GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

United Grupa dovršila akviziciju Bulsatcoma

United Grupa dovršila akviziciju Bulsatcoma
AKVIZICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.02.2024 / 10:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - United Grupa, vodeći pružatelj telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi, uspješno je završila akviziciju Bulsatcoma, pružatelja satelitske televizije za izravnu distribuciju do krajnjih gledatelja i širokopojasnog interneta u Bugarskoj.

Akvizicija je dio dugoročne strategije United Grupe koja se odnosi na širenje i jačanje tržišne prisutnosti u regiji kao i poticanje inovacija za digitalno, povezano društvo.

Victoriya Boklag, izvršna direktorica United Grupe izjavila je: "Sretni smo zbog završetka akvizicije Bulsatcoma. Ovaj korak će nam omogućiti poticanje daljnjeg rasta na ovom važnom tržištu i omogućiti ubrzanje inovacija u regiji. Dodatno, ova akvizicija nadopunjuje naš portfelj i donosi jasne prednosti postojećim i budućim korisnicima u Bugarskoj."

Nikolay Andreev, glavni izvršni direktor Vivacoma i Bulsatcoma: "Uspješan završetak akvizicije Bulsatcoma dobra je vijest za korisnike na vrlo fragmentiranom tržištu kao što je to slučaj u Bugarskoj. Ovo će nam omogućiti da značajno poboljšamo kvalitetu TV usluge za korisnike Bulsatcoma. To za njih znači više HD kanala i pristup više od 30.000 naslova u videoteci EON-a, vodećoj TV platformi u jugoistočnoj Europi. Također će značajno povećati kvalitetu njihove internetske usluge koju nude u smislu downloada i uploada brzine."

United Grupa ušla je na bugarsko tržište 2020. godine akvizicijom Vivacoma. Od tada je Grupa poduzela nekoliko značajnih koraka kako bi ojačala svoju prisutnost i potaknula inovacije na tržištu. Među postignućima United Grupe su razvoj najveće 5G mreže u zemlji i pokretanje prve 10GIGA optičke mreže. Također, United Grupa je bugarskim korisnicima omogućila prve neograničene 5G tarifne pakete te pristup nagrađivanoj EON TV platformi.

Tagovi: United Grupa, Bulsatcom, Victoriya Boklag
PROČITAJ I OVO
Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin
PROBLEMI
Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa za Dublin
DOHA - Dvanaest osoba koje su putovale letom Qatar Airwaysa iz Dohe za Irsku ozlijeđeno je tijekom turbulencije, priopćila je danas zračna luka Dublin, dodajući da je zrakoplov sletio sigurno i prema planu.
3. maj u velikim problemima
BRODOGRADNJA
3. maj u velikim problemima
RIJEKA - Sve što se zna jest da »Algoma Endeavour« mora biti završen do početka rujna, što je zadnji rok u kojem se ovaj brod mora otisnuti na preplov Atlantika.
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
REZOVI
Wizz Air reže broj zimskih letova u bazama u Skoplju i Beogradu
SKOPLJE - Wizz Air je nastavio smanjivati frekvencije u svojim bazama za nadolazeću zimsku sezonu 2024./25., koja počinje 27. listopada, dok flota A320neo-obitelji prijevoznika prolazi inspekcije zbog proizvodnih problema s motorima.
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
USPORAVANJE
Aerodrom Nikola Tesla usporio rast u travnju
BEOGRAD - Beogradska zračna luka, kojom upravlja koncesionar VINCI, tijekom travnja bilježi rekordan promet putnika, ali s najmanjom stopom rasta u tekućoj godini.
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
SPORAZUMI
Kakve su aranžmane Telekom i EPS potpisali u Italiji?
BEOGRAD - Tokom Poslovnog foruma Italije i Srbije u Trstu je potpisano više međudržavnih ugovora i sporazuma, ali i ugovora između italijanskih grupacija i srpskih kompanija. Među njima su i sporazumi vezani za novo zaduživanje Telekoma Srbije i Elektroprivrede Srbije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE