GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Započela edukacija druge generacije polaznika Navigate programa

Započela edukacija druge generacije polaznika Navigate programa
EDUKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.11.2022 / 10:41
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U okviru DRIVE Beyond Exellence programa unaprjeđenja znanja i vještina svojih zaposlenika, Fortenova grupa je zajedno s COTRUGLI Business School pokrenula novi ciklus edukacija kroz Navigate program.

U drugoj generaciji polaznika je 22 zaposlenika iz 14 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d., a najviše ih je iz poslovnog područja prehrana i maloprodaja. Oni će kroz 14 mjeseci edukacije dizajnirane za menadžere Fortenova grupe prije svega osnažiti svoje vještine vođenja, a kroz rad na konkretnom projektu iz poslovanja pod paskom izvršnih direktora Fortenova grupe, promišljati o unaprjeđenjima u svojim kompanijama i steći nova, praktična organizacijska znanja. Sve će se to dodatno odraziti na mobilizaciju njihovih timova i organizacija, ali i na ostvarivanje ciljeva u okviru realizacije strategije Fortenova grupe.

„Sustavnu konsolidaciju poslovanja Fortenova grupe pratila je i izgradnja sustavne podrške razvoju našeg ključnog resursa - naših talenata. Taj je pristup polučilo značajne rezultate jer, osim što smo u svega četiri godine poslovanja postali jedan od najpoželjnijih poslodavaca u okruženju, razvili smo i tri vlastita tailor made programa edukacije, kroz koje je u prvoj generaciji prošlo više od 250 naših zaposlenika. Tijekom ovog mjeseca s novim ciklusima edukacije započinje još 200 -tinjak kolegica i kolega iz cijele Grupe pa će u dvije godine kroz internu edukaciju proći gotovo 400 zaposlenika. Već su prve generacije potvrdile da ulaganje u širenje znanja i osobni rast i razvoj naših talenata, znači i jačanje potencijala Grupe u ostvarenju poslovnih ciljeva. Sigurni sam da će i doprinos druge generacije polaznika svih programa DRIVE Beyond Exellence-a biti jednako snažan i vidljiv“ - rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe povodom pokretanja drugog ciklusa Navigate programa.

„Iznimno nam je drago što smo već drugu godinu edukacijski partner Fortenova Grupe te da kroz „Drive Beyond Excellence – Navigate“ program nastavljamo doprinositi jačanju profesionalnih kompetencija zaposlenika Grupe, a sve u cilju postizanja zacrtanih strateških ciljeva, kao i, ništa manje važnom, osobnom razvoju. Kao vodeća poslovna škola na području jugoistočne Europe uvijek ističemo važnost cjeloživotnog obrazovanja i veseli nas dati svoj doprinos osobnoj, građanskoj, društvenoj i poslovnoj perspektivi. Siguran sam kako će polaznici programa biti važne karike u razvoju svoje organizacije te da će osobnim primjerom pridonijeti konkurentnosti hrvatske ekonomije.“, izjavio je Zoran Đorđević, partner i akademski direktor u COTRUGLI Business School.

Tagovi: Fortenova grupa, Fabris Peruško, Cotrugli business school, Zoran Đorđević
PROČITAJ I OVO
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
PRITISCI
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
LONDON - Britanski farmaceutski koncern GlaxoSmithKline (GSK) u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario manju neto dobit, unatoč rastu prihoda.
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
SLABAŠNO
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
NEW YORK - Američki lanac kafića Starbucks pretrpio je pad prihoda i dobiti u prvom kvartalu ove godine, razočaravši analitičare. Istovremeno, tvrtka je snizila prognozu poslovanja za cijelu godinu, javljaju strane novinske agencije.
U Plivi dramatično smanjene plaće
PLAĆE
U Plivi dramatično smanjene plaće
ZAGREB - Najveća hrvatska farmaceutska kompanija, Pliva, zabilježila je, piše Danica.hr, prodaju od 730 milijuna eura, što je 11 posto više nego godinu prije, te profit od 80 milijuna eura, što je 28 posto manje u odnosu na prethodnu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE