GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kompanija Nikić u Bečićima gradi tri zgrade sa 258 stanova

Kompanija Nikić u Bečićima gradi tri zgrade sa 258 stanova
STANOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2020 / 07:53
Autor: SEEbiz
PODGORICA - Podgorička kompanija ,,Nikić“ će u Bečićima graditi tri zgrade ukupne bruto površine 15.535 metara kvadratnih, u kojima će se nalaziti 258 stanova. Na idejno rješenje ovih objekata saglasnost je dao glavni državni arhitekta Dragan Vuković.

Izvršni direktor preduzeća ,,Nikić“ je Sanja Nikić, koja je i jedna od vlasnica ove kompanije. Projektant ova tri objekta je podgorička firma Angelini, čiji je osnivač i izvršni direktor Sreten Đekić.

Ove tri zgrade će se nalaziti na dijelu urbanističke parcele 106.1, na katastarskoj parceli 85/3 KO Bečići, u zahvatu DUP-a „Bečići“ u opštini Budva. Površina te parcele je 7.579 kvadrata, a površina pod objektima će biti 1.824 kvadrata, prenosi Pobjeda.

Projektovani objekti su planirani na strmom terenu pozicionirani kaskadno po dva metra visinske razlike. Zgrade će imati suteren, prizemlje i sedam spratova. Ukupna bruto građevinska površina objekata je 15.535 kvadrata, dok je neto površina nadzemnog dijela sva tri objekta 13.320 kvadrata. U ukupan obračun bruto površina ne ulaze sutereni, jer im je namjena garžiranje. Ukupna neto površina suterena je 5.412 kvadrata, a ukupna bruto površina 5.703 kvadrata.

U tehničkom opisu idejnog rješenja se navodi da će u suterenu biti smještene garaže i manji broj tehničkih prostorija, dok su prizemlje i spratovi namijenjeni isključivo stanovanju.

Na svakoj etaži će biti 11 stanova, od čega osam jednosobnih, dva dvosobna i jedna garsonjera. Svaki sprat je tipski, osim sedmog, gdje će biti stanova. Svaki objekat će imati po 86 stanova, ukupno 258. U garažama je predviđeno 205 parking mjesta, a na parceli još 79. Za lica sa invaliditetom je obezbijeđeno 29 parking mjesta.

Tagovi: kompanija Nikić, Bečići, stanogradnja, Sanja Nikić, Dragan Vuković
PROČITAJ I OVO
Vanđelić: Već 2021. godine uložit ćemo u obnovu Zagreba dvije milijarde kuna
OBNOVA
Vanđelić: Već 2021. godine uložit ćemo u obnovu Zagreba dvije milijarde kuna
ZAGREB - "Želim da osmislimo sustav koji će biti stručan, efikasan i maksimalno transparentan te uz minimaliziranje korupcije. Obnova će biti značajan teret za našu državu i nema prostora za greške i neuspjehe".
Otvorena Galerija Beograd, najveći tržni centar regiona
ŠOPING MEKA
Otvorena Galerija Beograd, najveći tržni centar regiona
BEOGRAD - Danas je otvoren objekat Galerija Beograd u okviru projekta Beograd na vodi, a otvaranju je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Neuspešna prodaja zgrade bivšeg hotela Splendid u Beogradu
BEZ UPLATE
Neuspešna prodaja zgrade bivšeg hotela Splendid u Beogradu
BEOGRAD - Prodaja zgrade bivšeg hotela "Splendid" u najstrožem centru Beograda danas je završena neuspešno jer nije bilo uplata depozita za učestvovanje u javnoj prodaji, saopštio je javni izvršitelj.
AZ mirovinski fondovi uložili 161 milijuna kuna u nekretninsku tvrtku M7 Primo
INVESTICIJE
AZ mirovinski fondovi uložili 161 milijuna kuna u nekretninsku tvrtku M7 Primo
ZAGREB - AZ mirovinski fondovi izvijestili su u četvrtak da su dokapitalizacijom vrijednom 161 milijun kuna stekli vlasnički udio od 99,9 posto u društvu za poslovanje s nekretninama M7 Primo.
Ne posustaje stanogradnja u BiH
GRADNJA
Ne posustaje stanogradnja u BiH
SARAJEVO - Rast u stanogradnji u Bosni i Hercegovini neće posustati, iako će se pod uticajem pandemije generalno manje graditi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE