GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

U rujnu manje letova iz Zagreba prema Kopenhagenu, Londonu i Dublinu

U rujnu manje letova iz Zagreba prema Kopenhagenu, Londonu i Dublinu
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.08.2020 / 10:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Croatia Airlines u rujnu će i dalje prometovati prema Kopenhagenu, Londonu i Dublinu, no promet će na tjednoj razini biti manji u odnosu na kolovoz.

Danska i Velika Britanija ponovno su uvele stroge mjere za sve putnike koji dolaze iz Hrvatske. Takve odluke za posljedicu imaju otkazivanje direktnih letova, primjer je svakako British Airways koji je otkazao tri od svoje četiri linije prema Hrvatskoj.

U kolovozu je bilo moguće putovati direktno između Londona i Zagreba s dvije aviokompanije - British Airwaysom i Croatia Airlinesom. Obje kompanije prometovale su prema Zračnoj luci Heathrow. Kako smo ranije spomenuli, British Airways prekinut će promet na liniji za Zagreb od 6. rujna, a prema posljednjim informacijama, Croatia Airlines reducirat će broj tjednih polazaka na ovoj liniji, piše Croatian Aviation.

Hrvatski je nacionalni avioprijevoznik do sada prometovao tri puta tjedno između Londona i Zagreba, a od 7. rujna na ovoj će liniji biti tek jedan let tjedno - svakog ponedjeljka. Radi se o velikom padu broja ponuđenih sjedala, s 10 direktnih letova tjedno u kolovozu do jednog leta tjedno u rujnu!

Croatia Airlines u prodaji drži i druga dva leta tjedno (srijedom i petkom) od 16. rujna, no iste treba uzeti u obzir sa zadrškom s obzirom na to da je njihovo otkazivanje još uvijek moguće (ovisit će isključivo o bookingu).

Prije dva dana najavili smo ukidanje linije Dublin - Split od strane Aer Lingusa, direktne letove iz Dublina prema obali nastavit će obavljati irski Ryanair. Do promjena dolazi i na liniji Zagreb - Dublin.

Croatia Airlines u rujnu planira prometovati na ovoj liniji tri puta tjedno (utorkom, četvrtkom i nedjeljom), no u periodu od 10. do 24. rujna otkazani su letovi četvrtkom. U zadnjem tjednu rujna ponovno su najavljena tri leta tjedno, no prometovanje istih ovisit će isključivo o stanju bookinga za svaki pojedini let pa su daljnja otkazivanja također moguća.

Croatia Airlines pokrenula je liniju Zagreb - Kopenhagen 1. lipnja, bilo je to, u tom trenutku, tek treće međunarodno odredište nacionalne aviokompanije nakon potpunog "lockdowna". Kompanija je do sada na ovoj liniji prometovala svakodnevno.

Unatoč uvedenim mjerama, Croatia Airlines nastavit će prometovati na ovoj liniji, no i na njoj je došlo do otkazivanja određenih letova. U periodu od 07. do 13. rujna na liniji će biti šest letova tjedno (otkazan let u subotu, 12.09.), dok su u tjednu od 14. do 20. rujna otkazana dva leta (srijeda 16. te petak 18.09.). Daljnja otkazivanja su također moguća.

Tagovi: Zračna luka Zagreb, Croatia Airlines, British Airways, Aer Lingus
PROČITAJ I OVO
Dubrovnik sredstvima EU nabavlja jedanaest niskopodnih autobusa
AUTOBUSI
Dubrovnik sredstvima EU nabavlja jedanaest niskopodnih autobusa
DUBROVNIK - Ugovor o nabavi 11 suvremenih niskopodnih autobusa za javni gradski prijevoz, sufinanciranih s 18 milijuna kuna iz fondova EU, potpisali su u srijedu u Dubrovniku direktor gradskog prijevoznika Libertas Dubrovnik Ante Vojvodić i direktor AutoHrvatska PSC Mario Fabek.
Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZDRAVSTVO
Poliklinika Sveti Rok postaje dio Affidea Grupe
ZAGREB – S misijom širenja portfelja u području privatne medicinske skrbi, Affidea, kao najveći europski pružatelj usluga u području dijagnostike, ambulantnog liječenja i liječenja karcinoma, objavila je kako je od prosinca dio njihove mreže medicinskih centara i ugledna zagrebačka poliklinika Sveti Rok.
Obiteljska poduzeća: U krizi je najvažnije ostati trezven
FORUM
Obiteljska poduzeća: U krizi je najvažnije ostati trezven
ZAGREB - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR) organizirao je 1. prosinca 2020. on-line konferenciju Forum obiteljskih poduzeća.
SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna
BOŽIĆNICE
SPAR Hrvatska djelatnicima dijeli božićnice u vrijednosti do 1.600 kuna
ZAGREB - SPAR Hrvatska sljedećeg tjedna počinje s isplatama božićnica u vrijednosti do 1.600 kuna za svoje djelatnike, ovisno o dužini staža u SPAR-u.
PEVEX-ova anketa: Sve veća pozornost kupaca usmjerena na distancu
ANKETA
PEVEX-ova anketa: Sve veća pozornost kupaca usmjerena na distancu
ZAGREB - Prvi hrvatski trgovački lanac PEVEX prvu je anketu o zadovoljstvu zaštitnim mjerama proveo polovicom godine. Od tada ju je nastavio periodično provoditi kako bi što bolje osluškivao potrebe i zahtjeve kupaca u vrijeme pandemije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE