GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrhunski spa tretmani u prekrasnoj uvali Čikat

Vrhunski spa tretmani u prekrasnoj uvali Čikat
SPA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 07:41
Autor: SEEbiz
Kako biste ostvarili poslovni uspjeh, od vas se, osim kvalitetne poslovne ideje, traži neumoljiva količina odlučnosti i upornosti.

Od posla se možda ne može i ne smije pobjeći, ali ga svakako treba racionalno dozirati kako bismo ostvarili maksimalno dobre rezultate.

Današnji dinamičan poslovni svijet zahtijeva veliku posvećenost i rad, a u tim situacijama potrebno se znati riješiti stresa koji neprekidno raste i ne pokazuje nikakav znak usporavanja. S druge strane, uzmemo li malo vremena za sebe, to može biti blagotvorno kako za vaše zdravlje, tako i za vaš posao, jer dobre se poslovne ideje rađaju upravo u takvom, opuštajućem okruženju.
Već je dokazano da spa tretmani ostavljaju odlične rezultate na naše tijelo i to kako se osjećamo. Organizirajte si vrijeme i odaberite sjajan spa tretman kako biste zaboravili na sve probleme i stresove koji se oko vas događaju. Vaše tijelo i um će doživjeti regeneraciju i bolje ćete se osjećati.

SPA centri nastali su iz nekoliko tradicija. Osnovni SPA programi razvijeni su u toplicama. Prema nekim izvorima, SPA je kratica latinskog izraza Salus per aquam (vodom do zdravlja), a drugi tvrde da je sve počelo u SPA toplicama u Belgiji.

Današnji SPA centri redovito uključuju unutarnje i vanjske bazene s različitim aqua programima (plići, dublji, s različitim vrstama vodenih masaža, slapovima, rainforest kišom, aqua toboganima, kanalima s vodenom strujom, bazenima sa ili bez valova), s različitom temperaturom i kvalitetom vode (mineralna svojstva određena specifičnošću izvora). Zahvaljujući modernoj tehnologiji unaprijeđen je dizajn mini bazena i većih kada s aqua programima.

Za vrhunske wellness užitke tu je boutique hotel Alhambra na Lošinju. Ovaj luksuzni hotel s pet zvjezdica brenda Lošinj Hotels & Vilas, smješten je u uvali Čikat, a pripada prestižnom lancu Small Luxury Hotels of the World i Virtuoso

.


Cube Spa Alhambra proteže se na 660 m2 i smješten je u mediteranskoj oazi uvale Čikat i u svojim tretmanima koristi samo najkvalitetnije proizvode iz cijelog svijeta u kombinaciji s visokokvalitetnim eteričnim uljima s otoka Lošinja.

Spa zona obuhvaća sadržaje kao što su Spa Suite s ljekovitom parnom kupelji, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, prostoriju za pedikuru i manikuru, finsku saunu, mediteransku kupelj luksuznu mokru zonu i brojne druge opuštajuće sadržaje.


U spa ponudi su i tri signature programa; Herbs de Lošinj – četiri dragocjene biljke, inspiriran prirodom Lošinja, Blindfolded Concerto, tretman uz opuštajuće note Bečke filharmonije inspiriran bogatom povijesti i Kurhaus Inhalation Bar, oživljeni stari ritual liječenja u obliku nježne maglice za inhalaciju.
I za kraj, ali ne i najmanje važno jest - tradicija. Jer, Hotel Alhambra i pripadajuća vila Augusta poviješću i secesijskom arhitekturom pružaju odmor gostima već više od stotinu godina...

Tagovi: Alhambra, spa, Čikat, Lošinj
PROČITAJ I OVO
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Hugo Boss s rastom dobiti i prodaje u prvom kvartalu
BERLIN - Njemački luksuzni modni brend Hugo Boss izvijestio je u četvrtak da je njegov neto prihod u prvom tromjesečju koji se može pripisati dioničarima matične kompanije porastao za 9% na 38 milijuna eura (40 milijuna dolara) s prošlogodišnjih 35 milijuna eura.
Pevex lani povećao dobit 26 posto
RAST
Pevex lani povećao dobit 26 posto
ZAGREB - Trgovačka kuća Pevex imala je u prošloj godini rast prihoda od 15,5 posto, a dobiti 26 posto u odnosu na 2022. godinu, vidljivo je iz rezultata poslovanja objavljenih na Fininom servisu Infobiz.
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE