GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Sanjin Katinić novi je partner u Deloitteu Srednja Europa s uredom u Hrvatskoj

Sanjin Katinić novi je partner u Deloitteu Srednja Europa s uredom u Hrvatskoj
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2023 / 08:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Sanjin Katinić, novi je partner u Deloitteu Srednja Europa (CE) s uredom u Hrvatskoj, a bit će zadužen za jačanje i širenje Deloitteovog poslovanja vezanog uz SAP rješenja u Srednjoj Europi, posebno u CE South regiji (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Sjeverna Makedonija, Slovenija i Srbija).

Sanjin posjeduje bogato profesionalno iskustvo u SAP konzaltingu i telekomunikacijama sa stručnim znanjem iz područja primjene tehnologija, definiranja strategija, razvoja poslovanja, te selekcije, razvoja i upravljanja talentima, što ga čini jednom od ključnih osoba u Deloitteovom timu.

Prije nego se pridružio Deloitteu, Sanjin je obnašao rukovodeće uloge u jednoj od vodećih regionalnih SAP konzalting tvrtki i najvećim telekomunikacijskim kompanijama u Hrvatskoj.

Sanjinova glavna zaduženja unutar Deloittea su unapređenje tržišne pozicije tvrtke, ubrzanje razvoja novih poslovnih segmenata poput public cloud rješenja, te rast i razvoj talenata tvrtke.

Sanjin je diplomirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, MBA je završio na IEDC-Bled School of Management u Sloveniji, a stručno se usavršavao na Harvard Business School.

„Radujem se pridruživanju timu Deloittea i prilici da svojim iskustvom i znanjem doprinesem razvoju našeg poslovanja, posebice u području vezanom uz SAP rješenja. Naš fokus bit će na inovacijama, rastu novih segmenata i podršci našim talentima kako bismo ostvarili izvrsnost u poslovanju i pružili vrhunske usluge našim klijentima", istaknuo je Katinić.

Svojim bogatim profesionalnim iskustvom, Sanjin će nedvojbeno dati značajan doprinos daljnjem jačanju i transformaciji poslovanja tvrtke kako na hrvatskom tržištu, tako i u regiji.

Tagovi: Katinić, Deloitte
PROČITAJ I OVO
Mišković i službeno postaje stopostotni vlasnik sarajevske tvrtke Standard Nekretnine
VLASNIŠTVO
Mišković i službeno postaje stopostotni vlasnik sarajevske tvrtke Standard Nekretnine
BEOGRAD - Srbijanski biznismen Miroslav Mišković službeno će preuzeti sarajevsku tvrtku Standard nekretnine, s obzirom da je ponuda koju je poslao prihvaćena.
Otvoren stečaj nad Varteksom
STEČAJ
Otvoren stečaj nad Varteksom
VARAŽDIN - Targovački sud u Varaždinu otvorio je danas stečaj Varteksa i za stečajnog upravitelja imenovao Tomislava Đuričina, a za 8. listopada zakazao je ročište na kojem će se ispitati tražbine vjerovnika i odlučivati o daljnjem tijeku postupka.
Končaru posao na Cipru vrijedan 13,7 milijuna eura
POSLOVI
Končaru posao na Cipru vrijedan 13,7 milijuna eura
ZAGREB - Končar je u četvrtak s Ciparskom Elektroprivredom (Electricity Authotrity of Cyprus – EAC) sklopio ugovor za rekonstrukciju energetskih postrojenja na Cipru, vrijedan 13,7 milijuna eura, objavio je Končar putem Zagrebačke burze.
Novartisova dobit u tromjesečju veća za milijardu dolara
SKOK
Novartisova dobit u tromjesečju veća za milijardu dolara
ŽENEVA - Švicarski farmaceutski div Novartis, koji je prisutan i u Sloveniji, u drugom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježio neto dobit od 3,2 milijarde dolara, u usporedbi s 2,2 milijarde dolara u istom razdoblju godinu ranije.
Nokia podbacila zbog pada potražnje iz Indije
DRUGI KVARTAL
Nokia podbacila zbog pada potražnje iz Indije
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia imao je teško drugo tromjesečje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE