GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatima određen pritvor, idu u čak 16 različitih zatvora

Hrvatima određen pritvor, idu u čak 16 različitih zatvora
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.08.2023 / 19:31
Autor: SEEbiz
ATENA - Grčki mediji u nedjelju poslijepodne javljaju kako je određen pritvor pripadnicima navijačke skupine BBB privedenima zbog ubojstva 29-godišnjeg navijača AEK-a Michalisa Katsourisa, koje se dogodilo u ponedjeljak navečer u Ateni

Portal Newsit javlja kako je u nedjelju poslijepodne izdan 41 nalog za pritvaranje, a pritvorenici bi trebali biti poslani u 16 različitih zatvora diljem zemlje

105 okrivljenika pod istragom su zbog kaznenih djela vezanih uz djelovanje zločinačke organizacije, eksploziju i posjedovanje eksplozivnih materija, ali i za prekršaje kao što su nedopušteno držanje oružja te nasilje na temelju zakona o sportu.

Državna televizija također izvještava kako je Atena uputila 'gromoglasnu poruku' hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je komentirao privođenje huligana riječima da su BBB išli izazvati incident, što osuđuje, no ako svi ostanu u pritvoru, postoji mogućnost odmazde.

Grčka vlada, donosi ERT, poručila je Milanoviću kako je u Grčkoj pravosuđe neovisno i radi svoj posao. Prioritet im je uhititi krivce i isporučiti pravdu i provesti unutrašnju kontrolu u policiji. Također, obzirom da je navijačko nasilje međunarodni problem, grčki premijer Micotakis sastat će se u srijedu s predsjednikom Uefe Aleksandrom Čeferinom. K tome, organizirat će se i sastanak nadležnih ministara s čelnicima vodećih grčkih klubova Olympiakosa, Panathinaikosa, AEK-a i PAOK-a.

Tagovi: Bad Blue Boys, Dinamo, AEK Atena
PROČITAJ I OVO
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
JASNA PORUKA
Vučemilović: Sa SDP-om i Možemo? Nikad, baš nikad
ZAGREB - Vesna Vučemilović, članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista, oglasila se sinoć na Facebooku i poručila da nikad neće glasati ni za kakav savez sa SDP-om i Možemo.
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
DVOJBE
Kakav Ustavni sud treba Hrvatskoj?
ZAGREB - Njegove zadaće trebaju biti jasnije tako da i građani mogu shvatiti, zašto je on neophodan.
Njemačka i Francuska dogovorile zajednički razvoj tenka budućnosti
DOGOVOR
Njemačka i Francuska dogovorile zajednički razvoj tenka budućnosti
PARIZ - Njemački ministar obrane Boris Pistorius stigao je u petak u Pariz na završne razgovore o njemačko-francuskom projektu naoružanja vrijednom milijarde eura.
U Zagrebu ulovljeno 27 divljih svinja
BIZARNO
U Zagrebu ulovljeno 27 divljih svinja
ZAGREB - Iako nas ne bi trebali čuditi prizori raznih divljih životinja na ulicama gradova, jer one žive u našem okruženju (a mnoge su se i jako dobro prilagodile životima u urbanim sredinama), neke ipak izazovu veliku pozornost kada ih se vidi.
Grbin: U ponedjeljak opet razgovaramo s DP-om, a što se Milanovića tiče...
SDP
Grbin: U ponedjeljak opet razgovaramo s DP-om, a što se Milanovića tiče...
ZAGREB - "Ono što mi imamo je sigurno brojne stvari koje nas razdvajaju i dijele, ali isto tako mislim da ako želiš s nekime postići dogovor oko onoga što je dobro za tvoju domovinu, ne trebaš krenuti s onime što te razdvaja, nego s onime što možeš napraviti, što možeš riješiti. "
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE