GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Katičić: S indignacijom odbacujem optužbe Maje Đerek o meni jer su lažne

Katičić: S indignacijom odbacujem optužbe Maje Đerek o meni jer su lažne
OPTUŽBE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.02.2022 / 19:23
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić u utorak je poručio na Twitteru kako "s indignacijom odbacuje optužbe Maje Đerek" vezane uz njega ustvrdivši da su te optužbe lažne.

"S indignacijom odbacujem optužbe gđe. Maje Đerek o meni iz jednog jednostavnog razloga - jer su lažne. Ne znam zašto me i u dogovoru s kim nastoji neutemeljeno ocrniti, ali je pozivam, ako me nastavi klevetati, da se suočimo na poligrafu", napisao Katičić u tweetu.

Kratko se osvrnuo i na izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića koji je danas rekao da bi Vlada trebala pasti ako je istina samo pola onoga što tvrdi nekadašnja zaposlenica u Državnim nekretninama Maja Đerek o pogodovanju u toj državnoj tvrtki.

"Na Milanovićev novi izljev uvreda, mržnje i prizemnih laži ne bih trošio odviše riječi. Jasno je da se koristi i najprljavijim sredstvima samo kako bi pokušao naštetiti HDZ-u i Vladi RH, ali i skrenuti pažnju sa svojeg političkog i moralnog posrnuća", ustvrdio je Katičić i dodao: "Jedino mi još nije jasno radi li sve to uslijed dubokih kompleksa ili agende. Ili jednog i drugog".

"Ako već teatralno traži ostavke zbog tobožnjeg 'kriminala', neka bude frajer te podnese kaznene prijave protiv mene i svih drugih koji su meta njegove mržnje", naveo je Katičić.

Mediji prenose da je Đerek Katičića apostrofirala kao osobu koja je pokušavala intervenirati za pojedine korisnike državnih prostora.

Zviždačica i bivša zaposlenica Državnih nekretnina Maja Đerek jučer je završila s davanjem iskaza istražiteljima Uskoka nakon što je prijavila nezakonitosti s nekretninama u državnom vlasništvu pri čemu je prozvala i ministra obrane Marija Banožića koji je u potpunosti odbacio optužbe. I dok je Đerek u izjavi nakon ispitivanja u tužiteljstvu ostala pri javno izrečenim optužbama, Banožić koji je ranije bio ministar državne imovine, izjavo je novinarima da ona nije zviždačica već "zviždaljka" interesne skupine.

Tagovi: Krunoslav Katičić, Maja Đerek, Državne nekretnine
PROČITAJ I OVO
Habijan: Ključno je nastaviti politiku zaštite manjina
JASNA PORUKA
Habijan: Ključno je nastaviti politiku zaštite manjina
VARAŽDIN - HDZ-ov Damir Habijan, koji je u prosincu zamijenio Davora Filipovića na mjestu ministra gospodarstva u vladi Andreja Plenkovića, komentirao je u Varaždinu poruku Peđe Grbina koji je rekao kako vjeruje da s Mostom mogu "napraviti nešto dobro za Hrvatsku".
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
PORUKE
Štromar: Prava manjina se ne smiju dirati
ZAGREB - HNS-ov Predrag Štromar čvrsto je stao u obranu prava nacionalnih manjina. Ističe da se prava nacionalnih manjina ne smiju smanjivati.
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
PREDSJEDNIK
Milanović u Zlataru: Hrvatska je dno EU-a
ZLATAR - Predsjednik Zoran Milanović bio je na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Zlatara povodom obilježavanja Dana Grada, a nakon je održao konferenciju za medije.
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
(NE)SLOBODE
Kontroverzni dijelovi DP-ovog programa o medijima i kulturi
ZAGREB - Napad na Novosti, proces kroatizacije, stav prema javnoj televiziji - sve to izaziva nelagodu u javnosti, ali i kod Andreja Plenkovića.
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
JASNA PORUKA
Suverenisti: Nećemo podržati HDZ jer bi izdali svoje birače
ZAGREB - Predsjednik Suverenista Marijan Pavliček kazao je u subotu nakon sjednice predsjedništva stranke da njihov obraz nije na prodaju i da neće podržati HDZ ni u jednoj kombinaciji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE