GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Iznenađenje za 500.000 člana INA Loyalty programa

 Iznenađenje za 500.000 člana INA Loyalty programa
VJERNOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2023 / 12:03
Autor: SEEbiz
Da se vjernost isplati, itekako je svjestan Matija Krčelić koji je kao 500.000 član INA Loyalty programa osvojio vrijednu nagradu – iPhone 14 PRO.

Još DANAS, 15.6., stignete ugrabiti slavljeničku INA Loyalty promotivnu akciju i počastiti se klasičnim hot dogom po cijeni od samo 1 € na INA maloprodajnim mjestima! Svoj kupon potražite u aplikaciji.

INA Loyalty
, vodeći program vjernosti u Hrvatskoj koji nagrađuje članove za njihovu vjernost, premašio je brojku od čak 500.000 registriranih korisnika. Sretni 500.000 korisnik je Matija Krčelić iz Siska, a ovaj tjedan mu je u središnjoj Ininoj poslovnoj zgradi u Zagrebu direktorica Marketinga maloprodaje i programa vjernosti Ivana Herceg Batić dodijelila vrijednu nagradu – iPhone 14 PRO.

„Hvala Ini na ovoj nagradi! Baš su me razveselili i svima preporučam da koriste INA Loyalty program jer uvijek nudi nova iznenađenja!“, rekao je Matija koji nije mogao sakriti uzbuđenje.


Inin dugogodišnji ambasador Juraj Šebalj je također stigao na događanje i razgovarao sa sretnim dobitnikom.

Kako bi INA dodatno pokazala zahvalnost prema svojim članovima za ove nevjerojatne brojke, kroz INA Loyalty je pokrenula promotivnu akciju u kojoj je klasičan hot dog dostupan po super cijeni od samo 1 € na svim Ininim maloprodajnim mjestima. Akcija traje do 15. lipnja, dajući svima priliku da iskoriste ovu iznimnu ponudu dok putuju, odmaraju ili jednostavno uživaju u ukusnom obroku. Klasičan hot dog, jedan od najomiljenijih proizvoda na Ini, savršen je izbor za sve one koji traže brzu, sočnu i povoljnu opciju za jelo.

„U INA Loyalty programu, uvijek smo se trudili pružiti našim članovima najbolje ponude, popuste i pogodnosti koje nagrađuju njihovu vjernost.“, rekla je Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaje.

„Od lansiranja ovog modernog i jedinstvenog u branši programa vjernosti ostvarivali smo uspjeh za uspjehom kada govorimo o broju učlanjenih korisnika, brzini rasta kupaca te uvođenju novih funkcionalnosti. Dosegnuvši ovaj izniman broj od 500.000 registriranih članova, želimo proslaviti ovaj uspjeh s njima i pokazati koliko cijenimo povjerenje koje nam svakodnevno daju i koliko nam je stalo do njihovog kontinuiranog zadovoljstva. To su nam glavni motivi za daljnji razvoj i unapređenje programa, a u pripremi već imamo mnoge novitete!“, zaključila je.

INA Loyalty program popraćen je jednostavnom mobilnom aplikacijom koja je postala neizostavan alat za vozače i posjetitelje Ininih maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj. „INA Loyalty aplikacija igra ključnu ulogu u našem programu. Omogućuje nam neposrednu komunikaciju s našim članovima, pružajući im najnovije informacije o našim ponudama, promocijama i pogodnostima te omogućuje praćenje potrošnje goriva, pregled najbližih INA maloprodajnih mjesta i tako olakšava korištenje svih prednosti koje nudimo.", istaknula je Ivana Herceg Batić, direktorica Marketinga maloprodaje i programa vjernosti u Ini.



Ako se dosad još niste učlanili u INA Loyalty program vjernosti – sad je odlična prilika kako biste i vi iskoristili ovu promotivnu akciju i mnoge druge pogodnosti koje INA Loyalty nudi. Učlanite se besplatno i jednostavno preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr. Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – kavu, čaj ili čips Crunch&Go i 100 bodova na svom INA Loyalty računu! 

Tagovi: iNA, Ina Loyalty, Matija Krčelić
PROČITAJ I OVO
Benetton u velikim financijskim problemima
GUBICI
Benetton u velikim financijskim problemima
TREVISO - Benetton niže gubitke pa obitelj osnivača priprema preustroj poslovanja i financijsku injekciju od 260 milijuna eura, rekla su dva upućena izvora.
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
AKVIZICIJE
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
NEW YORK - T-Mobile će kupiti gotovo sve bežične operacije regionalnog operatera United States Cellular u ugovoru procijenjenom na 4,4 milijarde dolara, priopćio je u utorak telekomunikacijski div.
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
SOLIDNO
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
BEOGRAD - Waberer's Grupa (Waberer's Group), vodeći pružalac usluga složene logistike u Mađarskoj i jedna od vodećih kompanija na mađarskoj berzi, sa ponosom je objavila značajno povećanje prihoda u prvom kvartalu 2024.
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
PROPUSTI
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
ZAGREB - Nakon dokapitalizacije u kojoj je, tvrde u sindikatu, država uplatila oko 12 milijua eura i potom pala s 45 na oko 20 posto vlasništva u Petrokemiji, Sindikat EKN je uputio otvoreno pismo Vladi i CERP-u u kojem zahtijeva „utvrđivanje odgovornosti i ispravljanje nedopustivnog propusta u procesu dokapitalizacije Petrokemije te žuran sastanak s ministrom poljoprivrede“
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
POSKUPLJENJA
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
ZAGREB - Telemach Hrvatska počeo je obavještavati korisnike da će od 1. srpnja ove godine primijeniti indeksnu klauzulu od 7,2 posto za povećanje iznosa mjesečnih naknada tarifnih paketa definiranih službenim cjenikom, potvrdili su u ponedjeljak Hini iz te telekom kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE