GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lane Gutović u bolnici, sumnja se na koronavirus

Lane Gutović u bolnici, sumnja se na koronavirus
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2021 / 18:25
Autor: SEEbiz / tportal
BEOGRAD - Milan Lane Gutović kojeg mnogi pamte kao direktora Srećka Šojića iz kultne 'Tesne kože', u petak je hitno primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu, nakon čega su ga testirali na koronavirus.

Srpski mediji pišu da glumac ima i kronična oboljenja, te je iz predostrožnosti zadržan na klinici. Prvo mu je napravljen brzi test, koji je pokazao da je negativan na koronu, a očekuju ga detaljnija ispitivanja i PCR test.

Milan Lane Gutović se oglasio nakon informacija koje su se pojavile u medijima. 'Nemojte me zvati u bolnici sam, testiran sam na korona virus', rekao je, a na pitanje kako se osjeća, glumac je odgovorio: 'Pa vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro', donosi B92. Navodno se već nekoliko dana osjeća loše a proteklog tjedna je već bio na pregledu beogradskoj klinici, ali zbog drugih većih zdravstvenih tegoba.

'Pamtim kao dijete mnoge epidemije. Bilo je epidemija bjesnila, difterije, boginja, šuge… Posljednja je bila epidemija boginja. Sve su one sličile jedna na drugu, ali ovase ipak, po nečemu razlikuje od onih koje sam već preživio. To je paničan strah ljudi koji može da ima samo jedan razlog - život je, izgleda, postao mnogo dragocjeniji od vremena kada sam bio mali, ali ja to nisam primijetio', izjavio je ranije jedan od najomiljenijih, a po mišljenju mnogih najbolji komičar današnjice za Avaz.

Od prve pojave u filmu 'Laf u srcu', preko serijala 'Tesna koža', pa do TV serije 'Bela lađa', ali i preko monodrama sa varijacijama na ovaj lik, Gutović desetljećima zabavlja publiku temama iz svakodnevice.

Tagovi: Milan Gutović, Lane Gutović
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE