GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

MOL Serbia otvorio novu servisnu stanicu na Bežanijskoj kosi

MOL Serbia otvorio novu servisnu stanicu na Bežanijskoj kosi
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.08.2023 / 17:38
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Kompanija MOL Serbia otvorila je danas novu servisnu stanicu u Beogradu, na Bežanijskoj kosi.

Nova stanica u svojoj ponudi ima pored goriva MOL EVO i MOL EVO Plus na koje su kupci već navikli i novo premium gorivo BMB 100 Plus, AdBlue, Fresh Corner proizvode, kao i druge artikle namenjene ljudima u pokretu. Otvaranje nove stanice u skladu je sa ciljevima postavljenim ažuriranom MOL Group Strategijom 2030+ „Shape Tomorrow“ koja poseban fokus stavlja na razvoj segmenta Consumer Services.

„Otvaranje nove stanice u Beogradu na Bežanijskoj kosi je pravi način da najavimo ciljeve koje smo postavili za naredni period – otvaranje novih servisnih stanica, prošrenje prodajnog portfolija i usluga. Prošle godine otvorili smo dve nove servisne stanice u Užicu, Prijepolju. Proširili smo broj stanica na kojima u ponudi imamo Fresh Corner kafu i hot-dog i tržištu predstavili dva nova proizvada MOL robne marke – Jim i čips Crunch&GO. U skladu sa Startegijom 2030+ planiramo dalji razvoj i nove stanice duž glavnih saobraćajnica u Srbiji“, izjavila je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Osim kvalitetnih MOL EVO goriva koja dolaze iz rafinerija MOL Grupe, kupci će na novoj stanici na Bežanijskoj kosi u Beogradu moći da pronađu sve što im je potrebno za udobno putovanje – autohemiju, grickalice i osvežavajuća pića. Na novoj stanici će biti i Fresh Corner, 45. u mreži MOL Serbia, koji će osim prepoznatljive kafe kupcima ponuditi hot-dog, sveže sendviče i peciva.

Kao i na svim ostalim MOL Serbia servisnim stanicama, korišćenjem MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti kupci će biti u prilici da sakupljaju poene koje mogu da zamene za goriva, proizvode ili usluge.

Nova MOL Serbia servisna stanica nalazi se na adresi Partizanske avijacije 1b. Svi kupci koji je danas posete u periodu od 13 do 21 čas, moći će da zavrte „Točak sreće“ i osvoje jedan od poklona dobrodošlice.

Tagovi: MOL Serbia, kompanija MOL, Biljana Mališić Jut, Bežanijska kosa, Beograd
PROČITAJ I OVO
HERA poništila postupak odabira opskrbljivača javne usluge opskrbe plinom
PLIN
HERA poništila postupak odabira opskrbljivača javne usluge opskrbe plinom
ZAGREB - Hrvatska energetska regulatorna agencija u petak je objavila da je poništila postupak odabira opskrbljivača javne usluge opskrbe plinom, jer je analiza ponuda "ukazala na rizik od mogućeg značajnog povećanja tržišne koncentracije u segmentu javne usluge opskrbe plinom, kao i mogućih povezanih problema u sigurnosti opskrbe plinom".
Gen-I izdao zelene obveznice u vrijednosti od 50 milijuna eura
OBVEZNICE
Gen-I izdao zelene obveznice u vrijednosti od 50 milijuna eura
LJUBLJANA - Kompanija Gen-I izdala je danas obveznice vrijedne 50 milijuna eura. Riječ je o petogodišnjim zelenim obveznicama s oznakom GE03 i godišnjom kamatom od 5,20 posto.
Cijene nafte porasle prema 90 dolara, američka ministrica umirila ulagače
NAFTNO TRŽIŠTE
Cijene nafte porasle prema 90 dolara, američka ministrica umirila ulagače
LONDON - Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima prema 90 dolara budući da su ulagače ohrabrile optimistične poruke američke ministrice financija o gospodarskom rastu i inflaciji.
Niže cijene prirodnog plina smanjile kvartalnu dobit Exxonmobila
PAD
Niže cijene prirodnog plina smanjile kvartalnu dobit Exxonmobila
NEW YORK - Američki naftni div Exxonmobil u prvom je ovogodišnjem kvartalu zabilježio dobit od 8,2 milijarde dolara, što je 28 posto manje nego u istom razdoblju lani.
TotalEnergies blago povećao kvartalnu dobit
BLAGI RAST
TotalEnergies blago povećao kvartalnu dobit
PARIZ - Francuski energetski div TotalEnergies u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario neto dobit od 5,7 milijardi dolara (5,3 milijarde eura), što je tri posto više nego godinu ranije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE