GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Škrgatić izabran za predsjednika HUP- udruge malih i srednjih poduzetnika

Igor Škrgatić izabran za predsjednika HUP- udruge malih i srednjih poduzetnika
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.06.2020 / 10:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na Izvanrednoj Skupštini HUP-Udruge malih i srednjih poduzetnika izabrano je novo vodstvo Udruge, predstavnici u Skupštini te kandidati za Vijeće članica, Nadzorni i Izvršni odbor.

Za predsjednika Udruge izabran je Igor Škrgatić, vlasnik tvrtke BE-ON Savjetovanje d.o.o., a zamjenik predsjednika je Hrvoje Soldan, vlasnik tvrtke Asi d.o.o.

HUP- Udruga malih i srednjih poduzetnika najveća je udruga od 30 granskih udruga koje djeluju unutar HUP-a, a mali i srednji poduzetnici čine preko 99% ukupnog broja poduzetnika, zapošljavaju gotovo tri četvrtine svih zaposlenih u poslovnim subjektima i generiraju tri petine ukupnog prihoda. Važnost malog i srednjeg poduzetništva u RH zaslužuje aktivnu udrugu koja će kvalitetno zastupati njihove interese unutar HUP-a, prema javnosti i svim ostalim dionicima, a ujedno raditi i na boljoj međusektorskoj suradnji.

Članovi najvećeg Izvršnog odbora, ujedno su i dopredsjednici Udruge: Andrija Lalić-Apipharma, Boris Antunović-Tehnoekspert d.o.o., Danko Sučević-Infokorp d.o.o., Davorin Štetner-Kreator TV, Ivan Bračić-PIP d.o.o., Ivan Senčar-Euro-Unit d.o.o.,Ivan Varat-Nobilis Expo,Jasmina Cvetković-Aurora colapis, Jerko Filipović-Intel Plan, Josip Rupčić-Naval Agent d.o.o.,Luka Vrga-Koleks,Ljubica Vugrek-Elcon Varaždin d.o.o., Manuela Šola-Komunikacijski laboratorij, Mario Sekulić-Pinero d.o.o.,Mira Hajdić-Elekta-C d.o.o.,Mislav Munivrana-Ekotaxi,Mislav Sunara-Smartivo, Petar Šimić-Primacošped d.o.o., Rikard Lumezi-AdriaBiz j.d.o.o., Sadmir Hošić-Globalni Servis,Silvano Vlačić-Vlastelini d.o.o.

Igor Škrgatić diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, a obrazovanje nastavlja na postdiplomskom studiju Organizacija i management na Ekonomskom fakultetu. Posljednjih 15 godina karijere proveo je na odgovornim funkcijama u bankarstvu i financijama, između ostalog kao Project Manager u Privrednoj banci Zagreb i član Uprave Triglav osiguranja.

Posjeduje licence Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga za obavljanje poslova investicijskog savjetnika, brokera i zastupnika u osiguranju. U radu Hrvatske udruge poslodavaca sudjelovao je kao dopredsjednik Udruge malih i srednjih poduzetnika, predsjednik Koordinacije nebankarskih institucija na financijskom tržištu i predsjednik odnosno dopredsjednik Gospodarsko socijalnog vijeća Grada Zagreba. Sa suprugom Sabine Gradištanac Škrgatić je vlasnik i direktor Be-On savjetovanja, licenciranog kreditnog posrednika specijaliziranog za financijsko restrukturiranje građana i poduzetnika.

Tagovi: Igor Škrgatić, HUP- udruga malih i srednjih poduzetnika, Be-On Savjetovanje, Davorin Štetner, Kreator TV, Manuela Šola, Komunikacijski laboratorij
PROČITAJ I OVO
Bingo će objaviti ponudu za preuzimanje Prevoza radnika Tuzla
PONUDA
Bingo će objaviti ponudu za preuzimanje Prevoza radnika Tuzla
TUZLA - Bingo Export Import d.o.o. Tuzla objavit će ponudu za preuzimanje društva Prevoz radnika Kreka d.d. Tuzla.
Wizz Air: 24 nove rute na tržištima bivše Jugoslavije
LETOVI
Wizz Air: 24 nove rute na tržištima bivše Jugoslavije
BUDIMPEŠTA - Wizz Air planira uvesti 24 nove rute na tržištima bivše Jugoslavije u narednim mjesecima, uprkos očekivanjima aviokompanije da će se postepeni oporavak prometa dogoditi tek krajem ljeta.
EU odbila naručiti dodatnih 100 milijuna doza AstraZenece
POTEZI
EU odbila naručiti dodatnih 100 milijuna doza AstraZenece
BRUXELLES - Europska unija odbila je naručiti dodatnih 100 milijuna doza cjepiva tvrtke AstraZeneca, piše CNN.
Nestle: Organska stopa rasta prihoda od 7,7 posto
RAST
Nestle: Organska stopa rasta prihoda od 7,7 posto
VEVEY - Pojačana potražnja za kavom i hranom za kućne ljubimce potaknula snažan rast prihoda švicarske prehrambene grupe Nestle u prvom tromjesečju, pokazuje preliminarno izvješće objavljeno u četvrtak.
Vučković o Požgaj grupi i Hrvatskim šumama: U tijeku dodatna revizija
REAKCIJE
Vučković o Požgaj grupi i Hrvatskim šumama: U tijeku dodatna revizija
ZAGREB - Ministrica poljoprivrede Marija Vučković rekla je kako je u tijeku dodatna revizija javnog poziva koji se odnosi na prijavu Požgaj grupe vezano uz nepotpisivanje ugovora s Hrvatskim šumama za nabavu drvne sirovine za ovu godinu, a rezultati revizije se očekuju sutra.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE