GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Škola na Vrbanima prazna zbog koronavirusa

Škola na Vrbanima prazna zbog koronavirusa
PANIKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2020 / 10:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Među roditeljima čija djeca pohađaju osnovnu školu na Vrbanima u srijedu navečer zavladala je uznemirenost i panika nakon što se proširila informacija da je hospitalizirana majka jedne od učenica koja je nedavno boravila u Njemačkoj, a koja, kako tvrde, pokazuje moguće simptome zaraze koronavirusom.

Ta informacija i službeno je potvrđena, naime majka djevojčice pozitivna je na koronavirus, dok njezina kći nije. Djevojčica će narednih 14 dana biti u kućnoj izolaciji te će se pratiti njezino stanje.

Roditelji ostale djece su zbog svega digli uzbunu i zasuli školsku upravu pitanjima i zahtjevima da se privremeno obustavi nastava dok se ne utvrdi je li u ovom slučaju riječ o virusu Covid-19.

- Zbog velikog broja upita ovim putem vas obavještavamo kako se sutra nastava normalno odvija prema rasporedu. Sve nadležne službe upoznate su sa situacijom i za sada nemamo naputke o prekidu nastave. Molim vas da pratite našu web stranicu na kojoj ćemo objavljivati informacije kako postupati u slučaju da dobijemo drugačiji naputak- napisao je ravnatelj te škole na Facebook stranici škole.

Zaredali su se komentari uznemirenih roditelja, a njima se ravnatelj obratio dodatnim odgovorom.

- Razumijem vašu zabrinutost za sigurnost i zdravlje vaše djece te svih ostalih učenika te ljudi koji borave u školi. Razgovarao sam s dežurnim epidemiologom iz HZJZ-a. Epidemiološka služba je upoznata i postupa po svojem protokolu. Ako oni procijene da je potrebno nešto poduzeti, sigurno će i poduzeti. Za sada takvih najava nema. Ukoliko ih tijekom noći bude onda će nas obavijestiti i provesti. Prema sadašnjim saznanjima niti jedno dijete nema simptome i njihova je procjena da se nastava može normalno odvijati. Molim vas da pratite web stranice škole gdje ćemo objavljivati sve relevantne informacije važne za sigurnost i zdravlje svih koji borave u školi ako ih dobijemo, napisao je.

Tagovi: Vrbani, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Uhićen predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma
UHIĆENJE
Uhićen predsjednik gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma
GOSPIĆ - Jutros je u Gospiću uhićen Mario Stilinović (50), voditelj Uprave šuma Podružnice Gospić i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a grada Gospića.
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
OTKRIĆA
Troskot: Ponudili smo Penavi poziciju predsjednika Sabora
ZAGREB - Zvonimir Troskot iz Mosta je gostovao na N1 gdje je komentirao post-izborna preslagivanja i koalicije.
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
KANONADA
Nervozni Plenković udario po oporbi: Prave se bijeli kao snijeg
ZAGREB - Nakon što je prije neki dan najavio da će svaki dan davati izjave, premijer Andrej Plenković pred novinare je došao i nakon sjednice Vlade.
Izvor iz pregovora: Nova opcija je da Penava s oporbom postane predsjednik Sabora
KOMBINACIJE
Izvor iz pregovora: Nova opcija je da Penava s oporbom postane predsjednik Sabora
ZAGREB - Od izvora bliskih pregovorima doznaje se da se paralelno s pregovorima o većini za sastavljanje vlade odvijaju i razgovori o većini koja bi konstituirala sabor, u kojima Domovinski pokret isto sudjeluje.
U novi saziv Hrvatskog sabora izabrano najviše zastupnica do sada
ŽENE
U novi saziv Hrvatskog sabora izabrano najviše zastupnica do sada

ZAGREB - U novi, 11. saziv Hrvatskog sabora u kojemu je 151 zastupničko mjesto, izabrano je 114 zastupnika i 37 zastupnica, što je najveći broj žena od osamostaljenja i sada čine četvrtinu sabornice.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE