GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sea Star festival u Umagu ove godine prema planu

Sea Star festival u Umagu ove godine prema planu
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.01.2021 / 16:50
Autor: SEEbiz
UMAG - Usprkos pandemiji koronavirusa, Sea Star festival u Umagu ove godine bi se trebao redovno održati.

Prošlogodišnje izdanje bilo je otkazano zbog pandemije, ali izdanje festivala 2021. za sada je u planu. Na službenim stranicama objavljena su imena koja će nastupiti, kao i datum održavanja - 28. i 29. svibnja.

Također, ulaznice kupljene za prošlogodišnji festival prihvaćaju se i za ovogodišnje izdanje. Od Sanjina Đukića, predstavnika Sea Stara u Hrvatskoj (a inače je riječ o organizatorima čuvenog Exita u Novom Sadu), saznajemo kako pripreme za festival teku po planu.

- Prije svega, pratimo kompletan razvoj epidemiološke situacije, proces cijepljenja i u Hrvatskoj i vani te normalizaciju stanja. Na osnovu svih informacija će se donositi konačne odluke. Postupat ćemo onako kako je najsigurnije za publiku, izvođače i sve koji rade na festivalu. Mi smo spremni realizirati ga u bilo kojem trenutku, a prije svega u terminu koji sada komuniciramo, a to je 28. i 29. svibnja, s potvrđenim velikim imenima glazbene scene kao što su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek i ostali. Točnije, svima koji su već bili najavljeni za prošlu godinu. Prošle godine smo, zbog uvjeta, održali Sea Star Streaming Festival, više kao podsjećanje na prošla izdanja. Ali, digitalna verzija nikad neće zamijeniti živi festival, kazao je Đukić.

Tagovi: Sea Star festival, Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Sanjin Đukić
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE