GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Porto Montenegro u partnerstvu s kompanijom iz Dubaija

Porto Montenegro u partnerstvu s kompanijom iz Dubaija
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2023 / 12:18
Autor: SEEbiz
TIVAT - Kompanija Nakheel, svjetski lider u razvoju projekata, u četvrtak je najavio strateško partnerstvo sa kompanijom Adriatic Marinas, vlasnikom i operaterom jedne od najpopularnijih marina za superjahte na svijetu – Porto Montenegro u Tivtu, saopšteno je iz tivatske kompanije.

U sklopu partnerstva, Adriatic Marinas će, putem svoje platforme za upravljanje marinama “M-Marinas by Porto Montenegro”, donijeti svoje visoke standarde upravljanja marinama i stručnost zajednice superjahti, kako bi unaprijedili Nakheelove marine koje se nalaze u Dubiaju, pojasnili su.

- Partneri će odmah započeti sa radom na poboljšanjima postojećih marina ‘Palm East’ & ‘Palm West’ i na stvaranju ekskluzivne marine ‘Dubai Islands’, a više detalja o saradnji će biti objavljeno u predstojećim mjesecima, navodi se u saopštenju.

Omar Kori, direktor za upravljanje imovinom u kompaniji Nakheel, rekao je da su oduševljeni partnerstvom sa “M-Marinas by Porto Montenegro”, “kako bismo dodatno poboljšali i redefinisali koncept života u našim marinama”.

- Partnerstvo naglašava našu predanost podršci Urbanističkog master plana – Dubai 2040., u razvoju zdravih zajednica i pozicioniranju Dubaija kao destinacije na obali. Kroz naše partnerstvo sa kompanijom Adriatic Marinas iz Crne Gore, nastavljamo unaprijeđenje naših usluga usmjerenih na kupce i isporučenje vrijednost na svim područijima, dodao je Kori.

David Margason, generalni direktor Porto Montenegra, rekao je da je Porto tokom posljednjih 15 godina slijedio svoj cilj stvaranja cjelogodišnjeg koncepta života na obali Jadrana, “regiji koja je centar jahtinga na Mediteranu”.

- Ovo partnerstvo prepoznaje rezultate te dugogodišnje predanosti kvalitetu i diferencijaciji u svemu što radimo, i samim tim planiramo da donesemo eleganciju i ‘joie de vivre‘ mediteranske nautičke zajednice koje smo stvorili u Tivtu, u srce Nakheelovih marina u Dubaiju, kazao je Margason.

Nakheel je dom legendarnih rezidendijalnih kompleksa u Dubaiju, uključujući “Dubai Islands” i “Palm Jumeirah”, podsjećaju iz Adriatic Marinasa.

Tagovi: Porto Montenegro, Nakheel, Adriatic Marinas, Tivat
PROČITAJ I OVO
Mišković i službeno postaje stopostotni vlasnik sarajevske tvrtke Standard Nekretnine
VLASNIŠTVO
Mišković i službeno postaje stopostotni vlasnik sarajevske tvrtke Standard Nekretnine
BEOGRAD - Srbijanski biznismen Miroslav Mišković službeno će preuzeti sarajevsku tvrtku Standard nekretnine, s obzirom da je ponuda koju je poslao prihvaćena.
Otvoren stečaj nad Varteksom
STEČAJ
Otvoren stečaj nad Varteksom
VARAŽDIN - Targovački sud u Varaždinu otvorio je danas stečaj Varteksa i za stečajnog upravitelja imenovao Tomislava Đuričina, a za 8. listopada zakazao je ročište na kojem će se ispitati tražbine vjerovnika i odlučivati o daljnjem tijeku postupka.
Končaru posao na Cipru vrijedan 13,7 milijuna eura
POSLOVI
Končaru posao na Cipru vrijedan 13,7 milijuna eura
ZAGREB - Končar je u četvrtak s Ciparskom Elektroprivredom (Electricity Authotrity of Cyprus – EAC) sklopio ugovor za rekonstrukciju energetskih postrojenja na Cipru, vrijedan 13,7 milijuna eura, objavio je Končar putem Zagrebačke burze.
Novartisova dobit u tromjesečju veća za milijardu dolara
SKOK
Novartisova dobit u tromjesečju veća za milijardu dolara
ŽENEVA - Švicarski farmaceutski div Novartis, koji je prisutan i u Sloveniji, u drugom je ovogodišnjem tromjesečju zabilježio neto dobit od 3,2 milijarde dolara, u usporedbi s 2,2 milijarde dolara u istom razdoblju godinu ranije.
Nokia podbacila zbog pada potražnje iz Indije
DRUGI KVARTAL
Nokia podbacila zbog pada potražnje iz Indije
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia imao je teško drugo tromjesečje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE