GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Panika u Velenju: Lokalno komunalno poduzeće prekida opskrbu plinom

Panika u Velenju: Lokalno komunalno poduzeće prekida opskrbu plinom
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.08.2022 / 10:41
Autor: SEEbiz
VELENJE - Komunalno poduzeće Velenje od 1. listopada prestaje isporučivati prirodni plin kupcima u Sloveniji. Kako objašnjavaju, unatoč višekratnom prikupljanju ponuda dobavljača plina, nisu dobili nijednu odgovarajuću ponudu.

Uz poteškoće u prikupljanju ponuda opskrbljivača plinom na temelju kojih bi i nakon 1. listopada plinom mogli opskrbljivati krajnje korisnike, Komunalne tvrtke Velenje navode analizu poslovanja tvrtke i predviđeni trend daljnjeg razvoja energetike. kriza nakon svijeta.

Kupce su uvjerili da provode i da će provoditi sve potrebne aktivnosti kako bi osigurali stabilnu i nesmetanu opskrbu prirodnim plinom, stoga će im pružiti svu potrebnu pomoć pri promjeni opskrbljivača uz točne podatke i opis postupcima.

Kupce su uputili na web stranicu Agencije za energetiku gdje se mogu upoznati s procesom promjene opskrbljivača, a prilikom odabira novog opskrbljivača, dodaju, informacije o visini godišnjih troškova opskrbe prirodnim plinom dostupne putem web stranice, mogu im pomoći i aplikacije za usporedbu troškova opskrbe prirodnim plinom.

Komunalno društvo obavještava kupce i o promjeni općih ugovornih uvjeta za kupnju i prodaju prirodnog plina koji stupaju na snagu 24. rujna. Kako su pojasnili, riječ je o usklađivanju sa zakonom o opskrbi plinom. Cjeloviti tekst novih općih ugovornih uvjeta dostupan je na njihovoj web stranici.

Za dodatnu pomoć kupcima će biti dostupni na telefonskom broju 080 80 34, u uredovnom vremenu svakog ponedjeljka, srijede i petka te putem e-maila.

Tagovi: Komunalno podjetje Velenje, Velenje
PROČITAJ I OVO
Cijene nafte zadržale se ispod 84 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte zadržale se ispod 84 dolara
LONDON - Cijene nafte zadržale su se u petak na međunarodnim tržištima ispod 84 dolara budući da je posustalo zapošljavanje u SAD-u raspirilo zabrinutost za potražnju, neutraliziravši signale vodećih proizvođača da bi mogli smanjivati opskrbu i u drugoj polovini godine.
Pad cijena plina srezao prihode i dobit PPD-a
LOŠA GODINA
Pad cijena plina srezao prihode i dobit PPD-a
ZAGREB - Prvo plinarsko društvo (PPD), najveći hrvatski uvoznik plina u vlasništvu Pavla Vujnovca, u prošloj je godini pretrpio značajan pad prihoda uslijed pada cijena plina.
Cijene nafte rastu na kraju tjedna
RAST
Cijene nafte rastu na kraju tjedna
LONDON - Sirova je nafta blago porasla u današnjem trgovanju nakon što su cijene nafte na tržištima ovog tjedna pale.
Gazprom potonuo u gubitak prvi put u više od dva desetljeća
GUBITAK
Gazprom potonuo u gubitak prvi put u više od dva desetljeća
MOSKVA - Plinski div Gazprom u vlasništvu Kremlja priopćio je u četvrtak da je pao na neto gubitak od 629 milijardi rubalja (6,9 milijardi dolara) u 2023., što je njegov prvi godišnji gubitak u više od 20 godina, usred sve manje trgovine plinom s Europom, nekada njegovim glavnim prodajnim tržištem.
Cijene nafte ispod 84 dolara
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte ispod 84 dolara
LONDON - Cijene nafte stabilizirale su se u četvrtak na međunarodnim tržištima ispod razine od 84 dolara pod utjecajem signala vodećih proizvođača da bi mogli smanjivati opskrbu i u drugoj polovini godine i nagađanja o punjenju strateških rezervi u SAD-u.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE