GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Počasni krug Zorana Predina u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije

Počasni krug Zorana Predina u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.02.2020 / 15:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Slovenski kantautor Zoran Predin nastupit će 6. ožujka u 'Off ciklusu' Zagrebačke filharmonije, te na koncertu pod nazivom "Počasni krug" u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu izvesti presjek svoje karijere u novom filharmonijskom ruhu.

"Počasne krugove trče samo najbolji, a za nastup u Off ciklusu Zoran Predin priprema sasvim posebni koncert na kojemu će zajedno s glazbenicima Zagrebačke filharmonije i maestrom Krešimirom Batinićem istrčati 'počasni krug' kroz svoju sjajnu pjesmaricu", stoji u najavi.

Miljenik zagrebačke publike s nestrpljenjem očekuje ovaj koncert te poručuje kako se nada da će zajedno sa zagrebačkim Filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj, vrijedan svojega naslova, dodaje se.

Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput "Čakaj me", "Praslovan" i "Ne mi dihat za ovratnik".

"Sam Predin koncert s Filharmoničarima najavljuje kao novu, sasvim posebnu postaju svoje izuzetne, dugovječne karijere. U nekome smislu i kao jedan od njezinih vrhunaca. Suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom stoga je prihvatio kao veliku odgovornost, ali i kao novi umjetnički izazov. Odgovornost u kreiranju programa, u odnosu na visoke umjetničke kriterije Zagrebačke filharmonije. A izazov u želji da svoje pjesme predstavi u novom filharmonijskom ruhu u kojemu ih još nismo doživjeli", napominje se u najavi.

"Stoga, čak i ako ste Zoranov najveći fan - a takvih u Zagrebu i Hrvatskoj sigurno ne nedostaje, koncert 'Počasni krug' u Off ciklusu uvjerit će vas kako ste možda čuli puno, ali da još uvijek niste čuli - sve", poručuje se.

Tagovi: Zoran Predin, Zagrebačka filharmonija, KD Vatroslav Lisinski
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE