GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Splitsko UHY savjetovanje radi na studiji izvodljivosti novog stadiona Maksimir

Splitsko UHY savjetovanje radi na studiji izvodljivosti novog stadiona Maksimir
POSLOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.02.2024 / 10:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Studija bi trebala definirati koliko će biti potrebno komercijalnog sadržaja kako bi sam sportski objekt bio održiv za budućeg investitora.

Taj je posao dobila splitska tvrtka UHY savjetovanje d.o.o., a cijeli je natječaj prošao, moglo bi se reći, ispod radara, među nabavama za nadzor nad rekonstrukcijom vodoopskrbnog cjevovoda i radovima na sanaciji nekog mosta.

Da se radi studija izvodljivosti, otkriveno je prvi put u srijedu uoči potpisivanja sporazuma između Grada, Vlade i Crkve kad je na Radio Sljemenu zamjenik gradonačelnika Luka Koralet otkrio da je to u procesu. Poslije je, prilikom potpisivanja sporazuma, i sam gradonačelnik Tomislav Tomašević pred novinarima istaknuo da bi ta studija trebala biti gotova do svibnja te da će se na temelju nje ići u izradu projektnog zadatka.

Zamjenik gradonačelnika Korlaet rekao nam je da je na tu jednostavnu nabavu stiglo šest ponuda, ali budući da se radi o jednostavnoj nabavi, ostali ponuđači nisu javno dostupni.

– Najbolja ponuda izabrana je na osnovi cijene i referenci – izjavio je zamjenik gradonačelnika Korlaet.

UHY savjetovanje d.o.o. iz Splita osnovano je 2012. godine, a vlasnici su Helena i Krešimir Budiša, svaki s 46 posto suvlasništva, te Boris Pekić s osam posto suvlasništva. Ima temeljni kapital od tri tisuće eura i prijavljeno je za poslovne usluge. Tvrtka je 2022. godine prijavila ukupni prihod od 581.100 eura (dobit od 117.800 eura), a prijašnjih su godina prihodi iznosili oko 300.000 eura.

Prema poslovnim podacima na financijskim servisima, tvrtka ima pet zaposlenih, a na njihovoj službenoj internet stranici nude usluge “pripreme EU projekata, provedba EU projekata, porezno savjetovanje, poslovno savjetovanje te računovodstvo i revizija”.

Tagovi: UHY savjetovanje, stadion Maksimir, korlaet, budiša
PROČITAJ I OVO
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
TRENDOVI
U ožujku pala prodaja rabljenih stambenih nekretnina u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja rabljenih stambenih nekretnina u Sjedinjenim Državama bila je 4,3 posto niža u ožujku nego u veljači, dosegnuvši godišnju prilagođenu razinu od 4,19 milijuna jedinica, izvijestilo je danas Nacionalno udruženje trgovaca nekretninama.
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
SKUPOCJENO
Ovo su najskuplji stanovi u Zagrebu
ZAGREB - Kad se prolazi pokraj zagrebačkog Centra Kaptol, nezamjetno je da je nedavno nadograđen. Završni radovi na tom novom dijelu su pri kraju.
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
GRAĐEVINA
Slovenija: U veljači ponovno povećana vrijednost izvedenih građevinskih radova
LJUBLJANA - Nakon pada u siječnju, vrijednost obavljenih građevinskih radova u Sloveniji ponovno je porasla u veljači. U odnosu na siječanj bio je veći za 6,3 posto, a od veljače prošle godine za 1 posto.
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
STANOGRADNJA
Njemačka: Sve više otkazanih stambenih projekata
BERLIN - Građevinske tvrtke u Njemačkoj bilježe sve veći broj otkazivanja projekata stanogradnje. Udio tvrtki koje su suočene s otkazima dosegao je u ožujku gotovo petinu.
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
PROSTORNI PLAN
Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu
BEOGRAD - Beograd na vodi se širi na dodatnih 327 hektara i "prelazi Savu" - prema upravo objavljenoj Odluci o promeni Prostornog plana, proširiće se na Novi Beograd i Čukaricu, a obuhvatiće i dodatne parcele na području Savskog venca i Starog grada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE