GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kupovinom Doma Severović tvrtka SeneCura ulazi na hrvatsko tržište zdravstvene njege starijih osoba

Kupovinom Doma Severović tvrtka SeneCura ulazi na hrvatsko tržište zdravstvene njege starijih osoba
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.09.2020 / 10:30
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tvrtka SeneCura sa sjedištem u Beču novi je vlasnik Doma za starije i nemoćne Severović.

Kupovinom tvrtke Severović d.o.o. Zorana i Gordane Severović, dosadašnjeg 100-postotnog vlasnika doma za starije osobe, tvrtka SeneCura, koja ima više od 20 godina iskustva u području skrbi za starije u Austriji, Češkoj, Sloveniji i Švicarskoj, dolazi i na hrvatsko tržište.

„Odlučili smo kupiti Dom Severović jer želimo ponuditi kvalitetnu njegu starijim osobama u Hrvatskoj prema najvišim standardima SeneCure. Vrlo dobra kvaliteta poslovanja u Domu Severović uvjerila nas je da je kupovina bila izvrsna prilika za ulazak SeneCure na hrvatsko tržište. Također, vjerujemo da je naše dugogodišnje iskustvo u uspostavljanju i upravljanju ustanovama za zdravstvenu zaštitu i njegu, dobra osnova za uvođenje uspješnog koncepta na nova tržišta, uključujući i Hrvatsku“, objašnjava predsjednik uprave SeneCura Anton Kellner.

Glavna smjernica u povećanju broja domova SeneCure je postizanje najbolje kvalitete skrbi u skladu sa sloganom tvrtke: „bliže čovjeku“. To je osnova uspješnog suživota štićenika, članova obitelji, djelatnika SeneCure i šireg lokalnog okruženja u kojem djeluju individualni domovi za starije koji su u vlasništvu tvrtke.

„Slijedimo koncept poštovanja naših štićenika i osiguravamo kvalitetu njihovog života i življenja u našoj skrbi. Budući da smo svjesni osjetljivosti pružanja usluge skrbi i njege starijih osoba, veliku pažnju posvećujemo i komunikaciji s našim štićenicima, njihovim voljenima, zaposlenicima i lokalnim zajednicama“, dodaje Kellner.

U Domu Severović, smještenom u Novakima Bistranskim, 15 minuta sjeverno od Zagreba, s kapacitetom od 148 kreveta, SeneCura će svojim štićenicima pružati dugoročnu njegu i u budućnosti će uvesti posebne SeneCura ponude poput znanstvenog upravljanja boli, za koje je tvrtka certificirana kao prva nositeljica domova za starije osobe u Europi.

„Integracija Doma Severović u SeneCura grupu odvija se najprije u smjeru upoznavanja s internim radnim procesima, a zatim u smjeru prilagođavanja standardima SeneCura grupe, koji će također biti usklađeni s propisanim nacionalnim normama. Prema našem dosadašnjem iskustvu, priča svakog doma kojeg integriramo u našu Grupu je različita i potreban je individualan pristup integraciji. Za brigu o kvalitetnom poslovanju doma za starije osobe bit će zadužena ravnateljica Tatjana Vlačić Vujičić, a svi sadašnji zaposlenici će zadržati svoja radna mjesta“, rekla je Jasna Krijan, direktorica domova za starije osobe SeneCura u austrijskoj Koruškoj. Od sada, Jasna Krijan, koja dolazi iz Hrvatske, također će brinuti da svi standardi i pravila kvalitete u Domu Severović budu u skladu sa standardima SeneCura i ORPEA grupe kojoj tvrtka pripada.

Tagovi: SeneCura, Dom Severović, Gordana Severović, Anton Kellner
PROČITAJ I OVO
Njemačke pivovare upozoravaju na nestašicu pivskih boca u ljetnoj sezoni
BOCE
Njemačke pivovare upozoravaju na nestašicu pivskih boca u ljetnoj sezoni
BERLIN - Njemački proizvođači piva strahuju da bi se mogli suočiti s nestašicom pivskih boca, djelomično zbog rastućih troškova energetski intenzivnog procesa potrebnog za njihovu proizvodnju.
Prvi Radisson Collection hotel u Hrvatskoj
HOTELI
Prvi Radisson Collection hotel u Hrvatskoj
PULA - Novootvoreni Grand Hotel Brioni upravo je postao dio luksuznog Radisson Collection brenda. Grand Hotel Brioni postao je prvi takav hotel na Jadranskoj obali i prvi u Hrvatskoj.
Znatan rast prometa u hrvatskim zračnim lukama
SKOK
Znatan rast prometa u hrvatskim zračnim lukama
ZAGREB - U hrvatskim zračnim lukama u prva tri mjeseca ove godine ostvareni su znatni porasti prometa u odnosu na isto razdoblje 2021. - putnika je bilo 313 posto više, operacija zrakoplova 80 posto, a tereta 16 posto više, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.
Samo 24 od 500 tijela javne vlasti dalo podatke o oglašavanju u medijima
PRIKRIVANJE
Samo 24 od 500 tijela javne vlasti dalo podatke o oglašavanju u medijima
ZAGREB - Vijeće za elektroničke medije (VEM) potvrdilo je da je na poziv svim tijelima državne uprave, javnim ustanovama i pravnim osobama u većinskom državnom vlasništvu da izvijeste o oglašavanju u programima lokalnih medija u 2021. dobilo samo 24 izvješća od petstotinjak obveznika.
Hrvatska pošta: 48,6 milijuna kuna neto dobiti u 2021.
DOBRA GODINA
Hrvatska pošta: 48,6 milijuna kuna neto dobiti u 2021.
ZAGREB – Hrvatska pošta ostvarila je u protekloj godini EBITDA od 171,7 milijuna kuna s EBITDA maržom od 10,1%, čime je poslovanje Hrvatske pošte po rezultatima smješteno među uspješnije tvrtke u Europskoj uniji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE