GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Opereta proslavila 20 godina poslovanja

Opereta proslavila 20 godina poslovanja
OBLJETNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2024 / 18:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Proslava dva desetljeća uspješnog poslovanja Operete, vodeće hrvatske agencije za nekretnine, okupila je sinoć u HNK u Zagrebu brojne osobe iz poslovnog i javnog života.

Opereta se tijekom godina istaknula svojom kvalitetom i predanošću u posredovanju nekretninama, a vrhunac svečanosti simboličnog naziva „Večer Operete uz operetu“ bila je izvedba hvaljene operete „Šišmiš“ J. Straussa ml.
Pozivu na ovu veliku i važnu obljetnicu odazvali su se mnogobrojni poznati i ugledni gosti, među kojima su Boris Vujčić, Vili Beroš, Adrian Ježina, Davorin Štetner, Dušan Pšeničnik, Dražen Čović, Saša Cvetojević, Denis Matijević, Siniša Glumičić, Damir Smrtić, Krešimir Macan, Božo Skoko, Đurđica Klancir, Silvio Marić, Dario i Jelena Šimić, Mirjana Čagalj, Damjan Rudež, Ida Prester, Pedro Scholz, Iris Cekuš, Ivan Vukušić, Joško Lokas, Larisa Lipovac, Ana Radišić i brojni drugi.
„Iako su nam ova dva desetljeća proletjela u trenu, svjesni smo da smo zajedničkim snagama puno toga stvorili na što možemo biti ponosni. Najljepši dio našeg posla je što smo uljepšali i olakšali živote tisućama naših klijenata, što smo pridonijeli ostvarenju njihovih snova i što smo uspjeli pridonijeti profesionalizaciji tržišta nekretnina u Hrvatskoj“, istaknuo je osnivač i direktor Operete Boro Vujović.
Nadodao je i kako ova obljetnica nije samo prilika za pogled unatrag i zbrajanje svega što su postigli, već i poticaj za zajednički pogled u budućnost, daljnji rast i razvoj. „Trudit ćemo se da naša Opereta i dalje ostane mjesto gdje se kvaliteta onoga što radimo susreće sa strašću kojom radimo“, naglasio je Vujović.
Cijeneći važnost obitelji i doma, Opereta godinama nastoji pomagati i zajednici u kojoj djeluje, a posebice onima bez obiteljskog doma. Opereta već nekoliko godina surađuje s Udrugom SOS Dječje selo Hrvatska, stoga im je i ovom prilikom direktorica Operete Jelena Kravoščanec Todorović uručila donaciju kao potporu nastavku njihovim plemenitim aktivnostima.
Opereta je osnovana 2003. godine u Zagrebu, a danas svoje urede imaju diljem Hrvatske. Tim ove uspješne agencije za nekretnine broji više od 60 stručnjaka koji se gotovo svakodnevno educiraju kako bi bili što kvalitetniji u svome poslu i pristupu prema klijentima.

Tagovi: opereta nekretnine, nekretnine, vujović, hnk
PROČITAJ I OVO
Istra: Stranci kupuju nekretnine u unutrašnjosti poluotoka
TRENDOVI
Istra: Stranci kupuju nekretnine u unutrašnjosti poluotoka
PULA - Da stranci sve češće kupuju nekretnine kod nas, nije novost. No činjenica je da ih više ne zanimaju toliko lokacije uz more, nego u unutrašnjosti. Sve popularnija postaje središnja Istra. Neki kupuju kuće isključivo za sebe, a neki i za iznajmljivanje.
Mađarska: Cijene poljoprivrednog zemljišta pale prvi put u deset godina
PAD
Mađarska: Cijene poljoprivrednog zemljišta pale prvi put u deset godina
BUDIMPEŠTA - Prosječna cijena poljoprivrednog zemljišta u Mađarskoj dosegnula je 2.172.000 HUF po hektaru 2023. godine, što je pad prvi put u više od 10 godina, pokazuje analiza Agrotaxa.
Splitsko UHY savjetovanje radi na studiji izvodljivosti novog stadiona Maksimir
POSLOVI
Splitsko UHY savjetovanje radi na studiji izvodljivosti novog stadiona Maksimir
ZAGREB - Studija bi trebala definirati koliko će biti potrebno komercijalnog sadržaja kako bi sam sportski objekt bio održiv za budućeg investitora.
Porasla prodaja rabljenih stanova i kuća u SAD-u
TRENDOVI
Porasla prodaja rabljenih stanova i kuća u SAD-u
WASHINGTON - Prodaja rabljenih stanova i kuća u Sjedinjenim Državama porasla je u siječnju za 3,1 posto u odnosu na prosinac na godišnju prilagođenu razinu od četiri milijuna jedinica.
Njemački nekretninski sektor je u krizi povjerenja
KRIZA
Njemački nekretninski sektor je u krizi povjerenja
BERLIN - Njemački sektor izgradnje kuća je posljednjih mjeseci išao iz lošeg u gore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE