GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tradicionalnu humanitarnu akciju kojom krajem svake godine pomaže potrebitima Konzum je ovih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao u suradnji s Udruženjem Djeca prva, a ukupno je prikupljeno 105.500 kuna namijenjenih pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj. 

Iznos je prikupljen prodajom posebnog blagdanskog keksa u prigodnom pakiranju s maštovitom porukom, pri čemu je od svakog prodanog artikla odvojena jedna kuna za pomoć korisnicima udruge.

Donaciju je u ime Udruženja Djeca prva primila Sonja Vukadinović, koordinatorica programa Udruge, a uručio ju je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija Konzuma. „Zahvalni smo Konzumu koji je prepoznao rad naše udruge te se ponovno odlučio podržati nas, ovaj put kroz svoju tradicionalnu blagdansku humanitarnu akciju. Prikupljena sredstva velika su pomoć u provedbi naših brojnih programa i projekata za djecu, mlade i obitelji, osobito one koji žive u rizičnim uvjetima, i sretni smo što ćemo im zahvaljujući Konzumu i njegovim kupcima moći olakšati svakodnevicu", izjavila je Sonja Vukadinović iz Udruženja Djeca prva.

„U Konzumu kraj svake godine obilježavamo humanitarnom akcijom kojom želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i vrlo smo ponosni na naše kupce koji su uvijek spremni na odaziv i doprinos. Hvala im što su se i ove godine uključili u akciju i tako omogućili lakši život djeci i obiteljima Udruženja Djeca prva. Drago nam je što novu godinu počinjemo uručenjem ove donacije i nastavljamo s planiranjem novih humanitarnih akcija kojima ćemo nastaviti pomagati diljem Hrvatske", izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

Udruženje Djeca prva s radom je započelo 1991. godine, dok je formalno osnovano 1994. godine kao organizacija civilnog društva. Jedna je od prvih udruga u Hrvatskoj koja je, uz prikupljanje i raspodjelu humanitarne pomoći, osmišljavala i provodila programe i izvaninstitucionalne socijalne usluge u zajednicama za ranjive korisnike te sudjelovala u zagovaranju, kreiranju i praćenju provedbe niza relevantnih javnih politika u području zaštite djece i obitelji te razvoja civilnog društva. Danas rade s djecom, mladima i obiteljima, naročito onima koji žive u rizičnim uvjetima. Osmišljavaju i provode psihosocijalne i edukativne programe/projekte koji se temelje na potrebama djece i mladih, a koji aktivno uključuju cijelu obitelj kao i djelatnike iz odgojno-obrazovnog sustava i sustava socijalne skrbi. Osim neposrednog rada s korisnicima Udruga inicira i provodi niz aktivnosti s ciljem mobilizacije državnih i lokalnih institucija te organizacija civilnog društva u osiguravanju što kvalitetnije zaštite djece, mladih i obitelji u Hrvatskoj, pa i šire.

Tagovi: Konzum, Udruženje Djeca prva, Ivan Širanović
PROČITAJ I OVO
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
PODUZETNIŠTVO
Ivo Usmiani: Treba imati viziju, sanjati velike snove i sustavno raditi na njima
ZAGREB – U sklopu panel rasprave „Forward thinking: The new capabilities for leaders and entrepreneurs“, održanoj na Veleučilištu Edward Bernays, osnivač i predsjednik Uprave JGL-a Ivo Usmiani te Berislav Horvat, Country Managing Partner i voditelj Odjela revizije u EY Hrvatska s okupljenima su podijelili tajne poduzetničkog uspjeha i efektivnog vodstva.
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LETOVI
airBaltic povezao Ljubljanu i Rigu
LJUBLJANA - U Zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani juler je obilježena uspostava nove zračne veze s glavnim gradom Latvije Rigom koju je uspostavio zračni prijevoznik airBaltic.
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
MEGA DEAL
BHP Billiton ponudio 39 milijardi dolara za preuzimanje Anglo Americana
LONDON - Anglo American, koji posjeduje većinski udio u svjetski poznatoj dijamantskoj tvrtki De Beers, rekao je da njegov odbor preispituje pristup BHP-a.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE