GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Valamar najavio 13. plaću, božićnicu i dodatne nagrade

Valamar najavio 13. plaću, božićnicu i dodatne nagrade
BRIGA O RADNICIMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.11.2023 / 12:12
Autor: SEEbiz
POREČ - Kako bi se zahvalio zaposlenicima na uspješnoj godini, Valamar će u prosincu isplatiti brojne nagrade. Zaposleni kroz cijelu godinu primit će 13. plaću i božićnicu u neto iznosu od 1,000 eura. Sezonski djelatnici će također primiti božićnice u iznosu od 70 do 200 eura, ovisno o dužini rada u ovoj godini.

Valamarovi zaposlenici primit će i dodatne nagrade, odnosno dar djeci u iznosu od 133 eura po djetetu te Valfresco bon od 133 eura za kupovinu svježih domaćih proizvoda, čime će Valamar dodatno podržati lokalnu ponudu OPG-ova i dobavljača s kojima uspješno surađuje tijekom godine. Valamar će ujedno svoje najbolje zaposlenike i timove nagraditi dodjelom Hrvatske turističke kartice u iznosu do 350 eura, a vjerne dugogodišnje djelatnike očekuju i jubilarne nagrade.

Valamar je u 2023. godini uložio dodatnih 25 milijuna eura u primanja radnika te su plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare u Valamar hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosile 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih zanimanja između 1.000 i 1.200 eura neto. 

„Gosti Valamara već godinama ističu najvišu razinu zadovoljstva upravo s djelatnicima i kvalitetom usluge koju postižemo pa je prioritet da djelatnici budu zadovoljni i da opravdamo titulu najpoželjnijeg poslodavca u turizmu. Osim kroz visoka primanja i brojne nagrade, Valamar podržava zaposlenike u organizaciji života u destinaciji u kojoj žive i rade. Ove godine otvorili smo vrtić i jaslice u Poreču, a kroz program Krov nad glavom potičemo boravak u destinaciji kroz cijelu godinu i smanjujemo troškove stanovanja ”, istaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamar Rivieri.

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar će nastaviti ulagati u programe koji pružaju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja, edukacije i razvoj karijera u turizmu te će tijekom 2024. godine otvoriti dodatnih 400 radnih mjesta na neodređeno vrijeme.

Tagovi: Valamar, božićnica, plaća, turizam
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE