GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marera Properties i ruska FSK Grupa udružuju snage u Srbiji

Marera Properties i ruska FSK Grupa udružuju snage u Srbiji
PARTNERSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2023 / 07:38
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Marera Properties, kompanija za investiranje, akviziciju, razvoj i iznajmljivanje nekretnina komercijalne namene, sa portfolijom od 200.000 m2 i vrijednosti od gotovo 180 miliona eura, udružuje se sa FSK Grupom – jednim od najvećih građevinskih investitora u Rusiji.

Kompanije su stoga potpisale ugovor kojim započinju saradnju na budućim rezidencijalnim projektima u Srbiji, kombinujući tako jačinu obje strane, što će otvoriti novo poglavlje u poslovanju Marera Properties, saopćeno je.

Godinama unazad, na domaćem srpskom tržištu, potražnja za rezidencijalnim objekatima najviše klase je u porastu. Srbija imaju za cilj da podignu rezidencijalne projekte na viši nivo, nudeći svjež pristup konceptu, dizajnu, tehnologiji i održivosti.

Marera Properties jedan od vodećih Real Estate investitora na srpskom tržištu, u svom portfoliju poseduje 200.000 m2 kancelarijskog, maloprodajnog i industrijskog prostora, fokusirajući se na razvoj komercijalnih objekata na istaknutim lokacijama u Beogradu i u regionalnim centrima.Najvažniji projekti su rekonstrukcija Kalemegdan biznis centra, Palate Beograd i zgrade BIGZ-a, dok su projekti u Makedonskoj 44 i Bulevaru kralja Aleksandra 79 nosioci značajnih arhitektonskih i urbanističkih priznanja. U vlasništvu kompanije je i industrijski park Pobeda u Petrovaradinu – najveći industrijski park u Vojvodini, koji se prostire na 38 hektara, kao i maloprodajni objekti Forum shopping centar u Nišu i Forum Park u Zemunu.

FSK Grupa posluje punih 18 godina, izgradivši u tom periodu više od 13,8 miliona kvadratnih metara prostora svih namjena. Struktura FSK Grupe uključuje sopstvene proizvodne pogone, izvođače radova, konsalting i prodaju, telekom operatera i druge srodne biznise, koji su omogućili da samo u 2022. godini kompanija pusti u opticaj više od 500.000 novoizgrađenih kvadrata na tržište Rusije.

Tagovi: Marera Properties, FSK Grupa, nekretnina, stanogradnja, Beograd
PROČITAJ I OVO
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE