GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke
PRIJENOS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 11:33
Autor: SEEbiz
MARIBOR - Nakon nedavnog spajanja, Nova KBM započet će prijenos računa trenutnih klijenata Abanke u njihov sustav danas, a postupak će trajati do 4. siječnja ujutro. Sva njihova prodajna mjesta danas će biti zatvorena od podneva, a mrežne i mobilne aplikacije od 15 sati do ponedjeljka popodne.

Prema banci, žele što više smanjiti prekide u poslovanju, pa će tijekom produženog blagdanskog vikenda prenositi račune i ažurirati sustave, što će privremeno onemogućiti kupcima pristup pojedinačnim uslugama i kanalima prodaje za to vrijeme.

Platne kartice i POS terminali će raditi normalno, moći će se koristiti i bankomati cijelo vrijeme, a mDenarnic @ bit će dostupan od 1. siječnja.

Tijekom blagdana i pošte neće biti zatvorene od 13 sati, gdje pružaju i bankarske usluge za Novu KBM, osim dvije dežurne, gdje će bankarske usluge biti moguće do 15 sati.

Platne transakcije, kako interni transferi, tako i uplate na račune primatelja kod drugih banaka, također neće raditi danas od podneva u poslovnicama i od 15 sati na internetskoj i mobilnoj banci, do ponedjeljka do 8 sati.

Pozivni centar je i dalje dostupan kupcima na e-mail adresi info@nkbm.si i telefonskom broju 080 17 70 danas između 8 i 19 sati, a dodatno u petak i subotu, 1. i 2. siječnja između 8 i 13 sati.

Kao što je objašnjeno u banci, posljednjih mjeseci Abankini trenutni kupci obaviješteni su o novom broju računa i zatraženi su da obavijeste svog poslodavca i druge obveznike plaćanja od kojih primaju priljev. Sva sredstva i priljevi kupaca automatski će se prenijeti na nove račune, pa posjet poslovnici nije potreban.

Sredinom prosinca dobili su i nove debitne kartice koje će moći početi koristiti s novom godinom, s tim da će PIN brojevi ostati isti za nove kartice, osim ako nisu izričito obavijestili kupca o promjeni. Trenutni kupci Nove KBM mogu koristiti svoje kartice kao i obično.

Od sada će kupci imati pristup fizičkoj poslovnoj mreži s više od 90 poslovnica, oko 400 bankomata i više od 450 poštanskih ureda u cijeloj Sloveniji. U odnosu na početak 2020. godine, kupci Nove KBM imat će na raspolaganju desetinu više bankovnih bodova, a za kupce bivše Abanke spajanje znači rast broja bankovnih bodova za 85%.

Tagovi: Nova kreditna banka Maribor, Abanka
PROČITAJ I OVO
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
SNAŽAN RAST
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
LJUBLJANA - Banke u Sloveniji su u prva dva mjeseca ove godine ostvarile gotovo 160 milijuna eura dobiti prije oporezivanja, što je 2,3 puta više nego u istom razdoblju lani. Neto dobit porasla je gotovo 2,6 puta, na 138,6 milijuna eura, podaci su Banke Slovenije.
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
BANKARI
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
OPATIJA - Na 27. znanstveno-stručnoj konferenciji Financijsko tržište, koja se 25. i 26. travnja održava u Opatiji, održao se okrugli stol na kojemu su sudjelovali čelni ljudi najvećih hrvatskih banaka.
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE