GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konstantinos Nempis na čelu HT-a još jedan mandat

Konstantinos Nempis na čelu HT-a još jedan mandat
MANDAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.06.2021 / 17:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Hrvatskog Telekoma (HT) u četvrtak je imenovao Konstantinosa Nempisa predsjednikom Uprave i glavnim direktorom HT-a na novo mandatno razdoblje od tri godine, s početkom od 1. travnja 2022., objavio je HT putem Zagrebačke burze.

U priopćenju se prenosi izjava predsjednika NO Jonathana Richarda Talbota, koji je kazao kako je Nempis, od svog imenovanja u 2019. godini, sa svojim timom ostvario veliki napredak u transformaciji Hrvatskog Telekoma.

"To je još relevantnije uzimajući u obzir proteklo, za cjelokupno gospodarstvo i telekomunikacijsku industriju, zahtjevno okruženje, a u kojem je HT uspješno poslovao", istaknuo je Talbot.

Tomu svjedoči, kako je naveo, i činjenica da je HT u vidu poboljšanja kvalitete mreže i usluga postavio nove standarde u povijesti kompanije, što je između ostalog vidljivo iz najvećeg ikad uvođenja optičke mreže u jednoj godini, pokretanja prve komercijalne 5G mreže u Hrvatskoj, zadovoljstva korisnika i zadovoljstva zaposlenika.

"Pod njegovim vodstvom, Hrvatski Telekom je napravio značajan iskorak i ojačao svoju vodeću poziciju na tržištu, pritom stvarajući vrijednost za dioničare, korisnike, partnere i zaposlenike. Imajući sve ovo na umu, radujem se svemu što će on i njegov tim postići u slijedećem mandatu", istaknuo je Talbot.

Konstantinos Nempis preuzeo je dužnost predsjednika Uprave 1. travnja 2019., a u HT je došao iz OTE Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u Grčkoj, sa pozicije izvršnog komercijalnog direktora za segment privatnih korisnika.

Nempis ima više od 20 godina dugo iskustvo rada u telekomunikacijskoj industriji, tijekom kojih je vodio nacionalne i međunarodne komercijalne timove u fiksnim i mobilnim telekomunikacijskim organizacijama, navode iz HT-a.

Tagovi: Konstantinos Nempis, Kostas Nebis, Hrvatski Telekom
PROČITAJ I OVO
Rio Tinto: 2,4 milijarde dolara za realizaciju projekta Jadar
PROJEKTI
Rio Tinto: 2,4 milijarde dolara za realizaciju projekta Jadar
BEOGRAD - Kompanija Rio Tinto danas je saopštila da je opredelila 2,4 milijarde američkih dolara za izgradnju rudnika i postrojenja za preradu litijum-borata za projekat Jadar u Loznici, jedan od najvećih greenfield projekata litijuma na svetu.
Skupština Mercatora odlučila o pokriću gubitka i potvrdila rad Uprave i Nadzornog odbora
ODLUKE
Skupština Mercatora odlučila o pokriću gubitka i potvrdila rad Uprave i Nadzornog odbora
LJUBLJANA - Na 28. redovnoj skupštini dioničari Mercatora d.d., upoznali su se sa izvještajem o poslovanju kompanije u 2020. godini, potvrdili rad Uprave i Nadzornog odbora te usvojili izmjene i dopune Statuta i odluke o pokrivanju neto gubitka i pojednostavljenom smanjenju osnovnog kapitala.
Snažan oporavak LVMH-a u prvoj polovini godine
SKOK PRIHODA
Snažan oporavak LVMH-a u prvoj polovini godine
PARIZ - Francuski proizvođač luksuznih roba LVMH u utorak je izvijestio kako je u prvoj polovini godine ostvario 28,7 milijardi eura prihoda, što je porast od 56 posto u odnosu na isto razdoblje lani kada su u tijeku bila zatvaranja zbog suzbijanja pandemije koronavirusa.
Slovenski Dars prodao znatno manje vinjeta nego 2019.
VINJETE
Slovenski Dars prodao znatno manje vinjeta nego 2019.
LJUBLJANA - Do kraja lipnja slovenski Dars je s 2021. prodao ukupno 2.622.601 vinjeta, što je pet posto više nego u istom razdoblju prošle godine.
Odlični rezultati Ericsson Nikole Tesle u prvih šest mjeseci
SJAJNE BROJKE
Odlični rezultati Ericsson Nikole Tesle u prvih šest mjeseci
ZAGREB - U prvih šest mjeseci 2021. godine svi ključni pokazatelji poslovanja Ericsson Nikola Tesla Grupe bilježe rast i pokazuju nastavak izvanrednih poslovnih rezultata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE