GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Studenac otvorio svoju petu prodavaonicu u Zagrebu

Studenac otvorio svoju petu prodavaonicu u Zagrebu
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.08.2021 / 13:29
Autor: SEEbiz
OMIŠ – Studenac, glavni maloprodajni lanac na Jadranu, otvorenjem petog Studenac marketa, na adresi Nova cesta 52, nastavlja s rastom i širenjem svojeg poslovanja u Zagrebu. Najnovije otvorenje uslijedilo je samo tri mjeseca nakon što je u glavnom hrvatskom gradu otvorena prva prodavaonica Studenca.

Budući da je Zagreb značajno drukčije okruženje od obale, želja kompanije bila je maksimalno se uklopiti u životni stil Zagrepčana te se prilagoditi potrebama i navikama dinamične urbane sredine.

Stanovnicima Zagreba tako je predstavljen novi format proximity trgovina koje ponudom prate svjetske FMCG trendove. Svih pet zagrebačkih Studenac trgovina smješteno je na frekventnim lokacijama te u manjem prostoru raspolažu mogućnostima koje nude i veliki formati, pri čemu donose brže snalaženje, manje gužve, a istodobno i mnogobrojne pogodnosti.

Zagrebačke prodavaonice Studenca donose obogaćenu ponudu TO GO s odabranim asortimanom gotovih i polugotovih jela kao i toplih napitaka i svježih voćnih sokova. Kako bi Zagrepčanima prišao još bliže, Studenac je dostupan i na aplikacijama WOLT i BOLT, pri čemu, uz uštedu vremena, redovitim tjednim akcijama nudi i uštedu novca.

Upravo sa željom da kupcima osigura kvalitetne proizvode po atraktivnim cijenama, Studenac je u travnju predstavio jedinstveni asortiman svojih privatnih robnih marki, označen znakom zelene košarice i dostupan samo u Studencu. Riječ je o probranim proizvodima, većim dijelom domaćih proizvođača, koji će bez sumnje biti podrška budžetu stanovnika glavnog grada.

Rast mreže prodavaonica u glavnom hrvatskom gradu važan je poslovni iskorak za tržišno pozicioniranje i jačanje Studenca, ne samo kao lidera Jadrana već i jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Republici Hrvatskoj.
Zagrebačke trgovine Studenca nalaze se na adresama Ulica kneza Mislava 1, Ilica 53, Ilica 138, Trg Nikole Šubića Zrinskog 14 i Nova cesta 52, a do kraja godine planiraju se otvorenja dodatnih trgovina.

Zbog izvrsnosti u odnosima s kupcima, usluzi i kvaliteti ponude te napora uloženih u podizanje kvalitete ukupnog korisničkog iskustva i zadovoljstva svojih kupaca, Studenac je ranije ove godine nagrađen međunarodnim priznanjima – zlatnom medaljom „Customer’s Friend“ i certifikatom „Posvećeni izvrsnosti“.

Tagovi: Studenac, Zrinjevac, trgovina, maloprodaja, Studenac market
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE