GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

TUI zainteresIran i za zimske letove za Sarajevo

TUI zainteresIran i za zimske letove za Sarajevo
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2023 / 07:44
Autor: SEEbiz
MOSTAR - Ministarstvo okoliša i turizma FBiH 15. juna je bilo domaćin sastanka koji je ranije iniciran prilikom posjete jednog od vodećih turističkih operatera TUI a sa ciljem promoviranja Sarajeva, olimpijskih planina i naše zemlje kao atraktivne turističke destinacije britanskim turistima.

Sastanku su pored ministrice Pozder i premijera KS Nihada Uka prisustvovali i direktori Međunarodnog aerodroma Sarajevo, ZOI 84. te predstavnici Turističke zajednice KS, USAID, MAS i FMOIT.

- Zajednički napori da našu turističku ponudu promovišemo ne samo turistima u Velikoj Britaniji koji se sve češće spominju kao najpoželjniji turisti nego i puno šire, mogu donijeti pozitivne efekte kako u finansijskom smislu tako i u smislu poboljšanja imidža naše zemlje. Opredijeljenost podršci razvoju putne infrastrukture i uspostavi većeg broja letova, kao i razvoj destinacijskog marketinga i turističkih proizvoda, također je nešto što se jučer moglo čuti na sastanku sa svake strane, istakla je ministrica Pozder.

Narednih dana planiran je radni sastanak na kojem će se dogovoriti konkretni koraci i zadaci za pripremu zimske turističke sezone. Ovaj sastanak održan je nakon sjednice Vlade FBiH na kojoj je usvojen zaključak kojim se Strategija razvoja turizma 2022. - 2027. upućuje u parlamentarnu proceduru.

TUI grupacija je u nedavno završenoj zimskoj sezoni uvela letove iz London Getvika za Sarajevo za ljubitelje skijanja i sotalih zimskih aktivnosti na olimpijskim planinama Bjelašnica, Igman i Jahorina.

Tagovi: KOMPANIJA TUI, Aerodrom Sarajevo
PROČITAJ I OVO
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE