GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vivre ima novi vizualni identitet

Vivre ima novi vizualni identitet
IDENTITET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.09.2020 / 14:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vivre, najveći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje i opremanje doma u središnjoj i istočnoj Europi, predstavlja novi vizualni identitet kao bitan dio strategije razvoja tvrtke.

Kako bi izgradio novi identitet koji će u nadolazećim godinama podupirati komunikaciju brenda Vivre na svih devet tržišta na kojima posluje, Vivreov tim je surađivao s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD).

Novi imidž se temelji na potpuno novom vizualnom izričaju, koji se sastoji od prilagodljivog logotipa i široke palete boja koji u kombinaciji pružaju dinamičan pristup za komunikaciju na svim mogućim platformama i razinama. Glavni cilj cijele vizualne nadogradnje je pružiti kupcima novo i drugačije iskustvo na svakoj točki interakcije. Iz tog razloga novi vizualni identitet podrazumijeva vizualnu i funkcionalnu nadogradnju svih Vivreovih platformi.

“Vivre neprestano radi na jačanju i nadogradnji svoje moderne vizije na online tržištu proizvoda za uređenje i opremanje doma. Nadogradnja našeg vizualnog identiteta logičan je slijed koju je cijeli naš tim prihvatio s velikim zanimanjem i otvorenošću. Drago mi je da nakon mjeseci napornog zajedničkog rada danas imamo snažniji i pročišćeniji vizualni identitet brenda. Od samih početaka našeg poslovanja obvezali smo se našim klijentima pružiti originalna iskustva kupovine, stoga vjerujemo da će i svi Vivreovi kupci prihvatiti ovu promjenu kao pozitivnu i dobrodošlu”, izjavila je Monica Cadogan, izvršna direktorica i suosnivačica Vivrea.

Mark Davies, regionalni direktor EBRD-a za Rumunjsku i Bugarsku, dodao je: “Novi vizualni identitet tvrtke Vivre razvijen je u sklopu dvogodišnje suradnje s međunarodnim savjetnikom kojeg je osigurao ERBD. Uvjereni smo da će novi imidž brenda pomoći tvrtki u ostvarenju ambicije da postane broj 1 online prodavač proizvoda za uređenje i opremanje doma.”

Vivre je, inače, jedna od 60 rumunjskih tvrtki koje svake godine imaju koristi od savjetodavnih usluga ERBD-a koje financira Europska Unija u okviru Obzora 2020, programa za istraživanje i inovacije. Čak 73 posto tih poduzeća povećava promet u prosjeku za 32 posto, a 60 posto njih zajedno sa širenjem povećava i produktivnost.

Tagovi: Vivre, vizualni identitet, Monica Cadogan, EBRD, Europska banka za obnovu i razvoj
PROČITAJ I OVO
Veledrogerije: Dug je šest milijardi; od 1. ožujka uvjetovane isporuke lijekova
DUGOVI BOLNICA
Veledrogerije: Dug je šest milijardi; od 1. ožujka uvjetovane isporuke lijekova

ZAGREB - Dug veledrogerijama 1. ožujka prijeći će 6 milijardi kuna, a svakoga dana on raste za 20 milijuna, priopćila je u četvrtak HUP-ova Koordinacija veledrogerija i najavila da će od početka ožujka početi s uvjetovanom isporukom lijekova ustanovama koje redovito ne podmiruju dugove.

Atlantic Grupa: Pad prihoda i neto dobiti u 2020.
BLAGI PAD
Atlantic Grupa: Pad prihoda i neto dobiti u 2020.
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prošloj godini ostvarila neto dobit od 342,3 milijuna kuna, što je bez jednokratnih stavki rast od 13,3 posto u odnosu na prethodnu godinu, dok je nominalno dobit pala za 12,3 posto.
Konzum i Mastercard donirali preko četvrt milijuna kuna za djecu iz socijalno ugroženih obitelji
DONACIJE
Konzum i Mastercard donirali preko četvrt milijuna kuna za djecu iz socijalno ugroženih obitelji
ZAGREB - I u pandemijsko vrijeme nastavlja se podrška Udruženju Djeca prva te UN-ovom Svjetskom programu za hranu.
Aeroflot ovog ljeta planira četiri linije prema Hrvatskoj
LINIJE
Aeroflot ovog ljeta planira četiri linije prema Hrvatskoj
ZAGREB - Ruski Aeroflot suspendirao je promet prema Hrvatskoj u proljeće 2020. godine i od tada nije prometovao na redovnim linijama prema hrvatskim zračnim lukama. Ipak, u ljeto 2021. godine kompanija se planira vratiti u Hrvatsku, a u pripremi je i jedna nova linija.
Modernino cjepivo za južnoafrički soj koronavirusa spremno za kliničko ispitivanje
CJEPIVO
Modernino cjepivo za južnoafrički soj koronavirusa spremno za kliničko ispitivanje
NEW YORK - Američka biotehnološka kompanija Moderna priopćila je u srijedu da je izmijenjena inačica njezina cjepiva proizvedena namjenski za južnoafrički soj koronavirusa, spremna da se ispita na ljudima u okviru kliničkog ispitivanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE