GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prijetnje bombama širom Hrvatske, u porukama se prijeti vladi

Prijetnje bombama širom Hrvatske, u porukama se prijeti vladi
PSIHOLOŠKI RAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.12.2022 / 13:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dojave o bombama zaprimili su sudovi u cijeloj Hrvatskoj jutros. A nakon toga i šoping-centri su zaprimili iste.

Zaposlenici su evakuirani. Policija pretražuje prostore.

U dojavama se prijeti i Vladi Republike Hrvatske.

Pregledom objekata u Koprivnici i Đurđevcu nije potvrđena dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi
"Jutros, 5. prosinca, u kratkom vremenskom razdoblju više policijskih uprava zaprimilo je informacije o anonimnim dojavama da su u zgradama/objektima pravosudnih tijela na njihovom području navodno postavljene eksplozivne naprave.

Anonimne dojave se odnose na navodno postavljene eksplozivne naprave u većem broju objektima/zgradama pravosudnih tijela na području Republike Hrvatske. Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske službe koji provjeravaju istinitost dojava i poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Izvršenim pregledom na lokaciji u Koprivnici i Đurđevcu nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi", izvijestila je policija.

PU brodsko-posavska: Dojave su lažne

"Policijska uprava brodsko-posavska, danas, 5. prosinca, zaprimila je informacije o dvije anonimne dojave o navodnim postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela na području grada Slavonskog Broda.

Na obje lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti s ciljem zaštite sigurnosti građana.

Pregledom na obje lokacije nisu potvrđeni navodi o eksplozivnim napravama", priopćila je PU brodsko-posavska.

PU dubrovačka: Nema eksplozivne naprave u dubrovačkom sudu

"Policijska uprava dubrovačko-neretvanska zaprimila je tijekom jutra anonimnu dojavu o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela u Dubrovniku i Metkoviću.

Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske službe koji provjeravaju istinitost dojava i poduzimaju sve potrebne mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Izvršenim pregledom na lokaciji u Dubrovniku nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi dok se objekt pravosudnih tijela u Metkoviću još uvijek provjerava", priopćila je PU dubrovačka.

U Labinu i Poreču su dojave lažne

"Policijska uprava istarska zaprimila je tijekom jutra više anonimnih dojavama o navodno postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela. Na sve lokacije su upućeni policijski službenici protueksplozijske zaštite kako bi provjerili istinitost dojave i poduzeli druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Do sada, na lokacijama u Labinu i Poreču, pregledom nisu potvrđeni navodi o eksplozivnoj napravi", kažu iz PU istarske.

Tagovi: prijetnje bombama, dojave o bombama
PROČITAJ I OVO
Kolakušić: Dajem ostavku u Saboru, više mogu postići u Bruxellesu
POTEZI
Kolakušić: Dajem ostavku u Saboru, više mogu postići u Bruxellesu
ZAGREB - Mislav Kolakušić se oglasio na Facebooku i u podužoj objavi obznanio da podnosi ostavku u Saboru te da će tamo umjesto njega stranački kolega Dražan Dizdar.
Macron: Ne isključujem slanje vojske u Ukrajinu
PORUKE
Macron: Ne isključujem slanje vojske u Ukrajinu
PARIZ - Francuski predsjednik Emmanuel Macron nije promijenio mišljenje o potencijalnom raspoređivanju zapadnih trupa u Ukrajini. U razgovoru za The Economist potvrdio je da i dalje ostaje pri svojim riječima o mogućnosti raspoređivanja savezničkih trupa u Ukrajini.
Plenković: Teoretski, imamo 83 ruke
TEORIJA
Plenković: Teoretski, imamo 83 ruke
ČAKOVEC - Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a tom prilikom dao je izjavu za medije.
Evo što je Vučemilović napisala u poruci o ostavci u Suverenistima
OSTAVKA
Evo što je Vučemilović napisala u poruci o ostavci u Suverenistima
ZAGREB - Vesna Vučemilović objavila je da je podnijela ostavku na sve dužnosti koje je imala u Hrvatskim suverenistima.
Penava o pregovorima s HDZ-om: Opcija su i novi izbori
PORUKE
Penava o pregovorima s HDZ-om: Opcija su i novi izbori
ZAGREB - Predsjednik Domovinskog pokreta i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava, bio je na obilježavanju masakra 12 hrvatskih policajaca u Borovu prije 33 godine. Pritom je komentirao tu tužnu obljetnicu, ali i činjenicu da nikad nitko nije odgovarao za taj, ali i druge ratne zločine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE