GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kompanija Nikić u Bečićima gradi tri zgrade sa 258 stanova

Kompanija Nikić u Bečićima gradi tri zgrade sa 258 stanova
STANOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2020 / 07:53
Autor: SEEbiz
PODGORICA - Podgorička kompanija ,,Nikić“ će u Bečićima graditi tri zgrade ukupne bruto površine 15.535 metara kvadratnih, u kojima će se nalaziti 258 stanova. Na idejno rješenje ovih objekata saglasnost je dao glavni državni arhitekta Dragan Vuković.

Izvršni direktor preduzeća ,,Nikić“ je Sanja Nikić, koja je i jedna od vlasnica ove kompanije. Projektant ova tri objekta je podgorička firma Angelini, čiji je osnivač i izvršni direktor Sreten Đekić.

Ove tri zgrade će se nalaziti na dijelu urbanističke parcele 106.1, na katastarskoj parceli 85/3 KO Bečići, u zahvatu DUP-a „Bečići“ u opštini Budva. Površina te parcele je 7.579 kvadrata, a površina pod objektima će biti 1.824 kvadrata, prenosi Pobjeda.

Projektovani objekti su planirani na strmom terenu pozicionirani kaskadno po dva metra visinske razlike. Zgrade će imati suteren, prizemlje i sedam spratova. Ukupna bruto građevinska površina objekata je 15.535 kvadrata, dok je neto površina nadzemnog dijela sva tri objekta 13.320 kvadrata. U ukupan obračun bruto površina ne ulaze sutereni, jer im je namjena garžiranje. Ukupna neto površina suterena je 5.412 kvadrata, a ukupna bruto površina 5.703 kvadrata.

U tehničkom opisu idejnog rješenja se navodi da će u suterenu biti smještene garaže i manji broj tehničkih prostorija, dok su prizemlje i spratovi namijenjeni isključivo stanovanju.

Na svakoj etaži će biti 11 stanova, od čega osam jednosobnih, dva dvosobna i jedna garsonjera. Svaki sprat je tipski, osim sedmog, gdje će biti stanova. Svaki objekat će imati po 86 stanova, ukupno 258. U garažama je predviđeno 205 parking mjesta, a na parceli još 79. Za lica sa invaliditetom je obezbijeđeno 29 parking mjesta.

Tagovi: kompanija Nikić, Bečići, stanogradnja, Sanja Nikić, Dragan Vuković
PROČITAJ I OVO
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
OBNOVA
King Cross ide u veliku rekonstrukciju
ZAGREB - Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
KVALITETA ŽIVOTA
Pametne kuće - kako funkcioniraju i hoće li postati standard u narednim godinama?
ANALIZA - Pametne kuće su postale sinonim za modernu tehnologiju koja transformira način na koji živimo.
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
RAST
Prodaja novih stanova i kuća u SAD-u zamjetno porasla u ožujku
WASHINGTON - Prodaja novih stanova i obiteljskih kuća u SAD-u porasla je u ožujku za 8,8 posto na godišnju prilagođenu razinu od 693.000 jedinica, objavilo je danas američko ministarstvo trgovine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE