GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum nagrađuje svoje zaposlenike zbog dobrih poslovnih rezultata u 2021.

Konzum nagrađuje svoje zaposlenike zbog dobrih poslovnih rezultata u 2021.
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.05.2022 / 15:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Konzum kontinuiranom politikom unaprjeđenja i povećanja radničkih prava i pogodnosti nastoji pokazati koliko cijeni njihov rad i trud
Konzum svojim zaposlenicima u lipnju isplaćuje nagradu od 500 kuna neto kao zahvalu za uspješno poslovanje u 2021., a nagradu će dobiti svi sadašnji zaposlenici Konzuma koji su u 2021. bili zaposleni barem šest mjeseci.

Zajedno s isplatom regresa, ukupno ulaganje Konzuma u pogodnosti za zaposlenike će iznositi više od 17 milijuna kuna.

„Odluku o nagrađivanju donijeli smo iz zahvalnosti zaposlenicima na ogromnom trudu i predanosti u prošloj godini, a posebnu simboliku u tome ima i činjenica da ove godine obilježavamo i 65 godina Konzuma, što je dodatni razlog za zadovoljstvo vrlo uspješnom godinom koja je za nama. Tome su najveći doprinos dali svi naši kolege u velikom Konzumovom lancu, koji se svakodnevno trude da Konzum bude najbolji. Zato smo iz godine u godinu posebno posvećeni povećanju prava i pogodnosti za zaposlenike te i dalje želimo zajedno graditi kolektiv prepoznatljiv po međusobnom poštovanju, stimulativnoj i ugodnoj atmosferi“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Konzum je već početkom 2022. godine uložio više od 100 milijuna kuna za povećanje plaća većine svojih zaposlenika u maloprodaji, veleprodaji, logistici i online prodavaonici. Osim toga, Konzum redovito isplaćuje i božićnicu, uskrsnicu i regres, dar za dijete, jubilarne nagrade, naknadu za novorođenče, naknadu za topli obrok, prijevoz i nagradu za učinak. Tu su i dodatno zdravstveno osiguranje, popust za zaposlenike, slobodan dan roditeljima prvašića na prvi dan škole i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz interna osposobljavanja i edukacije.

Tagovi: Konzum, trgovina, Zoran Mitreski, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE