GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši

Sanja Pilić objavila novi nastavak popularnog dječjeg serijala o Maši
DJEČJI SERIJAL
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2021 / 15:57
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Jedna od najčitanijih autorica u Hrvatskoj Sanja Pilić objavila je novi nastavak priče o Maši, jednog od najprodavanijih dječjih serijala u Hrvatskoj, pod naslovom "Maša i zima" uz ilustracije Nike Baruna i u izdanju Mozaika knjiga.

Kako se ističe u najavi, ovo je čak osamnaesta priča o djevojčici koju poznaje svako dijete, osmogodišnjoj Maši koja svojim zgodama dodatno uljepšava dječji svijet.

Sanja Pilić u svojim se pričama uvijek trudi otvoriti temu koja je djeci zanimljiva i pristupačna. Do sad je objavila 35 knjiga za djecu i odrasle i 30 slikovnica. Djela ove autorice kritičari okrunjuju brojnim nagradama, a publika joj ostaje vjerna desetljećima zbog čega je već nekoliko godina najposuđivanija domaća autorica.

Posebno joj zadovoljstvo donosi pisanje o djeci i za djecu, a to dokazuje serijal priča o Maši koje svake godine marljivo piše. Maša je razlog zašto djeca čitaju i razlog zašto zavole čitanje, a priče o Maši pisane su za sve početnike u čitanju, ističu iz Mozaika knjiga.

U novom nastavku njezina popularnog serijala, Maša se upušta u pravu zimsku avanturu.

Maša voli zimu, ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice. Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.

Ove iznimno zanimljive, kratke priče idealne su za klince koji uče čitati i djecu u nižim razredima osnovne škole. Pisane su većim slovima i upotpunjene lijepim, životnim i velikim ilustracijama Nike Baruna. Djeca će se u Mašinim zgodama zasigurno prepoznati i uživat će u njezinim neobičnim zgodama koje su zapravo priče iz njihove vlastite svakodnevice, poručuju iz Mozaika knjiga.

Fotografija: Luka Mjeda

Tagovi: Sanja Pilić, Mozaik knjiga, Niko Barun
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE