GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma

Valamar višestruki dobitnik nagrada na ovogodišnjim Danima hrvatskog turizma
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.11.2023 / 13:22
Autor: SEEbiz
POREČ – U Rovinju su 9. i 10. studenog održani Dani hrvatskog turizma na kojima su po prvi puta Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo turizma i sporta dodijelili zajedničke turističke nagrade u 15 različitih kategorija.

Nagrađeni su djelatnici Valamar Riviere, kao i Imperial Riviere, a Istra Premium Camping Resort 5* proglašen je Kampom godine.

U okviru Godišnjih hrvatskih turističkih nagrada, Hrvatska turistička zajednica izabrala je djelatnike godine i dodijelila nagrade “Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine”. Valamarova zaposlenica Lea Sačić iz Lanterna Premium Camping Resorta proglašena je djelatnicom godine u kategoriji “Turistički animator”, dok je u kategoriji “Recepcijski djelatnik” nagrađen Davor Bodetić iz Valamar Parentino Hotela, zaposlenik Imperial Riviere, koja je dio Valamar grupe. Valamar Amicor Green Resort bio je finalist u kategoriji “Unique smještaj godine”, dok je Istrijanska štorija restorana Spinnaker u Poreču bila finalist kategorije “Gastronomski doživljaj godine”.

Nagrada za Kamp godine, i ove je godine pripala Istra Premium Camping Resortu 5* iz Funtane.

„Ove godine smo finalizirali investiciju u Istra Premium Camping Resort, održivi proizvod visoke dodane vrijednosti kako za Valamar, tako i za lokalnu zajednicu. Valamar je u kamp Istru u proteklih sedam godina uložio 81 milijun eura, što uključuje i 7 milijuna eura ulaganja u javnu turističku infrastrukturu, uređenja plaža, šetnica, cesta, igrališta i ostalih sadržaja koji su otvoreni za korištenje lokalnoj zajednici. Nagrada za Kamp godine je još jedno u nizu prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada, za što je zaslužno kontinuirano ulaganje u premium kamping segment u Valamaru te ulaganje u naše zaposlenike koji svojim radom, zalaganjem i neprestanim usavršavanjem doprinose takvim rezultatima“, izjavio je Karlo Grebac, direktor Istra Premium Camping Resorta.

Nagrade koje je Valamar osvojio na Danima hrvatskog turizma priznanje su za izvrsnost u kvaliteti smještaja i usluga, ulaganjima u infrastrukturu, destinacije i zaposlenike te inicijative na području održivosti.

Valamar je za sezonu 2023. uložio dodatnih 20 milijuna eura u primanja djelatnika, povećanja plaća, nagrade, edukacije i programe koji su usmjereni na povećanje kvalitete života djelatnika u destinaciji. Kao najpoželjniji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta rada za svoje zaposlenike i provodi niz programa nagrađivanja kojima se nagrađuje izvrsnost, zalaganje i izvanredni rezultati.

Tagovi: Valamar, dani hrvatskog turizma, turizam
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE