GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tradicionalnu humanitarnu akciju kojom krajem svake godine pomaže potrebitima Konzum je ovih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao u suradnji s Udruženjem Djeca prva, a ukupno je prikupljeno 105.500 kuna namijenjenih pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj. 

Iznos je prikupljen prodajom posebnog blagdanskog keksa u prigodnom pakiranju s maštovitom porukom, pri čemu je od svakog prodanog artikla odvojena jedna kuna za pomoć korisnicima udruge.

Donaciju je u ime Udruženja Djeca prva primila Sonja Vukadinović, koordinatorica programa Udruge, a uručio ju je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija Konzuma. „Zahvalni smo Konzumu koji je prepoznao rad naše udruge te se ponovno odlučio podržati nas, ovaj put kroz svoju tradicionalnu blagdansku humanitarnu akciju. Prikupljena sredstva velika su pomoć u provedbi naših brojnih programa i projekata za djecu, mlade i obitelji, osobito one koji žive u rizičnim uvjetima, i sretni smo što ćemo im zahvaljujući Konzumu i njegovim kupcima moći olakšati svakodnevicu", izjavila je Sonja Vukadinović iz Udruženja Djeca prva.

„U Konzumu kraj svake godine obilježavamo humanitarnom akcijom kojom želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i vrlo smo ponosni na naše kupce koji su uvijek spremni na odaziv i doprinos. Hvala im što su se i ove godine uključili u akciju i tako omogućili lakši život djeci i obiteljima Udruženja Djeca prva. Drago nam je što novu godinu počinjemo uručenjem ove donacije i nastavljamo s planiranjem novih humanitarnih akcija kojima ćemo nastaviti pomagati diljem Hrvatske", izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

Udruženje Djeca prva s radom je započelo 1991. godine, dok je formalno osnovano 1994. godine kao organizacija civilnog društva. Jedna je od prvih udruga u Hrvatskoj koja je, uz prikupljanje i raspodjelu humanitarne pomoći, osmišljavala i provodila programe i izvaninstitucionalne socijalne usluge u zajednicama za ranjive korisnike te sudjelovala u zagovaranju, kreiranju i praćenju provedbe niza relevantnih javnih politika u području zaštite djece i obitelji te razvoja civilnog društva. Danas rade s djecom, mladima i obiteljima, naročito onima koji žive u rizičnim uvjetima. Osmišljavaju i provode psihosocijalne i edukativne programe/projekte koji se temelje na potrebama djece i mladih, a koji aktivno uključuju cijelu obitelj kao i djelatnike iz odgojno-obrazovnog sustava i sustava socijalne skrbi. Osim neposrednog rada s korisnicima Udruga inicira i provodi niz aktivnosti s ciljem mobilizacije državnih i lokalnih institucija te organizacija civilnog društva u osiguravanju što kvalitetnije zaštite djece, mladih i obitelji u Hrvatskoj, pa i šire.

Tagovi: Konzum, Udruženje Djeca prva, Ivan Širanović
PROČITAJ I OVO
Atlantic Grupa: Presudom Vrhovnog suda poništena obveza naknade dioničarima Kalničkih voda
PRESUDA
Atlantic Grupa: Presudom Vrhovnog suda poništena obveza naknade dioničarima Kalničkih voda
ZAGREB - Atlantic Grupa zaprimila je Presudu Vrhovnog suda Republike Hrvatske kojom se preinačuje Presuda Visokog upravnog suda Republike Hrvatske, te kojom se poništava Rješenje Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga od 14. srpnja.
Air Serbia povećava broj letova od 14. juna
LETOVI
Air Serbia povećava broj letova od 14. juna
BEOGRAD - Nacionalna avio-kompanija Air Serbia saopštila je danas da će zbog povećane tražnje do 14. juna povećati broj letova na pojedinim linijama, pa će tako umesto planiranih 16 letova do Londona (Heathrow), Beča, Zuricha i Frankfurta obaviti čak 70 povratnih letova.
Zabranjeno slijetanje aviona Montenegro Airlinesa na beogradski aerodrom
ZABRANE
Zabranjeno slijetanje aviona Montenegro Airlinesa na beogradski aerodrom
BEOGRAD - Odlukom Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije, avioni crnogorske nacionalne kompanije Montenegro Airlines od srijede nemaju dozvolu za slijetanje na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".
Mussemann: Kriza nas nije pogodila, otvaraju se nove prilike, pa i u Hrvatskoj
INTERVJU
Mussemann: Kriza nas nije pogodila, otvaraju se nove prilike, pa i u Hrvatskoj
INTERVJU - "Mi smo jedna od nekoliko rijetkih tvrtki koje mogu ponuditi namještaj po mjeri izrađen od kombinacija čelika, drveta, stakla, koriona, himaxa, kamena i svih ostalih materijala - i tu smo jedinstveni po tome što sve to možemo realizirati unutar naše tvrtke."
Meteor grupa istiskuje male dioničare Badela 1862 - otpremnina 12,86 kuna po dionici
ISTISKIVANJE
Meteor grupa istiskuje male dioničare Badela 1862 - otpremnina 12,86 kuna po dionici
ZAGREB - Badel 1862 u utorak je objavio da je glavni dioničar te tvrtke Meteor grupa - Labud zatražio od Uprave sazivanje glavne skupštine radi donošenja odluke o prijenosu dionica manjinskih dioničara, uz isplatu primjerene otpremnine u novcu u iznosu od 12,86 kuna po dionici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE