GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum daruje milju za Božić u izobilju

Konzum daruje milju za Božić u izobilju
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 20:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Čak milijun kuna vrijednost je nagradnog fonda koji će Konzum podijeliti najsretnijim kupcima u svojoj blagdanskoj nagradnoj igri sa sloganom „Darujemo milju za Božić u izobilju“.

 Ukupno će tako kroz četiri tjedna izvlačenja nagraditi 500 kupaca s iznosom od 1.000 kuna na Konzumovoj poklon-kartici, a u završnom će izvlačenju najsretniji kupac osvojiti 500.000 kuna na Mastercard potrošačkoj kartici.

„Na kraju ove nevjerojatno zahtjevne godine želja nam je obradovati naše vjerne kupce i dodatno doprinijeti širenju radosne blagdanske atmosfere koju svi već željno iščekujemo. Smatramo da je ovo najbolji način da završimo godinu koju je obilježilo puno izazova te s veseljem i optimizmom zakoračimo u 2021. Pozivam sve kupce da nam se pridruže u nagradnoj igri i svima im želim puno sreće u sudjelovanju“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni kupci koji u razdoblju od 26. studenog do 23. prosinca na bilo kojem Konzumovom prodajnom mjestu, uključujući i internetsku prodavaonicu, obave kupnju u iznosu od najmanje 100 kuna i pritom kupe najmanje jedan od posebno označenih proizvoda na istom računu. Ponuda proizvoda čija je kupnja nužna za sudjelovanje u igri mijenjat će se svaki tjedan tijekom trajanja nagradne igre, a kupci će je moći pogledati na Konzumovoj stranici konzum.hr ili na plakatima u prodavaonicama. Nakon što je ispunio ta dva uvjeta, kupac treba prijaviti broj računa slanjem SMS-a koji sadrži ključnu riječ KONZUM te ime i prezime, ulicu i kućni broj, mjesto i broj pošte na broj 60221 ili popunjavanjem obrasca na Konzumovoj stranici konzum.hr u koji će unijeti te iste podatke zajedno s telefonskim brojem za kontakt.

Svaki prijavljeni račun na kojem je vidljivo da su ispunjena oba uvjeta za sudjelovanje kupcu donosi jedan ulaz u izvlačenje za svakih potrošenih 100 kuna te jedan ulaz u izvlačenje za svaki od kupljenih posebno označenih proizvoda. Ako je kupac pritom račun platio djelomično ili u cijelosti Mastercard® ili Maestro® karticom, broj ulaza bit će mu udvostručen. Tako će, primjerice, za kupnju u iznosu od 250 kuna u kojoj su kupljena dva posebno označena proizvoda i koja je plaćena Mastercard karticom, kupac ostvariti ukupno osam ulaza u izvlačenje.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim računima koje je dužan čuvati do kraja igre. Tjedna nagradna izvlačenja, u kojima će se izvlačiti po 125 dobitnika iznosa od 1.000 kuna, održat će se 4., 11., 18., i 29. prosinca, a 29. prosinca iz svih zaprimljenih prijava bit će izvučeno i ime sretnog dobitnika glavne nagrade od pola milijuna kuna.

Pravila Konzumove nagradne igre dostupna su na Konzumovoj internetskoj stranici konzum.hr.

Tagovi: Konzum, trgovina, Mastercard
PROČITAJ I OVO
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ODLAZAK
Sabina Škrtić napušta Energiu Naturalis
ZAGREB - Dugogodišnja članica uprave tvrtke Energia naturalis (ENNA) zadužena za korporativne odnose i poslovnu podršku Sabina Škrtić napušta svoju poziciju te daljnju karijeru planira posvetiti akademskom i poslovnom razvoju, javljaju iz ove tvrtke.
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
KAMP
Aminess otvorio camping resort na Pagu s pet zvjezdica
PAG – Aminess Hotels & Resorts, najbrže rastuća hotelska grupacija u Hrvatskoj, otvorila je camping resort s pet zvjezdica - Aminess Avalona Camping Resort 5*, projekt vrijedan 55 milijuna eura, smješten u Povljani na otoku Pagu.
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
OČEKIVANJA
U Steklarni Rogaška očekuju se ulaganja i otpuštanje 155 radnika
ROGAŠKA - Finska grupa Fiskars, čiji je dio i Steklarna Rogaška, najavila je da će uložiti 15 milijuna eura u tvornicu stakla Rogaška u razdoblju od 2024. do 2026. godine s ciljem modernizacije tvornice i povećanja njezine konkurentnosti.
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
PODCJENJIVANJE
Anglo American odbio ponudu BHP-a tešku 39 milijardi dolara
LONDON - Rudarski div Anglo American u petak je odbio ponudu za preuzimanje konkurentske BHP grupe, rekavši da ponuda "značajno podcjenjuje" tvrtku i njezine buduće izglede.
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
KAZNA
Continental pristao platiti 100 milijuna eura u skandalu s dizel motorima
BERLIN - Tužitelji u Njemačkoj nametnuli su kaznu od 100 milijuna eura (107 milijuna dolara) dobavljaču automobila Continentalu u vezi s velikim skandalom manipulacije emisijama dizelskih motora koji je potresao njemačku automobilsku industriju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE