GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Moda za ured - što odjenuti na posao ljeti?

Moda za ured - što odjenuti na posao ljeti?
ODJEĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2022 / 07:43
Autor: SEEbiz
Što odjenuti u ured ljeti zagonetka je stara koliko i vrijeme. Ovisno o vašem kodeksu odijevanja na radnom mjestu, to može biti jednostavan slučaj kombinacije haljine za van radnog vremena s cool blejzerom ili ćete ipak morati kupiti sasvim novu odjeću kako bi odgovarali strožoj i sofisticiranijoj uredskoj atmosferi.

Koje su ljetne kombinacije primjerene za posao?

Kako se vrijeme zagrijava, vaše poslovne kombinacije zahtjevaju svježinu. No, iako je dovoljno lako odabrati što ćete obući tijekom sparnih vikenda i ugodnih dana na plaži, definitivno je manje jednostavno odabrati svoju poslovnu odjeću tijekom najtoplijih mjeseci u godini. Sve se svodi na odabir ključnih ljetnih komada komada koji će vam pomoći da vrućinu preživite sa stilom i udobnošću, a istovremeno vam pružiti dodatnu udobnost kad god netko odluči smanjiti klima uređaj na razinu polarne zime. Ukoliko ste u dvojbi po pitanju modnih marki, nije na odmet otkriti Timberland na Answear.

Jedna od najsigurnijih opcija je da nikad ne podcjenjujete efekt lijepo krojenih košulja i haljina. Neki su stilovi prirodno prikladniji za uredsku odjeću od drugih, a uvijek je najbolje biti na opreznoj strani i držati se strukturiranih silueta i definiranih krojeva ako radite u konzervativnijem okruženju sa strogim kodeksom odijevanja. Potražite komade s istaknutim ovratnicima i gumbima koji će vam pružiti dostojanstveniji izgled. U opuštenijem ili kreativnijem okruženju možda ćete imati više prostora za eksperimentiranje sa svojom odjećom. U tom slučaju može se lijepo uklopiti lagana košulja koju možete kombinirati s parom jednostavnih balerinki za brzu i laku kombinaciju koja dobro funkcionira tijekom cijelog ljeta. Ukoliko svejedno osjećate da kombinacija nije dovoljno profesionalna za vaše radno okruženje, spasit će vas dobro odabrana torbica ili remen, zato se svakako isplati kupiti Pinko na Answear.

Skromna suknja srednje duljine je jedan od najsvestranijih odjevnih predmeta koji žena može imati u svom ormaru. Iako su sjajne za jesen, pa čak i za zimu u kombinaciji s čizmama, besprijekorno se snalaze na ljetnim vrućinama, pogotovo kada se odlučite za laganije tkanine koje nježno miluju vašu kožu i ne steži vas kad ste u pokretu. Kombinirajte ih s bijelim gornjim dijelovima koji će vam dati svjež i profesionalan izgled.

Trebamo li na poslu zaboraviti na udobnost?

Bez obzira na to birate li odjevnu kombinaciju za posao ili za slobodno vrijeme, iznimno je bitno da se osjećate udobno u svojoj odjeći. Dapače, ništa nije važnije od vaše udobnosti, ali također znate da je važno ostati u skladu s pravilima odijevanja vašeg ureda. Korisno je pozabaviti se svojom ljetnom radnom garderobom na početku sezone tako da uvijek imate na raspolaganju nekoliko isprobanih kombinacija. Svakako uzmite u obzir sve, od suknji i haljina do ženskih bluza i džempera. Stvaranje male kolekcije uredske odjeće za ljeto pomoći će vam da se osjećate pripremljeno bez obzira koliko vruće vani bilo. A ako imate dileme kako odabrati odjeću koja izgleda profesionalno, a ujedno je i udobna, isplati vam se kupiti Calvin Klein na Answear. Nemojte zaboraviti da su najbolje kombinacije one koje se uklapaju u vašu postojeću radnu odjeću. Ako inače nosite jednostavne crne hlače ili suknje i neutralne boje, onda je bluza ili lagani blejzer neutralne nijanse izvrstan izbor. No, ako je primjereno nositi svjetlije nijanse u uredu, nemojte bježati od nečeg svijetlog i šarenog kako biste oživjeli svoj izgled i dali mu ljetni dojam.

Tagovi: moda za ured, Answear, Calvin Klein, Timberland, Pinko
PROČITAJ I OVO
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
TUŽBA
GlaxoSmithKline tuži Pfizer i BioNTech za krađu mRNK tehnologije
LONDON - Britanska farmacetska tvrtka GlaxoSmithKline (GSK) podnijela je u četvrtak saveznom sudu u Delawareu tužbu protiv američkog Pfizera i njemačkog BioNTecha, tvrdeći da su u cjepivima protiv covida 19 prekršili njezine patente na tehnologiju glasničke RNK (mRNA)
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
HOTELI
Jadran hoteli Rijeka potpisali ugovor s Marriottom za prvi Tribute Portfolio brand u Hrvatskoj
RIJEKA - Jadran hoteli Rijeka potpisali su ugovor s Marriott Internationalom za otvaranje prvog Tribute Portfolio hotela u Rijeci, obilježavajući značajnu prekretnicu u hotelijerstvu u ovom dijelu zemlje.
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE