GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke

Nova KBM počinje s prijenosom računa bivših klijenata Abanke
PRIJENOS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2020 / 11:33
Autor: SEEbiz
MARIBOR - Nakon nedavnog spajanja, Nova KBM započet će prijenos računa trenutnih klijenata Abanke u njihov sustav danas, a postupak će trajati do 4. siječnja ujutro. Sva njihova prodajna mjesta danas će biti zatvorena od podneva, a mrežne i mobilne aplikacije od 15 sati do ponedjeljka popodne.

Prema banci, žele što više smanjiti prekide u poslovanju, pa će tijekom produženog blagdanskog vikenda prenositi račune i ažurirati sustave, što će privremeno onemogućiti kupcima pristup pojedinačnim uslugama i kanalima prodaje za to vrijeme.

Platne kartice i POS terminali će raditi normalno, moći će se koristiti i bankomati cijelo vrijeme, a mDenarnic @ bit će dostupan od 1. siječnja.

Tijekom blagdana i pošte neće biti zatvorene od 13 sati, gdje pružaju i bankarske usluge za Novu KBM, osim dvije dežurne, gdje će bankarske usluge biti moguće do 15 sati.

Platne transakcije, kako interni transferi, tako i uplate na račune primatelja kod drugih banaka, također neće raditi danas od podneva u poslovnicama i od 15 sati na internetskoj i mobilnoj banci, do ponedjeljka do 8 sati.

Pozivni centar je i dalje dostupan kupcima na e-mail adresi info@nkbm.si i telefonskom broju 080 17 70 danas između 8 i 19 sati, a dodatno u petak i subotu, 1. i 2. siječnja između 8 i 13 sati.

Kao što je objašnjeno u banci, posljednjih mjeseci Abankini trenutni kupci obaviješteni su o novom broju računa i zatraženi su da obavijeste svog poslodavca i druge obveznike plaćanja od kojih primaju priljev. Sva sredstva i priljevi kupaca automatski će se prenijeti na nove račune, pa posjet poslovnici nije potreban.

Sredinom prosinca dobili su i nove debitne kartice koje će moći početi koristiti s novom godinom, s tim da će PIN brojevi ostati isti za nove kartice, osim ako nisu izričito obavijestili kupca o promjeni. Trenutni kupci Nove KBM mogu koristiti svoje kartice kao i obično.

Od sada će kupci imati pristup fizičkoj poslovnoj mreži s više od 90 poslovnica, oko 400 bankomata i više od 450 poštanskih ureda u cijeloj Sloveniji. U odnosu na početak 2020. godine, kupci Nove KBM imat će na raspolaganju desetinu više bankovnih bodova, a za kupce bivše Abanke spajanje znači rast broja bankovnih bodova za 85%.

Tagovi: Nova kreditna banka Maribor, Abanka
PROČITAJ I OVO
Guverner Vujčić dobitnik ovogodišnje nagrade Lamfalussy
PRIZNANJA
Guverner Vujčić dobitnik ovogodišnje nagrade Lamfalussy
ZAGREB - Izvršni odbor Mađarske narodne banke (MNB) izabrao je guvernera Hrvatske narodne banke (HNB) Borisa Vujčića za dobitnika Nagrade Lamfalussy za 2021., međunarodnoga priznanja nazvanog po barunu Alexandreu Lamfalussyju - "ocu eura", priopćeno je u ponedjeljak iz HNB-a.
U 2020. porastao broj dugoročnih kredita preduzetnicima
KREDITI
U 2020. porastao broj dugoročnih kredita preduzetnicima
BEOGRAD – U Srbije ima 131.345 korisnika stambenih kredita a prosečan iznos takvih kredita iznosi 3,5 miliona dinara, objavljeno je u izveštaju Kreditnog biroa Udruženja banaka Srbije.
Usporavanje godišnjih stopa rasta ukupnih plasmana banaka u studenom
PLASMANI
Usporavanje godišnjih stopa rasta ukupnih plasmana banaka u studenom
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a stanje plasmana koji predstavljaju potraživanja monetarnih institucija od ostalih domaćih sektora (osim središnje države) na kraju studenog je iznosilo 234,9 mlrd. kuna.
Slovenski bankari očekuju snažan rast potrošnje nakon završetka epidemije
OČEKIVANJA
Slovenski bankari očekuju snažan rast potrošnje nakon završetka epidemije
LJUBLJANA - Slovenski bankari očekuju snažan rast potrošnje nakon završetka epidemije, u drugoj polovini godine. Stanovništvo u bankama ima uštedu veću od 24 milijarde eura.
Vlada Crne Gore s kineskom Exim bankom dogovorila odlaganje otplate kredita
DOGOVOR
Vlada Crne Gore s kineskom Exim bankom dogovorila odlaganje otplate kredita
PODGORICA - Crnogorska vlada je postigla dogovor s kineskom Exim bankom o privremenom odlaganju otplate 60 miliona dolara za kredite Barske i Crnogorske plovidbe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE