GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Represent najušpešnija PR agencija u 2019. godini

Represent najušpešnija PR agencija u 2019. godini
PR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.10.2020 / 12:10
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Agencija Represent Communications po poslovnom prihodu u 2019. godini bila je najuspešnija agencija za komunikacije i odnose sa javnošću u Srbiji, objavila je danas Marketing mreža.

Kako prenosi portal BIZLife, prema rezultatima istraživanja Marketing mreže, Reprezent je prošle godine imao rast prihoda od 11,4 posto i rast dobiti od 18,4, posto pa je po neto dobiti na sedmom mestu.

Ova agencija je u istom periodu uvećala svoj tima za 13,3 posto, navodi se u istraživanju u okviru studije Agency Report.

Po poslovnom prihodu, na drugom mestu je agencija Fusion Communications koja je bolje rangirana za dva mesta u odnosu na 2018. godinu.

Poslovni prihod ove agencije uvećan je za 34,2 odsto, dok je neto dobit opala za 359,9 odsto, dok je agencija tim uvećala za 6,6 odsto.

Treća po poslovnom prihodu i četvrta po neto dobiti je agencija Red Communications koja je zabeležila rast prihoda od 7,1 odsto i rast dobiti od 74,7 odsto.

Na top listi agencija za komunikacije i odnose sa javnošću po poslovnom prihodu slede New Media Team, Olaf&McAtter, i Right.

Prošle godine osnovane su i tri nove agencije, jedna od njih je i agencija MAJO Public, u vlasništvu Jovane Joksimović i Manje Grčić, koja je osnovana polovinom prošle godine na devetom je mestu po poslovnom prihodu i na prvom mestu po neto dobiti sa 35,4 miliona dinara.

U Agenciji za privredne registre Republike Srbije registrovana je ukupno 41 pravno lice koje se primarno bavi komunikacijama i odnosima s javnošću.

Ukupan poslovni prihod agencija za komunikacije i odnose s javnosću u 2019. porastao je za 18,4 odsto, a neto dobit za čak 78,2 odsto.

Broj zaposlenih u agencijama za komunikacije i odnose s javnošću veći je za 8,11 odsto, a u 2019. godini iznosio je 240.

Tagovi: New Media Team, Olaf&McAtter, Right, Fusion Communications, Red Communications, PR agencije u Srbiji, Jovana Joksimović, Manja Grčić, Represent Communications
PROČITAJ I OVO
Zara mijenja svoju digitalnu platformu za online naručivanje
PROMJENE
Zara mijenja svoju digitalnu platformu za online naručivanje
MADRID - Španjolski lanac trgovina odjećom Zara planira proširiti digitalnu platformu za prodaju, popravak i darivanje rabljene odjeće na još 14 europskih zemalja, hvatajući korak s procvatom tržišta na Starom kontinentu.
Ledo će Zagorske štrukle proizvoditi u Srbiji
ODLUKE
Ledo će Zagorske štrukle proizvoditi u Srbiji
ZAGREB - Ledova linija za proizvodnju tijesta seli iz Zagreba na novu lokaciju u Srbiju, točnije u Frikom čiji je vlasnik također Nomad Foodsa, a zaposlenicima zagrebačke tjestare nude prelazak u pogone za proizvodnju sladoleda.
Ryanair zapošljava u Hrvatskoj, evo kakve uvjete nude
ZAPOŠLJAVANJE
Ryanair zapošljava u Hrvatskoj, evo kakve uvjete nude
ZAGREB - Irska niskobudžetna aviokompanija zapošljava i dogodine uvodi nove linije
Institut IGH potpisao ugovor sa HAC.im vrijedan 395.220 eura
POSLOVI
Institut IGH potpisao ugovor sa HAC.im vrijedan 395.220 eura
ZAGREB- Institut IGH d.d izvijestio je da je 6. prosinca 2023. potpisao ugovor sa HRVATSKE AUTOCESTE d.o.o. o pružanju usluga izrade projektne dokumentacije.
Badeco Adria postao vlasnik D-Logisticsa
AKVIZICIJE
Badeco Adria postao vlasnik D-Logisticsa
SARAJEVO - ruštvo Badeco Adria je vlasnik kompanije D-Logistic d.o.o..
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE