GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma

Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.11.2023 / 13:22
Autor: SEEbiz
POREČ – U Rovinju su 9. i 10. studenog održani Dani hrvatskog turizma na kojima su po prvi puta Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo turizma i sporta dodijelili zajedničke turističke nagrade u 15 različitih kategorija.

Nagrađeni su djelatnici Valamar Riviere, kao i Imperial Riviere, a Istra Premium Camping Resort 5* proglašen je Kampom godine.

U okviru Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, Hrvatska turistička zajednica izabrala je djelatnike godine i dodijelila nagrade “Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine”. Valamarova zaposlenica Lea Sačić iz Lanterna Premium Camping Resorta proglašena je djelatnicom godine u kategoriji “Turistički animator”, dok je u kategoriji “Recepcijski djelatnik” nagrađen Davor Bodetić iz Valamar Parentino Hotela, zaposlenik Imperial Riviere, koja je dio Valamar grupe. Valamar Amicor Green Resort bio je finalist u kategoriji “Unique smještaj godine”, dok je Istrijanska štorija restorana Spinnaker u Poreču bila finalist kategorije “Gastronomski doživljaj godine”.

Nagrada za Kamp godine, i ove je godine pripala Istra Premium Camping Resortu 5* iz Funtane.

„Ove godine smo finalizirali investiciju u Istra Premium Camping Resort, održivi proizvod visoke dodane vrijednosti kako za Valamar, tako i za lokalnu zajednicu. Valamar je u kamp Istru u proteklih sedam godina uložio 81 milijun eura, što uključuje i 7 milijuna eura ulaganja u javnu turističku infrastrukturu, uređenja plaža, šetnica, cesta, igrališta i ostalih sadržaja koji su otvoreni za korištenje lokalnoj zajednici. Nagrada za Kamp godine je još jedno u nizu prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada, za što je zaslužno kontinuirano ulaganje u premium kamping segment u Valamaru te ulaganje u naše zaposlenike koji svojim radom, zalaganjem i neprestanim usavršavanjem doprinose takvim rezultatima“, izjavio je Karlo Grebac, direktor Istra Premium Camping Resorta.

Nagrade koje je Valamar osvojio na Danima hrvatskog turizma priznanje su za izvrsnost u kvaliteti smještaja i usluga, ulaganjima u infrastrukturu, destinacije i zaposlenike te inicijative na području održivosti.

Valamar je za sezonu 2023. uložio dodatnih 20 milijuna eura u primanja djelatnika, povećanja plaća, nagrade, edukacije i programe koji su usmjereni na povećanje kvalitete života djelatnika u destinaciji. Kao najpoželjniji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada za svoje zaposlenike i provodi niz programa nagrađivanja kojima se nagrađuje izvrsnost, zalaganje i izvanredni rezultati.

Tagovi: Valamar, dani hrvatskog turizma, turizam
PROČITAJ I OVO
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
POSLOVI
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
ZAGREB - Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
SKOK
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
LJUBLJANA - Grupa Sava osiguranje u prvom je ovogodišnjem tromjesečju povećala obujam poslovanja za 18,4 posto, na 307,8 milijuna eura, čemu je ponajviše pridonio rast bruto premije i imovinskih i životnih osiguranja. S 29,8 milijuna eura čista dobit veća je za 48,3 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE