GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tužilaštvo odbacilo prijavu Štajnfeld protiv Lečića

Tužilaštvo odbacilo prijavu Štajnfeld protiv Lečića
EPILOG
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2021 / 16:08
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
BEOGRAD - Više javno tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu glumice Danijele Štajnfeld koja je Branislava Lečića optužila za silovanje, potvrdio je za Nova.rs advokat Božo Prelević, koji zastupa Štajnfeld. On navodi da je ta odluka nepravosnažna.

„Danijela ima pravo na prigovor. Mi ćemo iskoristiti to pravo i ići dalje“, naveo je Prelević u izjavi za Nova.rs.

Podsećamo, Danijela Štajnfeld u martu je podnela krivičnu prijavu protiv glumca Branislava Lečića,koga je optužila da ju je tokom 2012. godine silovao, u vreme kada su zajedno radili na jednoj predstavi.

Ona je prvo prošle godine u svom dokumentarnom filmu otkrila da ju je silovao stariji kolega iz Srbije. Štajnfeld nije želela da otkrije njegov identitet, a sve što je kazala bilo je da je on veoma uticajan u svetu filma i pozorišta.

Ubrzo je po režimskim tabloidima započelo citiranje ko bi mogao biti misteriozni silovatelj, a odlučnost glumice da ne izgovori njegovo ime , na posletku je ceo slučaj bacilo u senku.

Međutim,zbog očiglednog uznemirenja javnosti, tužilaštvo je tražilo od glumice da se odazove pozivu na saslušanje, što je ona na posletku i učinila u martu ove godine kada je doputovala u Beograd iz SAD.

Nakon što je otkrila Lečićevo ime, poznati glumac i opozicioni političar pokušavao je danima da na svaki način demantuje njene navode. Na saslušanju u policiji je proveo čitav jedan dan, a po izlasku je tvrdio da je prošao poligraf.

Tagovi: Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić, Merima Isaković, silovanje
PROČITAJ I OVO
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
Njemačka i Francuska dogovorile zajednički razvoj tenka budućnosti
DOGOVOR
Njemačka i Francuska dogovorile zajednički razvoj tenka budućnosti
PARIZ - Njemački ministar obrane Boris Pistorius stigao je u petak u Pariz na završne razgovore o njemačko-francuskom projektu naoružanja vrijednom milijarde eura.
U Zagrebu ulovljeno 27 divljih svinja
BIZARNO
U Zagrebu ulovljeno 27 divljih svinja
ZAGREB - Iako nas ne bi trebali čuditi prizori raznih divljih životinja na ulicama gradova, jer one žive u našem okruženju (a mnoge su se i jako dobro prilagodile životima u urbanim sredinama), neke ipak izazovu veliku pozornost kada ih se vidi.
Grbin: U ponedjeljak opet razgovaramo s DP-om, a što se Milanovića tiče...
SDP
Grbin: U ponedjeljak opet razgovaramo s DP-om, a što se Milanovića tiče...
ZAGREB - "Ono što mi imamo je sigurno brojne stvari koje nas razdvajaju i dijele, ali isto tako mislim da ako želiš s nekime postići dogovor oko onoga što je dobro za tvoju domovinu, ne trebaš krenuti s onime što te razdvaja, nego s onime što možeš napraviti, što možeš riješiti. "
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE