GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bayern ispao od trećeligaša u kupu

Bayern ispao od trećeligaša u kupu
BLAMAŽA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2023 / 07:17
Autor: SEEbiz / index.hr
MUNCHEN - Njemački trećeligaš Saarbrucken priredio je senzaciju u 2. kolu njemačkog Kupa izbacivši Bayern s 2:1.

Momčad Thomasa Tuchela se cijelu utakmicu mučila usprkos tome što je povela već u 16. minuti golom Thomasa Mullera. Ispostavilo se da će joj to ostati jedini gol na susretu.

Patrick Sontheimer je započeo preokret njemačkog niželigaša golom u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, a konačnih 2:1 je postavio Marcel Gaus pogotkom u 96. minuti. Ovim šokantnim porazom Bayern se oprostio od natjecanja u jako ranoj fazi te je pitanje hoće li Tuchel preživjeti kao trener nakon ovakvog debakla.

U ranijim utakmicama lider Bundeslige Bayer Leverkusen izborio je osminu finala Njemačkog nogometnog kupa pobjedom 5-2 u gostima protiv trećeligaša Sandhausena, dok je ispao Freiburg. Momčad Xabija Alonsa povela je preko Exequiela Palaciosa (21) i Jonathana Taha (54), ali je Sandhausen izjednačio preko Christopha Erlicha (50) i Yassina Ben Balle (57).

Adam Hlozek je u 85. minuti omogućio Leverkusenu da po treći put preuzme kontrolu, da bi Marokanac Amine Adli u završnici dvoboja zabio dva puta (88, 90 +2). Za Bayer je cijelu utakmicu odigrao Josip Stanišić. Bayer Leverkusen upisao je 13. pobjedu u 14 službenih utakmica ove sezone, te imao još samo ligaški remi u Münchenu protiv Bayerna.

Borussia Dortmund je na Westfalenstadionu, tri dana prije gostovanja kod Bayerna u "Klassikeru" njemačkog nogometa, dominirala nad Hoffenheimom, šestim u Bundesligi. Izabranici Edina Terzića slavili su 1-0 golom Marca Reusa u 43. minuti, dok Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju.

Freiburg je neočekivano izgubio kod kuće 1:3 od drugoligaša Paderborna, dok je u dvoboju drugoligaša Magdeburg je na penale izbacio domaćina Kiela 6-5. Magdeburg je vodio s 2:0, pa su njegovi igrači potom postigli čak dva autogola, a u produžetku su primili gol u 123. minuti.

Tagovi: Bayern, Saaebrucken, Thomas Muller, Thomas Tuchel
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE