GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vladimir Karmelić novi direktor Studija 3LHD

Vladimir Karmelić novi direktor Studija 3LHD
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2024 / 12:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - 3LHD, renomirani hrvatski arhitektonski studio, imenovao je Vladimira Karmelića na poziciju direktora. Karmelić preuzima upravljanje uredskim poslovanjem i odnosima s klijentima i suradnicima od dosadašnje direktorice Romane Ilić koja prelazi na novu funkciju unutar 3LHD tima.

U 30 godina djelovanja, 3LHD se afirmirao kao jedan od najpoznatijih i najuspješnijih hrvatskih arhitektonskih ureda. Autori su nekih od ključnih radova novije hrvatske arhitekture poput Hotela Lone u Rovinju, Splitske Rive ili sportskog i javnog centra Zamet u Rijeci. Njihovo je djelovanje obilježeno kontinuiranim rastom ureda i povećanjem opsega i složenosti projekata. Kroz trideset-godišnju praksu i inovativan pristup radu, realizirali su bogat portfolio međunarodno nagrađivanih projekata različitih tipologija (stambenih, komercijalnih, javnih, poslovnih i kulturnih), postali platforma za suradnju i razmjenu znanja i dosljedno pomicali granice izvrsnosti.

Vladimir Karmelić iza sebe ima više od 15 godina iskustva na vodećim pozicijama u međunarodnim poduzećima. Pridružuje se 3LHD-u s impresivnim rezultatima u vodstvu multinacionalnih timova, upravljanju visokoprofilnim klijentima i poboljšanju operativne učinkovitosti. Njegovo iskustvo obuhvaća različita područja, uključujući marketing, financije, prodaju, ljudske resurse, IT i administraciju.

"Veselim se što se pridružujem 3LHD-u u ključnom trenutku njihove uspješne priče," kaže Vlado.

"Predanost inovacijama, održivosti i angažmanu u zajednici rezonira s mojim viđenjem poslovanja, i uzbuđen sam što ću svojim radom doprinijeti tome da 3LHD bude još uspješniji."

S Karmelićem na čelu, 3LHD nastavlja poslovanje, spajajući njegovo međunarodno iskustvo s etabliranom reputacijom studija koji stvara arhitekturu s dodanom vrijednosti. Među strateškim ciljevima u narednom razdoblju je još veći fokus na globalnu konkurentnost i visoke standarde izvrsnosti, čime će 3LHD nastaviti promicati kvalitetnu arhitekturu ne samo u Hrvatskoj, već i širom svijeta.

Tagovi: Vladimir Karmelić, Studio 3LHD, arhitektura, karmelić
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE