GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na koronavirus

Dvoje zaposlenika Zagrebačke banke pozitivno na koronavirus
VIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.03.2020 / 18:55
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zagrebačka banka sa žaljenjem obavještava javnost da je kod dvoje njihovih aposlenika u nedjelju, 22. ožujka 2020. utvrđen pozitivan nalaz na COVID-19.

- U stalnom smo kontaktu s njima kako bismo im pružili svu moguću potporu te im želimo brz oporavak, priopćili su iz Zabe.

U skladu s uputama zdravstvenih institucija, već su zatvorili poslovnice u kojima su zaposleni te ih temeljito očistili i dezinficirali. Kontaktirali smo sve naše zaposlenike koji su možda bili u bliskom i nedavnom kontaktu s pojedincima, savjetujući ih da 14 dana provedu u samoizolaciji i da slijede savjete zdravstvenih institucija. Također, klijenti koji su nedavno posjetili poslovnice u kojima rade navedeni zaposlenici bit će kontaktirani prema uputama nadležnih tijela.

Zagrebačka banka je već ranije poduzela potrebne mjere kako bi zaštitila svoje klijente, istovremeno im neometano pružajući bankarske usluge. Banka je tako smanjila poslovna putovanja, zaposlenike potiče da koriste alternativna rješenja vezana za rad, poput rada od kuće dok je u neke poslovnice uvedeno skraćeno radno vrijeme ili su privremeno zatvorene.

Ako trebate posjetiti poslovnicu, na našoj web stranici možete pronaći detaljan popis svih poslovnica koje imaju izmijenjeno radno vrijeme ili su zatvorene te njihovu alternativu.

Kao preventivnu mjeru, Zagrebačka banka također je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

Aktivno radimo na tome da osiguramo funkcioniranje svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Naši klijenti mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem naših digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga). Klijentima savjetujemo da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde.

Zagrebačka banka nastavit će aktivno pratiti situaciju, uvijek postupati u najboljem interesu svih te postupati ispravno u odnosu na sve naše dionike.

Tagovi: Zagrebačka banka, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
SNAŽAN RAST
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
LJUBLJANA - Banke u Sloveniji su u prva dva mjeseca ove godine ostvarile gotovo 160 milijuna eura dobiti prije oporezivanja, što je 2,3 puta više nego u istom razdoblju lani. Neto dobit porasla je gotovo 2,6 puta, na 138,6 milijuna eura, podaci su Banke Slovenije.
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
BANKARI
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
OPATIJA - Na 27. znanstveno-stručnoj konferenciji Financijsko tržište, koja se 25. i 26. travnja održava u Opatiji, održao se okrugli stol na kojemu su sudjelovali čelni ljudi najvećih hrvatskih banaka.
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE