GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska poštanska banka započinje novo poslovno poglavlje

Hrvatska poštanska banka započinje novo poslovno poglavlje
NOVI ISKORAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.07.2023 / 07:14
Autor: SEEbiz
Nova hrvatska banka početkom srpnja uspješno je pripojena Hrvatskoj poštanskoj banci čime je klijentima omogućena još veća učinkovitost te šira dostupnost i kvaliteta financijskih usluga u 69 centara i na 655 bankomata diljem Hrvatske.

Hrvatska poštanska banka ovim je pripajanjem dodatno učvrstila svoju tržišnu poziciju te otvorila novo poglavlje u poslovanju i zajedničkom ostvarenju ciljeva u pružanju novih mogućnosti svojim klijentima i poslovnim partnerima.

Integrirana mreža centara za građanstvo i poslovne subjekte definirana je s ciljem maksimizacije poslovnog potencijala, a proizvodi i usluge Banke klijentima su dostupne na svim lokacijama na kojima su i do sada bile ili u neposrednoj blizini.

Sve funkcionalnosti bankomata koje su klijenti obje banke imali ostaju i nakon pripajanja. Iznimka je usluga isplate gotovine na rate za dosadašnje NHB klijente, koja je od 3. srpnja moguća samo na bankomatima na kojima su i od sada mogli koristiti tu uslugu, a koji su i posebno označeni da omogućavaju tu uslugu.

Sve kartice izdane klijentima NHB-a vrijede i dalje. Svi HPB klijenti mogu bez naknade obaviti isplatu gotovine debitnim karticama na NHB bankomatima, isto kao što ni klijenti NHB-a za isplatu gotovine na HPB bankomatima ne plaćaju naknadu.

Za klijente NHB-a nema promjena pri korištenju direktnih kanala te i dalje u istom opsegu mogu koristiti dosadašnje aplikacije koje su preuzele vizualni identitet HPB-a. U razdoblju od 20. lipnja do 31. srpnja kroz promotivnu kampanju na nacionalnoj razini klijente i javnost će biti informirani o prednostima i pozitivnim promjenama koje ih očekuju pripajanjem NHB-a HPB-u.

Klijenti NHB-a od sada imaju osiguranu znatno veću dostupnost bankarskim uslugama diljem RH, jer im je na raspolaganju najšira mrežu poslovnica i značajno veći broj bankomata, a svi klijenti će imati koristi od implementiranih unaprjeđenja dobivenim znanjima i iskustvima, ali i tehnologijama.

Projektom integracije, HPB ubrzano nastavlja s aktivnostima koje za cilj imaju daljnju izgradnju snažne i moderne banke koja prati trendove i nove tehnologije te svojim klijentima osigurava izvrsno i konzistentno korisničko iskustvo kroz sve kanale kojima pristupaju Banci.
Uz razvojne aktivnosti, HPB će u narednom razdoblju nastojati održati dobre trendove ostvarenja financijskih rezultata postavljenih u razdoblju između 2019. i 2022. te nastaviti kreirati vrijednost za svoje dioničare na osnovama održivog poslovanja i rasta tržišnog značaja.

Tagovi: Hrvatska poštanska banka, Nova hrvatska banka
PROČITAJ I OVO
Deutsche Bank očekuje da će sudski sporovi u vezi Postbanka pogoditi dobit u ostatku godine
POSLJEDICE
Deutsche Bank očekuje da će sudski sporovi u vezi Postbanka pogoditi dobit u ostatku godine
FRANKFURT - Njemački zajmodavac Deutsche Bank očekuje da će tekući sudski spor u vezi s njegovom akvizicijom maloprodajne poštanske banke Postbank utjecati na profitabilnost u drugom tromjesečju i cijeloj godini.
HPB: Neto dobit u prvom kvartalu skočila 33%
SKOK
HPB: Neto dobit u prvom kvartalu skočila 33%
ZAGREB - Hrvatska poštanska banka je i u 2024. nastavila s pozitivnim trendovima, što se prvenstveno reflektira u neto dobiti od 24 milijuna eura, odnosno, 33 posto više nego u istom tromjesečju 2023. godine, odnosno, za 58 posto bolje od prethodnog tromjesečja.
Kostić sredinom svibnja objavljuje ponudu za Addiko
PONUDA
Kostić sredinom svibnja objavljuje ponudu za Addiko
BEČ - Tvrtka Agri Europe Cyprus srpskog biznismena Miodraga Kostića sredinom svibnja objavit će ponudu za preuzimanje dionica bečke Addiko Bank AG.
Stambeni krediti usporavaju, gotovinski ubrzavaju
KREDITIRANJE
Stambeni krediti usporavaju, gotovinski ubrzavaju
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, ukupni krediti drugih monetarnih financijskih institucija institucionalnim sektorima iznosili su na kraju veljače 2024., na osnovi stanja, 43,1 mlrd. eura.
Zagrebačka banka: Neto dobit u prvom kvartalu porasla 25%
SKOK
Zagrebačka banka: Neto dobit u prvom kvartalu porasla 25%
ZAGREB - Zagrebačka banka (Zaba) u prvom tromjesečju 2024. ostvarila je dobit nakon oporezivanja od 135 milijuna eura, što je za 27 milijuna eura ili 25 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, pokazuje financijsko izvješće te banke objavljeno u petak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE