" />
"> Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući | SEEbiz.eu

Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući

Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući
PREMIJERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.10.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Kazalište Luda kuća kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u petak 30. listopada, predstavu "Bračna terapija" prema tekstu austrijskog pisca Daniela Glattauera, u režiji i adaptaciji Tanje Ribič.

Kako se ističe u najavi, nastala prema tekstu "Die Wunderubüng" koji je oduševio kazališnu publiku širom svijeta na četrdesetak različitih jezika, "Bračna terapija" je predstava u kojoj se možemo nasmijati sebi, svom partneru, ili jednostavno saznati sve što smo uvijek htjeli znati o svojem braku, a nismo imali hrabrosti pitati.

"Svjedoci smo rata bračnih veterana koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to da postoje dva pola koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete koje terapeut pokušava postaviti u istu orbitu. Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no … je li i učinkovita? Vrijedi provjeriti", stoji u najavi.

Adaptaciju teksta i režiju predstave potpisuje slovenska redateljica i glumica Tanja Ribič, koja će se naći i u jednoj od uloga, dok ostali dio glumačke ekipe čine Vedran Mlikota i Saša Buneta/Janko Popović Volarić.

Tagovi: Bračna terapija, Luda kuća, Vedran Mlikota, Tanja Ribič, Janko Popović Volarić
PROČITAJ I OVO
Preminuo Tadej Dejvi Hrušovar
IN MEMORIAM
Preminuo Tadej Dejvi Hrušovar
LJUBLJANA - Umro je legendarni slovenski glazbenik Tadej Dejvi Hrušovar. 73-godišnjak je bio pjevač, tekstopisac i član legendarnih Bijelih vrana i benda Pepel in kri.
Četiri desetljeća od ubojstva Lennona
TUŽNA OBLJETNICA
Četiri desetljeća od ubojstva Lennona
NEW YORK - Kasno u blagu prosinačku noć 1980. mladić s revolverom pucao je četiri puta u leđa Johna Lennona, dok se pjevač vraćao kući iz studija sa suprugom Yoko Ono.
Amerikanci snimaju film o beogradskom fantomu
PROJEKTI
Amerikanci snimaju film o beogradskom fantomu
BEOGRAD - Priča o vozaču, koji je postao simbol pobune protiv vlasti, sada je stigla i do SAD-a, gdje se, prema magazinu Deadline, priprema film o spomenutom trkaču.
Warner će u 2021. filmove istodobno puštati u kina i na internet
STRATEŠKI
Warner će u 2021. filmove istodobno puštati u kina i na internet
LOS ANGELES - AT&T Warner Bros studio istog će dana premijerno predstaviti sve svoje filmove za 2021. godinu i u kinima i na servisu za prijenos videozapisa HBO Max.
Grand Prix 35. Salona mladih osvojila Ivana Tkalčić
NAGRADE
Grand Prix 35. Salona mladih osvojila Ivana Tkalčić
ZAGREB - Grand Prix 35. Salona mladih, čije je trajanje produženo do 3. siječnja, osvojila je Ivana Tkalčić za rad "Why Am I Seeing This?", koji je rezultat je umjetničkog istraživanja provedenog u suradnji sa Zajedničkim istraživačkim centrom Europske komisije u Ispri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE