GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Zadru

Otvorena nova Croatia Poliklinika u Zadru
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.10.2023 / 10:40
Autor: SEEbiz
ZADAR - Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe, otvorilo je novu Croatia Polikliniku u Zadru. To je druga Croatia Poliklinika u Dalmaciji, te sedma u nizu u Hrvatskoj, nakon Zagreba, Splita, Pule, Koprivnice, Rijeke i Osijeka.

U zadarskoj Croatia Poliklinici pacijentima je na raspolaganju vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje koji pružaju zdravstvene usluge u gotovo 20 specijalističkih djelatnosti. Nalazi se na lako dostupnoj lokaciji u centru Zadra, na 825m2 moderno uređenog interijera, a opremljena je najsuvremenijim uređajima i tehnologijom te salom za male kirurške zahvate.

Pacijentima je dostupan novi digitalni RTG uređaj koji spada među tehnološki najnaprednije rendgenske sustave na tržištu te pruža znatno preciznije dijagnostičke mogućnosti. Poliklinika je opremljena i naprednim digitalnim mamografom koji omogućuje detaljniji trodimenzionalni prikaz tkiva dojke, a pacijentima su dostupna i četiri najnovija ultrazvuka renomiranih svjetskih proizvođača. Od suvremene medicinske opreme izdvaja se još i digitalni dermatoskop koji omogućuje detaljno praćenje svih promjena na koži i pohranjivanje slika posebno značajno za rizične skupine kod kojih su ključni usporedba i praćenje. Svi dodatni uređaji i oprema pomno su odabrani među najnaprednijim dostupnim medicinskim rješenjima koji jamče brzo i precizno dijagnosticiranje zdravstvenih problema te omogućuju pravovremeno sprječavanje bolesti i učinkovito liječenje.

"Croatia osiguranje značajan je ulagač u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. U posljednje tri godine u taj smo segment uložili 20 milijuna eura, od čega ulaganje u Croatia Polikliniku u Zadru iznosi više od 2,6 milijuna eura. Naša nova zadarska Poliklinika mjesto je vrhunske skrbi za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti, a jedina je na ovom području u kojoj je moguće obaviti sve preglede i obradu na jednom mjestu. Cilj nam je privatne zdravstvene usluge najvišeg standarda omogućiti svim stanovnicima Hrvatske kroz mrežu naših Poliklinika koju nastavljamo širiti. Uskoro slijedi otvorenje nove Poliklinike u Varaždinu, a potom i nove, preuređene Poliklinike na novoj lokaciji u Splitu“, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Stanovnici Zadra i okolice, ali i šireg dalmatinskog područja u novoj Croatia Poliklinici mogu obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede uključujući sistematske i preventivne preglede, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, te različite laboratorijske pretrage. Uz navedeno, na raspolaganju su i brojni specijalistički pregledi koji obuhvaćaju područja dermatologije i venerologije, endokrinologije s dijabetologijom, kardiologije, nutricionizma, neurologije, oftalmologije, ortopedije, radiologije, urologije, ginekologije i interne medicine.
Croatia Poliklinika u Zadru otvorena je na adresi Obala kneza Branimira 20, radnim danom od ponedjeljka do petka od 7 do 20 sati.

Tagovi: Croatia Poliklinika, zADAR, cROATIA OSIGURANJE
PROČITAJ I OVO
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
LUKE
Nautičke luke lani podigle prihode 12,1%
ZAGREB - U lukama nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu u 2023. je ostvareno 12,1 posto više ukupnih prihoda nego 2022. ili 161 milijun eura (bez PDV-a), od čega kao i ranijih godina najviše od iznajmljivanje vezova, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji pokazuju i pad broja plovila u tranzitu u tim lukama.
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
DIVIDENDA
Arena Hospitality Group odobrila dividendu od 0,75 eura
PULA - Arena Hospitality Grupa u četvrtak je održala Glavnu skupštinu dioničara na kojoj je prihvaćen prijedlog raspodjele dobiti u obliku dividende.
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST objavio sjajne rezultate u prvom kvartalu
ANALIZA -  Prema izvješću, prihodi od prodaje porasli su za 36,1% na godišnjoj razini i iznosili su 97,2 milijuna eura.
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE