GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Matijević zainteresiran za preuzimanje hotela Slavija

Matijević zainteresiran za preuzimanje hotela Slavija
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2023 / 13:26
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Suvlasnik tvrtke "Matijević" Bojan Matijević izjavio je da će ta obiteljska tvrtka otkupiti dokumentaciju za sudjelovanje na dražbi na kojoj će država ponuditi na prodaju 100 posto kapitala beogradskog hotela "Slavija".

"Mi smo kao gospodarstvenici zainteresirani kupiti sve što je na prodaju, otkupit ćemo dokumentaciju za hotel 'Slavija', pa ćemo tek za dan-dva kada to pregledamo odlučiti hoćemo li sudjelovati na aukciji", rekao je Matijević, jedan od sinova poduzetnika Petra Matijevića koji vode tvrtku, javlja Beta.

Dodao je da ne mogu donijeti konačnu odluku dok ne vide imovinu i stanje hotela jer ima puno "nepoznanica".

Matijević je rekao da njihov hotel "Centar Beograd" na Trgu Republike dobro posluje i da tvrtka želi, ako je moguće, kupnjom hotela "Slavija" objediniti simbole Beograda.

On je naveo da hoteli u vlasništvu te kompanije posluju zadovoljavajuće i da je popunjenost kapaciteta "Centra Beograd" 90 posto, kao i 90 posto hotela "Aleksandar", "Centar Novi Sad" i "Ribarsko ostrvo", a hotel "Vojvodina" u Zrenjaninu 70 posto.

Ministarstvo gospodarstva Srbije raspisalo je poziv za prodaju 100 posto državnog udjela hotela "Slavija", metodom javnog nadmetanja, po početnoj cijeni koja je jednaka procijenjenoj vrijednosti kapitala od 24,9 milijuna eura..

Prijave za sudjelovanje u postupku podnose se do 24. studenog, a otvaranje ponuda bit će 28. studenog.

Tagovi: Bojan Matijević, hotel Slavija
PROČITAJ I OVO
Obujam građevinskih radova 14,6 posto veći nego lani
GRAĐEVINA
Obujam građevinskih radova 14,6 posto veći nego lani
ZAGREB - Obujam građevinskih radova u ožujku je, prema kalendarski prilagođenim indeksima, bio veći za 14,6 posto nego u istom lanjskom mjesecu, dok je u odnosu na veljaču pao za 0,2 posto, pokazuju privremeni podaci Državnog zavoda za statistiku (DZS).
U Šestinama će niknuti elitno stambeno naselje
ZA ODLIKAŠE
U Šestinama će niknuti elitno stambeno naselje
ZAGREB - U elitnim zagrebačkim Šestinama grupacija VMD planira izgradnju 13 samostojećih višestambenih zgrada, sudeći prema pismu namjere koje su uputili Gradu Zagrebu, a za očekivati je da bi to mogao biti luksuzan projekt.
U Srbiji je svaki peti stan prazan
CRNA STATISTIKA
U Srbiji je svaki peti stan prazan
BEOGRAD - Na tržištu nekretnina u Srbiji sve je više novih stanova, ali je iz godine u godinu sve više i praznih stanova, pa je tako između posljednja dva popisa, broj privremeno praznih stanova porastao za 34.499 stambenih jedinica, piše magazin Biznis i finansije.
Ante Todorić i Petra Kaćunko postali zastupnici Beograda na vodi u Hrvatskoj
ZASTUPSTVO
Ante Todorić i Petra Kaćunko postali zastupnici Beograda na vodi u Hrvatskoj
BEOGRAD - Na gala prijemu, održanom u Beogradu, Ante Todorić, zajedno s partnericom Petrom Kaćunko, predstavio je svoju Real Estate agenciju 'Regent', koja već godinu dana uspješno posluje, za sada, isključivo u Hrvatskoj.
Nevjerojatan uzlet cijena smještaja u Beogradu, evo što se događa
UZLET
Nevjerojatan uzlet cijena smještaja u Beogradu, evo što se događa
BEOGRAD - Normalno je da cijene smještaja rastu s potražnjom ili u danima važnih evenata, ali ovo što su Beograđani izveli s cijenama smještaja u danima kad nastupa Rammstein dugo nismo vidjeli - uspjeli su prešišati čak i Malmö u danima Eurosonga!
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE