GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lansiran merch 8. Star Film Festa

Lansiran merch 8. Star Film Festa
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.08.2021 / 09:53
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tradicionalno, kao i svake godine do sada, predstavljamo Vam ovogodišnje promotivne materijale Star Film Festa - majice, platnene torbe i Startasice!

Merch Star Film Festa predstavlja izvrstan i praktičan suvenir za noći provedene u obilju zvijezda, filma i zabave, a za ljubitelje filmskih festivala neizostavni su faktor svakog ormara.

Majice sa dobro poznatim logom Star Film Festa, satkane od zvjezdane prašine ove su godine karakteristične po glavnom sloganu ovogodišnjeg izdanja festa - Made of Stardust.

Ovogidšnje zdanje platnenih torbi vraća nostalgiju za školskim klupama. Platneni ruksak u kojem ste u školi vjerojatno nosili tenisice za tjelesnu kulturu, praktični je suvenir u koji stane sve što će vam biti potrebno za tri zvjezdana dana filmskih projekcija, a također je obilježen i zvjezdanom prašinom!

Limitirano izdanje suradnje Star Film Festa i Borovih Startas tenisica s prepoznatljivim logom Star Film Festa osigurat će Vam lagan korak kroz filmsku prašinu na ovogodišnjem izdanju Star Film Festa koje se održava od 26. do 28. kolovoza 2021. godine. Startasice su već 30-ak godina inspirirane tradicijom i kulturom, a vi uživanjem u promotivnim materijalima Star Film Festa možete podržati širenje tradicije Star Film Festa i filmske kulture u Hrvatskoj, ali i u svijetu!

Kako do promo materijala? Dovoljno je samo da nam se obratite na mail: marketing@sfilmfest.com ili nam pošaljite poruku na službeni Facebook profil Star Film Festa.

Pridružite nam se na osmom Star Film Festu u punom sjaju i dignite zvjezdanu filmsku prašinu s nama!

Tagovi: Star Film Fest, startasice
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE