GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Prvi hibridni sajamski projekt u organizaciji Zagrebačkog velesajma

Prvi hibridni sajamski projekt u organizaciji Zagrebačkog velesajma
SAJMOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2020 / 08:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Uz nastavak pozitivnog poslovanja i u 2019. godini, Zagrebački velesajam d.o.o. u ovim otežanim pandemijskim vremenima prvi je u Hrvatskoj primijenio inovativni koncept organizacije sajmova i događanja, u hibridnoj inačici ponude usluge.

Riječ je o promjeni načina pripreme i održavanja projekata, u online i offline mogućnosti sudjelovanja. Hibridni model sajmovanja usmjeren je na kreiranje i snaženje zadovoljstva izlagača i njihovih proizvoda, kao i samih posjetitelja, u realnom i virtualnom vremenu. Ovaj vikend uspješno je završen prvi takav hibridni sajamski projekt u Hrvatskoj – Beauty&Hair i Dentex Expo Zagreb 2020. 

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition

Beauty, Dentex & Health Expo 2020 online edition digitalna je ekstenzija sajmova prezentirana u periodu od 21. do 27. rujna preko Entrio platforme, a emitiran sadržaj organiziran je u suradnji s Ivom Belé, trenericom načela uspjeha. Okupljeno je 34 vrhunska stručnjaka koji su kroz 10 predavanja i 6 panela tijekom 15 sati programa pružili znanje i alate gledateljima iz različitih područja: motivacije/psihologije, zdravlja, nutricionizma/sporta, prodaje, poduzetništva i beauty segmenta. Online edicija sajmova izazvala je veliki interes publike.

Izložbeni dio sajmova

Izložbeni dio sajma Beauty&Hair Expo Zagreb održan je u subotu i nedjelju, 26. i 27. rujna u paviljonu 8A. Posjetitelji su mogli prisustvovati različitim edukacijama, prezentaciji maderoterapije te kupiti frizerski asortiman po povoljnim sajamskim cijenama. Na sajmu je prezentiran i Mobile nail printer, hit u svijetu manikure. Sead Nunić održao je look&learn seminar na temu 50 nijansi plave+3 tehnike Balayage, a održane su i modne revije u organizaciji Direkcije Kraljice Hrvatske.

Fokus ovogodišnjeg Dentex-a usmjeren je na dvodnevni kongres „Estetika u dentalnoj medicini“ u organizaciji Hrvatske komore dentalne medicine. Bila je to prilika za neposredan kontakt i poslovne razgovore s predstavnicima dentalne industrije.
Izložbeni dio oba sajma okupio je ukupno 101 izlagača na više od 2500 četvornih metara prostora, a pripremljeno u suradnji s partnerima 40 sati stručnog programa. Sadržajno je kreiran sukladno organizacijskim i tržišnim mogućnostima vezanima uz pandemiju Covid-19 uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Tagovi: Zagrebački velesajam, Sead Nunić, Beauty&Hair i Dentex Expo Zagreb 2020., hibridni sajamski projekt
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE