" />
"> Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući | SEEbiz.eu

Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući

Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući
PREMIJERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.10.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Kazalište Luda kuća kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u petak 30. listopada, predstavu "Bračna terapija" prema tekstu austrijskog pisca Daniela Glattauera, u režiji i adaptaciji Tanje Ribič.

Kako se ističe u najavi, nastala prema tekstu "Die Wunderubüng" koji je oduševio kazališnu publiku širom svijeta na četrdesetak različitih jezika, "Bračna terapija" je predstava u kojoj se možemo nasmijati sebi, svom partneru, ili jednostavno saznati sve što smo uvijek htjeli znati o svojem braku, a nismo imali hrabrosti pitati.

"Svjedoci smo rata bračnih veterana koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to da postoje dva pola koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete koje terapeut pokušava postaviti u istu orbitu. Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no … je li i učinkovita? Vrijedi provjeriti", stoji u najavi.

Adaptaciju teksta i režiju predstave potpisuje slovenska redateljica i glumica Tanja Ribič, koja će se naći i u jednoj od uloga, dok ostali dio glumačke ekipe čine Vedran Mlikota i Saša Buneta/Janko Popović Volarić.

Tagovi: Bračna terapija, Luda kuća, Vedran Mlikota, Tanja Ribič, Janko Popović Volarić
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE