GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Art park ostaje na Ribnjaku do kraja rujna

Art park ostaje na Ribnjaku do kraja rujna
STREET ART
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2020 / 16:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Umjetnički projekt Art park, koji svoje peto izdanje uspješno ostvaruje u najljepšoj hladovini parka Ribnjak, najavljuje produženje ovogodišnjeg programa sve do 27. rujna 2020.

Posjetitelji će time imati priliku duže uživati u jedinstvenoj street artgaleriji koju su ove godine obilježili „Kauboji, pištolji i feminizam” Marina Remića, „Ćilimi za chill” Tihomira Krkleca Afrike ,„CrvenaSonja” Borisa Bare te reciklirane skulpture Ive Gašparića i Borisa Bare u krošnjama drveća zbog kojih je Art park u večernjim satima prozvan najljepšom šumskom oazom.

Ovih je dana galerija Art parka dobilanastavak u vidu privremenog likovnog postavau sklopu kojegizlažu sjajni umjetnici; Hana Tintor, Modul Osam, Marin Remić,Erol Sjajni te Nikolina Ivezić. Dobre vijesti zaslužuju i proslavu, a s tom idejom osmišljen je i program za nadolazeći vikend.Večeras, 3. rujna s početkom u 19 sati, Nikolina Ivezić, s kojom Art park također surađuje već nekoliko godina, održat će promociju svoje monografije, nakon čega će glazbu birati Dj Werft iz kolektiva Funk delegacija.

U petak, 4. rujna, dnevni će program upotpuniti treći Zagreb Volunteering Festival dok će glazbenu večer osmislitiLeo Hekman aka D-Greena čije su poznate, ali i nepoznate odjeke afričkog zvuka na europskoj i američkoj glazbenoj sceniplesali mnogi. Subota, 5.9., donosi fantastičan kreativan dan jer će na Ribnjaku od 13 sati svoj program predstaviti Rewear Me Art buvljak-događajkoji spaja second hand odjeću, izložbu umjetničkih radova sbogatim popratnim sadržajemu vidu glazbe,performansa i čitanja poezije. Subotnja večer također donosi i koncert JeboTon ansambla, živopisnog uličnogbendakoji već godinama uveseljava slučajne prolaznike svojim gerilskim svirkama naulicama diljem Hrvatske i šire.

Nakon vikenda program Art parka se nastavlja svakodnevno od 16 do 23 sata, a petkom i subotom do ponoći. Uz filmske i glazbene večeri, kvizove te radionice posjetitelji mogu računati na opuštena popodnevna druženja na omiljenoj umjetničkoj lokaciji u Zagrebu.

Foto: Ernest Mazarekić

Tagovi: Art park, Ribnjak, Boris Bare, Zagreb Volunteering Festival, Funk delegacija, Marino Remić, Tihomir Krklec Afrika
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE