GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar pokrenuo Valfresco Direkt

Valamar pokrenuo Valfresco Direkt
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2020 / 12:18
Autor: SEEbiz
POREČ - U okviru priprema za restart poslovanja, Valamar Riviera, najveća hrvatska turistička kompanija, je u proteklih 60 dana osmislila i razvila novu uslugu online trgovine pod nazivom Valfresco Direkt, koja se otvara 8. lipnja za područje Istre.

Usluga je razvijena unutar Valamara, integrirajući postojeća znanja i vještine iz područja nabave, logistike, operacija, gastronomije, marketinga, prodaje, digitalizacije i upravljanja inovacijama.

Valfresco Direkt je online trgovina koja na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica. Valamar je za Valfresco Direkt ugovorio suradnju s oko dvije stotine odabranih OPG-ova i lokalnih proizvođača pa se tako u ponudi nalaze vrhunski proizvodi iz Istre, Slavonije i Dalmacije s ciljem proširenja suradnje na partnere iz svih dijelova Hrvatske kao podrška razvoju lokalnog gospodarstva i domaće proizvodnje.

Uz domaće proizvode u ponudi Valfresco Direkta nalaze se i brojna gotova i polugotova jela po tradicionalnim recepturama, pripremljena u novoj centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, čime je po prvi puta omogućena dostava raznih jela i slastica na sve kućne pragove u Istri. Valfresco Direkt usluga bit će na raspolaganju i za goste u Valamarovim kampovima s perspektivom daljnjeg širenja na ostale Valamarove destinacije.

Valfresco Direkt razvijen je u izuzetno kratkom periodu od samo 60 dana tijekom kojeg je Valamar pauzirao svoje redovno poslovanje, očuvao sva radna mjesta i uspješno se pripremio za pokretanje sezone.

Pružanje autentičnih doživljaja u turizmu jedan je od strateških ciljeva Valamara pri čemu je važna usluga hrane i pića. Prošle godine je udio domaće hrane i pića u Valamarovim hotelima, kampovima i restoranima dosegao 73%, što potvrđuje ulogu turizma kao snažne poluge za tržišni plasman domaće poljoprivrede i gospodarstva.

Tagovi: Valamar Riviera, Valfresco Direkt, gastronomija, OPG-ovi
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE