GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U Čakovcu otvoren prvi STOP SHOP u Međimurju

U Čakovcu otvoren prvi STOP SHOP u Međimurju
RETAIL PARKOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2023 / 13:05
Autor: SEEbiz
ČAKOVEC. – U Čakovcu je svečano otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP, prvi maloprodajni park ovoga brenda u Međimurskoj županiji te ujedno dvanaesti u Hrvatskoj.

Novim otvorenjem, STOP SHOP je dodatno osnažio svoju prisutnost na hrvatskom tržištu te potvrdio uspješnost ovakvog poslovnog modela u Republici Hrvatskoj. Svečanom otvorenju čakovečkog STOP SHOP-a prisustvovali su župan Međimurske županije, Matija Posavec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca, Josip Varga te Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci, a protokolarni dio programa prigodno su obilježile i čakovečke mažoretkinje. Povodom otvorenja posjetitelji su imali priliku uživati u bogatom cjelodnevnom programu, posebnim ponudama koje su osigurali zakupci te raznim aktivnostima za sve generacije. Stanovnici Čakovca, kao i cijele sjeverne Hrvatske od sada na raspolaganju imaju 7.760 m2 novog prodajnog prostora koji uključuje ukupno 13 lokala s bogatom ponudom prepoznatljivih domaćih i međunarodnih brendova.

„Dolazak maloprodajnog parka STOP SHOP u Čakovec predstavlja važan korak za daljnji gospodarski razvoj naše županije i naše lokalne zajednice koja će realizacijom ovog vrijednog projekta dobiti novu trgovačku ponudu, ali i velik broj novih radnih mjesta. Upravo su nova radna mjesta, pristupačnost svjetskih brendova i kvaliteta te pristupačnost kupovine novost koju je STOP SHOP donio u našu županiju. Vjerujem kako će ova vrijedna investicija biti poticaj i drugim domaćim i stranim investitorima da odluče gospodarski razvijati naš kraj. Siguran sam da će ova investicija, prije svega, rezultirati daljnjim značajnim pozitivnim pomacima i iskoracima za Međimursku županiju, kao i daljnjom izgradnjom Međimurja kao važnog gospodarskog aktera na području Republike Hrvatske. “, istaknuo je župan Međimurske županije Matija Posavec.

„Otvorenje prvog STOP SHOP maloprodajnog lanca u našem gradu označava značajan korak prema jačanju lokalnog gospodarstva. Ova investicija ne samo da stvara nove poslovne prilike za lokalne poduzetnike i radna mjesta za naše sugrađane, već pruža i široku paletu kvalitetnih proizvoda i brendova koji će obogatiti trgovinsku ponudu, a ujedno olakšati svakodnevnicu našim građanima. Realizacija ovog projekta posebno je važna jer će doprinijeti povećanju privlačnosti našeg grada za kupce iz okolnih područja, što će rezultirati većim gospodarskim aktivnostima i rastom naše lokalne ekonomije. Također, STOP SHOP će biti značajno središte za druženje i susrete naših građana, što će dodatno ojačati našu zajednicu, od čega će svi imati koristi. Naposlijetku, zahvaljujem gospodinu Piteši i STOP SHOP-u na dobroj suradnji, jer ovo otvorenje predstavlja pozitivan pomak prema razvoju Čakovca kao gospodarskog i trgovinskog središta cijele regiji“, istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga.

Tagovi: STOP SHOP, Čakovec, Međimurje
PROČITAJ I OVO
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE