GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi uredi tvrtke Henkel Croatia za 30 godina poslovanja

Novi uredi tvrtke Henkel Croatia za 30 godina poslovanja
UREDI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.01.2024 / 14:10
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Henkel Croatia ove godine slavi 30 godina vrlo uspješnog poslovanja. Ususret ovoj velikoj obljetnici, u Zagrebu su predstavljeni novi, renovirani uredi.

Smart Work koncept, koji je već zaživio u nekim Henkelovim uredima u svijetu, od siječnja je postalo i novo poslovno okruženje za zagrebačke zaposlenike. Moderan dizajn i maksimalno vođenje računa o održivosti, koja ima dugu tradiciju u Henkelu, glavne su odrednice novog poslovnog prostora u Budmanijevoj ulici. Ugodan i lijepo uređen prostor dodatna su motivacija zaposlenicima koje tvrtka smatra svojim najvećim ambasadorima.

„Najvažnije nam je bilo stvoriti prostor koji je, ne samo estetski privlačan, već funkcionalan i prilagodljiv svim zaposlenicima tvrtke Henkel u Hrvatskoj. Naši uredi su više od mjesta za rad - oni su naše mjesto pripadnosti. Od prostorija za fokusiranje na rad, najmodernije IT opreme, održive rasvjete, community prostora do otvorenih prostora koji su koncipirani za timski rad i suradnju, željeli smo našim zaposlenicima omogućiti još više motivacije, ali i potrebno opuštanje. Naš Smart Work koncept ima ključnu ulogu u transformaciji naše kulture u Henkelu - omogućujući suradnju, inovacije, razmjenu znanja te mjesto pripadnosti koje oblikuje duh naše tvrtke. Novi dizajn ureda značajno će poboljšati suradnju i komunikaciju među timovima, te uz balans privatnosti i uključenosti, stvorit ćemo platformu za ispunjenje svih ciljeva, što nas sve skupa jako veseli," izjavio je Marko Mintas, predsjednik uprave Henkel Adria i Country manager za Hrvatsku i Sloveniju.

Henkel Hrvatska u prošloj je godini dobio Poslodavac Partner certifikat i jedanaesti put potvrdio unapređenja u području upravljanja ljudskim potencijalima. Prolaskom kroz detaljnu evaluaciju HR sustava, ocjenjeno je sedam ključnih područja životnog ciklusa zaposlenika. U prošloj godini najbolji rezultati zabilježeni su u područjima transformacija i razvoj, te zadržavanje i dobrobit. Zadovoljni i osnaženi zaposlenici najvažniji su za postizanje poslovnih ciljeva te su stoga najnovije aktivnosti tvrtke usmjerene na omogućavanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života osiguravanjem mobilnosti i fleksibilnosti rada te provođenjem programa za dobrobit zaposlenika i održivi razvoj.

Tvrtka se ponosi jasnom strategijom održivosti s konkretnim ciljevima. Strateški okvir tvrtke predviđa do 2030. godine postati klimatski pozitivna kompanija, a do iduće godine smanjiti svoj ugljični otisak za 65% kada je u pitanju proizvodnja. Jedan od istaknutih ciljeva je i da se do iduće godine, 100% Henkelovih ambalaža reciklira ili ponovno iskoristi. Henkel je fokusiran na mjere za ublažavanje klimatskih promjena, funkcionalnu kružnu ekonomiju i zaštitu prirode i bioraznolikosti, u isto vrijeme isporučujući kupcima i potrošačima sigurna i najbolja rješenja za proizvode i tehnologije. Kroz društveno odgovorne projekte, tvrtka se zalaže za društveni napredak i pruža pomoć u izvanrednim situacijama.

Kroz tri desetljeća predanog djelovanja, Henkel Croatia je postavio temelje za buduće uspjehe. U godinama koje dolaze, Henkel će nastojati i dalje postavljati visoke ciljeve i standarde u inovacijama, održivosti i podršci zajednici, ali i svojim zaposlenicima.

Tagovi: Henkel,
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE