GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva

Konzum donirao 105.500 kuna Udruženju Djeca prva
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.01.2020 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tradicionalnu humanitarnu akciju kojom krajem svake godine pomaže potrebitima Konzum je ovih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirao u suradnji s Udruženjem Djeca prva, a ukupno je prikupljeno 105.500 kuna namijenjenih pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj. 

Iznos je prikupljen prodajom posebnog blagdanskog keksa u prigodnom pakiranju s maštovitom porukom, pri čemu je od svakog prodanog artikla odvojena jedna kuna za pomoć korisnicima udruge.

Donaciju je u ime Udruženja Djeca prva primila Sonja Vukadinović, koordinatorica programa Udruge, a uručio ju je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija Konzuma. „Zahvalni smo Konzumu koji je prepoznao rad naše udruge te se ponovno odlučio podržati nas, ovaj put kroz svoju tradicionalnu blagdansku humanitarnu akciju. Prikupljena sredstva velika su pomoć u provedbi naših brojnih programa i projekata za djecu, mlade i obitelji, osobito one koji žive u rizičnim uvjetima, i sretni smo što ćemo im zahvaljujući Konzumu i njegovim kupcima moći olakšati svakodnevicu", izjavila je Sonja Vukadinović iz Udruženja Djeca prva.

„U Konzumu kraj svake godine obilježavamo humanitarnom akcijom kojom želimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije i vrlo smo ponosni na naše kupce koji su uvijek spremni na odaziv i doprinos. Hvala im što su se i ove godine uključili u akciju i tako omogućili lakši život djeci i obiteljima Udruženja Djeca prva. Drago nam je što novu godinu počinjemo uručenjem ove donacije i nastavljamo s planiranjem novih humanitarnih akcija kojima ćemo nastaviti pomagati diljem Hrvatske", izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

Udruženje Djeca prva s radom je započelo 1991. godine, dok je formalno osnovano 1994. godine kao organizacija civilnog društva. Jedna je od prvih udruga u Hrvatskoj koja je, uz prikupljanje i raspodjelu humanitarne pomoći, osmišljavala i provodila programe i izvaninstitucionalne socijalne usluge u zajednicama za ranjive korisnike te sudjelovala u zagovaranju, kreiranju i praćenju provedbe niza relevantnih javnih politika u području zaštite djece i obitelji te razvoja civilnog društva. Danas rade s djecom, mladima i obiteljima, naročito onima koji žive u rizičnim uvjetima. Osmišljavaju i provode psihosocijalne i edukativne programe/projekte koji se temelje na potrebama djece i mladih, a koji aktivno uključuju cijelu obitelj kao i djelatnike iz odgojno-obrazovnog sustava i sustava socijalne skrbi. Osim neposrednog rada s korisnicima Udruga inicira i provodi niz aktivnosti s ciljem mobilizacije državnih i lokalnih institucija te organizacija civilnog društva u osiguravanju što kvalitetnije zaštite djece, mladih i obitelji u Hrvatskoj, pa i šire.

Tagovi: Konzum, Udruženje Djeca prva, Ivan Širanović
PROČITAJ I OVO
ACI-ju u pola godine prihodi porasli 9 posto
DOBRE BROJKE
ACI-ju u pola godine prihodi porasli 9 posto
RIJEKA - Prvih šest mjeseci 2024. godine najveći lanac marina na Mediteranu i regionalni predvodnik nautičkog turizma obilježio je nastavak stabilnog poslovanja.
Sjajni rezultati Podravke u prvom polugodištu
SNAŽAN RAST
Sjajni rezultati Podravke u prvom polugodištu
KOPRIVNICA - Grupa Podravka u prvih je šest mjeseci 2024. ostvarila gotovo deset posto veće prihode od prodaje nego u istom razdoblju lani. Oni su iznosili 380,4 milijuna eura, odnosno 34,1 milijun eura više.
Končar D&ST: Neto dobit u prvom polugodištu katapultirana 279%
SJAJNE BROJKE
Končar D&ST: Neto dobit u prvom polugodištu katapultirana 279%
ZAGREB - Končar Distributivni i specijalni transformatori (D&;ST) izvijestio je u srijedu da je u prvom polugodištu ove godine ostvario neto dobit od 52,7 milijuna eura, što je čak 279 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, kada mu je dobit bila 13,9 milijuna eura.
LVMH-u iznenađujuće pao prihod, dionice tonu
NEUSPJEH
LVMH-u iznenađujuće pao prihod, dionice tonu
PARIZ - Dionice najveće svjetske luksuzne grupe LVMH pale su u srijedu nakon što je prodaja u drugom tromjesečju u utorak bila ispod konsenzusa analitičara.
Tomaž Berločnik novi predsjednik NO-a Cinkarne Celje
KARIJERE
Tomaž Berločnik novi predsjednik NO-a Cinkarne Celje
CELJE - Nadzorni odbor Cinkarne Celje u utorak je za predsjednika nadzornog odbora imenovao Tomaža Berločnika, a za njegovu zamjenicu Melitu Malgaj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE