GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvoje Tomasović kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a

Hrvoje Tomasović kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a
HDZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.02.2020 / 08:19
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvoje Tomasović kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a. On je kirurg koji je godinama politički aktivan, a bio je član HSP-a te jedan od osnivača kratkotrajne stranke Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije.

Tomasović je u podužoj objavi na Facebooku otkrio razloge kandidature, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

"Poštovani članovi HDZ-a!

Nakon dugog razmišljanja o svemu u politici zadnjih desetak godina, odlučio sam najaviti kandidaturu za jedno od četiri potpredsjednička mjesta Hrvatske demokratske zajednice.
Godinama se zalažem za poštenje u politici, kojoj bi nacionalni interesi trebali uvijek biti daleko ispred osobnih.

Nisam predstavnik niti jedne stranačke struje, nisam vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali podupirem svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive. I traže majku u nekoj drugoj maćehi koja im pruža šansu za život dostojanstven čovjeka, život u kojem se svojim radom, znanjem i zalaganjem može nešto postići.

"Kandidiranje je osobni pokušaj pomoći Domovini"

Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem.

Ulazak u izborni ring s dugogodišnjim iskusnim članovima stranke koje nije lako pobijediti u izbornoj utakmici i to sam, bez potpore grupacija i frakcija u HDZ-u, veliki je izazov.

Liječnik sam, kirurg koji se godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da moja Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti.

Da nam država da utočište, ognjište, sigurnost i dom.

Da ju ne mrzimo, da svi imaju mogućnost života, umjesto što je polazna stanica prema Irskoj, Njemačkoj i ostalim državama.

Treba nam promjena pristupa na političkoj sceni Hrvatske. Jedini ispravni put političkog djelovanja po načelima prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Hrvatska Demokratska Zajednica ima moć i snagu da s poštenim i nekompromitiranim novim vodstvom Hrvatsku izvede na pravi put!

Dragi moji članovi HDZ-a, ako ima volje ima i načina. Treba sve učiniti da se stanje u stranci i u Hrvatskoj popravi – bez kalkulacija i nepotrebnog gubljenja vremena.

Zato Vas molim kada budu službeno raspisani izbori i kada će se znati procedura da mi date potpise za kandidaturu, a kasnije i glas za Vaše potpredsjedničko mjesto.

Program političkog djelovanja, za koje ću se zalagati, s konkretnim prijedlozima poboljšanja u raznim sferama života u Hrvatskoj objavit ću uskoro.

Ne zaboravite, ovo su izbori od nacionalne važnosti jer oni će odrediti našu budućnost!
Molim Vas, shvatite ih ozbiljno i izađite na izbore bez straha i kalkuliranja!

Dr. Hrvoje Tomasović

ŠTO JE DOBRO ZA HRVATSKU, DOBRO JE I ZA NAS", napisao je Tomasović.

Tagovi: Hrvoje Tomasović, HDZ, Hrvatska stranka prava
PROČITAJ I OVO
Zbog smrti Georgea Floyda uhićen policajac
UHIĆENJE
Zbog smrti Georgea Floyda uhićen policajac

MINNEAPOLIS - Policajac Derek Chauvin koji je nasilno priveo u Minneapolisu afroamerikanca Georgea Floyda, pri čemu mu je koljenom pritisnuo vrat nakon čega je Floyd ubrzo preminuo, uhićen je u petak i optužen za ubojstvo.

Američke bolnice odustaju od hidroksiklorokina u liječenju covida-19
ODUSTAJANJE
Američke bolnice odustaju od hidroksiklorokina u liječenju covida-19
NEW YORK - Američke bolnice su uvelike smanjile upotrebu hidroksiklorokina u liječenju covida-19 nakon što je nekoliko studija pokazalo da ne samo da nije učinkovit već može predstavljati i zdravstveni rizik, javlja u petak Reuters i podsjeća da se radi o lijeku protiv malarije kojeg hvali američki predsjednik Donald Trump.
Josipu Rimac sumnjiče da je bila na čelu korupcijske hobotnice
HOBOTNICA
Josipu Rimac sumnjiče da je bila na čelu korupcijske hobotnice
ZAGREB - Nakon višemjesečnog istraživanja, policija je u petak u suradnji s USKOK-om krenula u akciju uhićenja 13-člane skupine, prema njihovim sumnjama, svojevrsne korupcijske hobotnice, kojoj je na čelu bila državna tajnica u Ministarstvu uprave, bivša HDZ-ova gradonačelnica Knina Josipa Rimac.
Inicijativa 30 zemalja: Cjepivo za koronu kao javno dobro
CJEPIVO
Inicijativa 30 zemalja: Cjepivo za koronu kao javno dobro
CARACAS - Trideset zemalja predvođeno Kostarikom i Svjetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) pokrenulo je u petak inicijativu o dijeljenju diagnostičkih alata, lijekova i cjepiva kao "javnog dobra" u borbi protiv globalne pandemije novog koronavirusa.
Austrija od sredine lipnja postupno ukida nošenje maski
MASKE
Austrija od sredine lipnja postupno ukida nošenje maski
BEČ - Austrijski građani od sredine lipnja neće više morati nositi maske u školama, trgovinama i u turizmu nakon što je broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom u zemlji pao ispod 650, objavila je u petak austrijska vlada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE